F1kan
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 1,882
Ahahahaya aynen aynenTren yapmış gidiyolar la hayvanlar da eğlenmeyi biliyor![]()
Hocam Lg g5 ile çektim. Yalnız çekerken baya zorladım çok dengesiz bir yere çıktım çekmek için birqz sallantı oldu tabi çekerkenEn huylandığım hayvandır kendileri. Gerçekten çok güzel bir görüntü yakalamışsın fakat profesyonel kamerayla çekmeliymişsin. İnan ödül bile alabilirdin.
Dostum bakış açını sevdim. Yaratıcı adamsınUzaktan bakınca kayanın spor bir fermuarı var gibi duruyor.![]()
O tüylü çiyan her yerde bulunmaz orası neresi ?Hocam Lg g5 ile çektim. Yalnız çekerken baya zorladım çok dengesiz bir yere çıktım çekmek için birqz sallantı oldu tabi çekerkenBide ışığı tam yakalayamadım. Haliyle çok acemiyim fotoğraf çekme konusunda
--- Gönderi Güncellendi ---
Dostum bakış açını sevdim. Yaratıcı adamsın![]()
İnanır mısın 10 yıldır Alanyada yaşıyorum ilk defa gördüm bunları. Ve sadece bu fotodaki çektiklerim yoktu. 5 10 tanede farklı noktalarda mevcuttuO tüylü çiyan her yerde bulunmaz orası neresi ?
Çok güzel tasarıma sahip bir hayvan gerçekten. Nedir neyin nesidir merak ettim şimdi araştırmak lazım.İnanır mısın 10 yıldır Alanyada yaşıyorum ilk defa gördüm bunları. Ve sadece bu fotodaki çektiklerim yoktu. 5 10 tanede farklı noktalarda mevcuttu
Kayaya tırmandım sırf o anı çekebilmek için. Az düzlükte olsa daha güzel çekebilirdimFotoğraf gayet güzel olmuş. İyi yakalamışsınız.![]()
LG G5 ne kadar güzel çekiyormuş? Gerçekten güzel çekilmiş.Kayaya tırmandım sırf o anı çekebilmek için. Az düzlükte olsa daha güzel çekebilirdim![]()
Manuel odaklamaktan mı bahsediyorsun ?Otomatik modda bence başarılı olabilirdi. Manuel moda alınca efsane oluyor
Yalnız manzara fotoğraflarında geniş açı muhteşem oluyor
Manuel modda istediğimi yapabiliyorum. Odak olsun daha aydıklık veya daha mat. Ama oto modda tak diye çektim indim kayadan aşağıManuel odaklamaktan mı bahsediyorsun ?
Hocam hiç bir bilgim yok Türü hakkındao şeyler keseli çam kurdu mu ne? çam ağaçlarına zarar veren nalet böcekler resimdeki larva hali.
Aslında çevremizde çok görmeye alışkın olmadığımız şeyler oluyor. O anı yakalayıncada ayrı bir güzel oluyorİyi yakalamışsın da benim bunları görünce içim bi tuhaf oluyor.
Bildiğin liseliler nasıl kavgaya gidiyorsa bunlarda öyle kalabalık gidiyorlarÇam keseböceği - Vikipedi
Şubat ve Nisan aralığında böyle grup halinde dolanmaları tamamen taktiksel bir strateji.
Yiyecek aramaya çıktıkları zaman kendilerini düşmanlarına büyük gösteriyorlar. Kamuflaj hesabı.
Yaklasık 10 tane çılgın böcük var ordaİlk baktığımda bütün olarak gördüm![]()