S7 depolama sorunu

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan zbatu
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

zbatu

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Selamlar 7 aydır s7 32gb kullanıyorum. Bu süre zarfında cihazı hiç sıfırlamadım ancak önbelleklenen veriyi gerek manuel gerek kendi uygulamasından temizledim. Fakat aylardır telefon 25-28gb civarı dolaşıyor depolamaya girdiğimde sadece 13gb hadi 5gb de sistem olsun 18 gb dolu olması gerekirken 28gb dolu sizce görmediğim dosyalar mı var yoksa bu ne demek oluyor?
(Fotoğraf max karakter hatasından eklenmiyor) buyrun link http://i.hizliresim.com/NprqAP.png

F1kan

Profesör
Reaksiyon puanı
1,882
Gerçekten garip bir durum. Bende hesapladım böyle olmaması gerekiyor.Ekranın aşağısında baska bellek harcayan birşeyler mi var acaba ? Elbet bir açıklaması vardır cunku

zbatu

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Gerçekten garip bir durum. Bende hesapladım böyle olmaması gerekiyor.Ekranın aşağısında baska bellek harcayan birşeyler mi var acaba ? Elbet bir açıklaması vardır cunku
Malesef başka hiçbir şey yok her şey sayfada olduğu kadar video çekmeye korkuyorum veya çözünürlüğü düşürüyorum.

F1kan

Profesör
Reaksiyon puanı
1,882
Benim kardeşimde s7 kullanıyor onda böyle bir durum sözkonusu değil. Açıkcası şaşırdım senin bu durumuna

zbatu

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Şimdi ise dosyalarımdan girdim aynı şekilde 28 gb cihaz hafızası yazıyor içine girdiğimde karşıma çıkan tüm klasörleri topladıgımda fotoğraflar uygulamalar dosyalar dahil 11 gb ama yazan 28gb :/
Aklıma şimdi şey geldi eski telefonum s4 miniydi otg kablosunu bağlayarak samsung smart switch ile fotograf ve uygulamalarımı taşıyarak yarım saatte içeriği eski telefonumdan farksız hale getirmiştim sanırım bu uygulama eski telefonumdaki dosyalarıda (android obb) taşıdı ancak uyuşmadığı için kullanamayıp göremiyorum diyeceğim ancak bu anca kendimi teselli etme olucak yakın tarihte manuel yedekleme yapıp sıfırlama yapmam gerekiyor sanırım.

F1kan

Profesör
Reaksiyon puanı
1,882
İçin rahat edicekse bilgilerini bilgisayara aktar. Sonra temizinden bir format çak :)

zbatu

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
İçin rahat edicekse bilgilerini bilgisayara aktar. Sonra temizinden bir format çak :)
evet öyle yapmayı düşünüyorum ancak samsung canlı destek cihazıma bağlanıcak suan bakalım ne cevap vericekler :D

F1kan

Profesör
Reaksiyon puanı
1,882
Vay beeeeeee :D Öyle şeyler mi varmış samsungta :D
Ulan tam cahilim ya :D :D :D
--- Gönderi Güncellendi ---
Heee unutmadan Selam söyle bu arada canlı desteğe :D

zbatu

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Vay beeeeeee :D Öyle şeyler mi varmış samsungta :D
Ulan tam cahilim ya :D :D :D
--- Gönderi Güncellendi ---
Heee unutmadan Selam söyle bu arada canlı desteğe :D
Estağfurullah canlı destek galaxy tutoru indirin uzaktan bağlacağız dedi şimdi ilgili birimler sizi arayacak ve size 6 haneli kod verecek bu kodu girdiğinizde cihazınıza bağlanacaklar dedi. Samsung yine samsungluğunu gösterdi hep bir delay olacak :D

F1kan

Profesör
Reaksiyon puanı
1,882
Estağfurullah canlı destek galaxy tutoru indirin uzaktan bağlacağız dedi şimdi ilgili birimler sizi arayacak ve size 6 haneli kod verecek bu kodu girdiğinizde cihazınıza bağlanacaklar dedi. Samsung yine samsungluğunu gösterdi hep bir delay olacak :D
Eşşeğini sağlam kazığa baglıyor samsung :D Güvenlik önemli tabi :D

küheylanTR

Doçent
Reaksiyon puanı
1,067
Önce SD Maid programı ile bir temizlik dene baktın olmuyor yaz buraya güncelleme dosyaları vs. olabilir :)