Ekran mı Koruyucu mu çizik

berkodabas

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Merhaba bugün j5 prime aldım erkan koruyucu ile birlikte geliyor kullanmaya başladığımda gözle görülmeyecek kadar küçük bir çizik farkettim ekran parmağımla üstünden geçince çiziği parmağımda hissedemedim sizce ekran mı yoksa ekran koruyucu mu çizilmiştir

Halktan Biri

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
9,165
Merhaba bugün j5 prime aldım erkan koruyucu ile birlikte geliyor kullanmaya başladığımda gözle görülmeyecek kadar küçük bir çizik farkettim ekran parmağımla üstünden geçince çiziği parmağımda hissedemedim sizce ekran mı yoksa ekran koruyucu mu çizilmiştir
Görmeden bunu bilemeyiz değil mi? Fotoğrafını atma şansın var mı?

berkodabas

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Fotoğraf atsam bile görmek çok zor ama şöyle söyleyeyim arka planı sarı renk yaptığımda çizik olan yerin rengi telefonu oynattığımda çok az renk değiştiriyor birazcık kırmızı oluyor gorilla class 4 var telefonda ve ilk açtığımda koruyuculu geldi sonradan takmadın koruyucuyu

Halktan Biri

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
9,165
Fotoğraf atsam bile görmek çok zor ama şöyle söyleyeyim arka planı sarı renk yaptığımda çizik olan yerin rengi telefonu oynattığımda çok az renk değiştiriyor birazcık kırmızı oluyor gorilla class 4 var telefonda ve ilk açtığımda koruyuculu geldi sonradan takmadın koruyucuyu
Aldığınız yere götürüp söyleyin bence. İnşaAllah ekran çizilmemiştir.

F1kan

Profesör
Reaksiyon puanı
1,882
Ekran koruyucuyu çıkart bak. Yada direk işini sağlama alıp aldıgın yere git. Sizde beni mi kopartıyorsunuz ulen de... Sonra dağıt ortalığı :cool: