Çocukluk çizgi filmi

Dentist23

Doçent
Reaksiyon puanı
165
iyi günler öncelikle arkadaşlar. Çocukluğuma dair çok az hatırladığım bir çizgi film var. Çok az hatırlasamda hatırladığım kısmı yazacağım :) 96~97 yıllarında izlemiş olsam gerek. Hatırladığım her karakterin üstün özellikleri olan özel taşları (koca Mücevherleri) vardı. Sihirli bir aynaları vardı. içlerinden biri yaralanınca aynanın içine girip meditasyona başlardı. Diğerleride güçlü taşlarını aynaya yerleştirirlerdi iyileşmeyi hızlandırmak için. Böyle bir çizgi film hatırlayan var mı? :) Beni çok etkilerdi o yüzden ismini arıyorum. Şimdiden tahminler için teşekkür ederim.

Son düzenleyen moderatör:

Neutral

Profesör
Reaksiyon puanı
179
Küçükken o kadar çok çeşit çizgi film izlerdik ki bunu ben bile hatırlamadım :D

Dentist23

Doçent
Reaksiyon puanı
165

eo93

Asistan
Reaksiyon puanı
14
looney tunes benim için unutulmazdır offf beee

demakoko

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
hala buraya bakıyor musun bilmiyorum ama sırf buna cevap yazabilmek için üye oldum hgjfkdlşsiğa ben de çok araştırmıştım çünkü :D aradığın çizgi film prenses tenko ama türkçe dublajını ve indirme linkini hiçbir yerde bulamadım :( ingilizcesi youtube'da mevcut

KuantumMekaniği

Öğrenci
Reaksiyon puanı
10
Aaa prenses tenko. Bak okurken dilimin ucundaydı bende neydi neydi diyordum. Vay be arkadaş konuyu görünce çocukluğuma indim. Şimdiki çizgi filmler ne kadar saçma. Eskiden izlediklerimiz kraldı ya. Hey gidi günler hey...

Dentist23

Doçent
Reaksiyon puanı
165
hala buraya bakıyor musun bilmiyorum ama sırf buna cevap yazabilmek için üye oldum hgjfkdlşsiğa ben de çok araştırmıştım çünkü :D aradığın çizgi film prenses tenko ama türkçe dublajını ve indirme linkini hiçbir yerde bulamadım :( ingilizcesi youtube'da mevcut
aynen de bu çizgi filmdi :D çok tesekkur ederim çok mutlu oldum şuan tr dublaj bulursam tekrar yazarım buraya :D

morofobik

Profesör
Reaksiyon puanı
6,912
Ben kaptan tsubasaya aşıktım o bittikten sonra bakugan çıkıyordu o da bittikten sonra annem müge anliyi açıyordu ? benim faw onlardı.