Xperia x hafizası

Yalçın Seyhan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
12
Arkadaslar 2ay once xperia x aldim hafizasinin 32 gbin 12 sini sitem kullaniyor anlamadim bunun nendeni ne bana bu hafiza yetmez diye micro sd kart almayi dusunuyorum32gb sd kart alsam telefona virus bulasmasi donma kasma yavaslama herhagi bi sprun cikartirmi ? Telefonun suana kadar tek kotu yani bu yardimci olkursaniz sevinirim.

M

Murat Burç

SDN Okuru
Hocam yapma SD kart alsam telefona virüs bulaşıır mı nedir :D:D
Birşey olmaz bütçe kaç lira ona göre hafıza kartı bulalım

ConfickerBelasi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,128
sd kart ambalajından çıkıpta takınca tel onu biçimlendir der ayrıca abudik ubudik bir marka almadığın sürece virüs'ün v'si olmaz ama gide çakma hatta çakmanın çakması ucuz adi sd kart alırsan onu da piskopat bir donanım hacker'ının işi çıkarsa cihazını yakabilirsin ki bu çok düşük bir ihtimal sandisk bak 32-64-128Gb uygun fiyata bulursun köşe başında ki dükkanlardan alma çakma µsd kart satan çakallar çıkmış...
VATAN BİLGİSAYAR - Teknoloji & Bilgisayar Hiperstore'u burdan yada www.teknosa.com dan al.

F1kan

Profesör
Reaksiyon puanı
1,882
Eğer telefonunuz s7 yada lg g5 olsaydı sd kart yavas gelirdi telefona. Ama sizin telefonunuzda sıkıntı yaratmaz. Bu arada virüs falan diyorsunuzda trol mu yapıyorsunu anlamadım ki :D

Yalçın Seyhan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
12
Eğer telefonunuz s7 yada lg g5 olsaydı sd kart yavas gelirdi telefona. Ama sizin telefonunuzda sıkıntı yaratmaz. Bu arada virüs falan diyorsunuzda trol mu yapıyorsunu anlamadım ki :D
Kardeşim bundan önceki telefon galaxy trend plus dı hafıza kartıyavaşlayıyordu telefoncuda hafıza kartında vitüs var dedi o yüzden. Şimdi de sorayım dedim