Berkaykntrk
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 0
Bana gelmedi 

Dh forumda wipe format yapıldığı halde kasmalar olduğundan bahsediliyor. Klavyede de çok fazla bug ve takılma varmış. Wipe odinle pc den sıfırdan kurmayı deniyorlar şimdi. Eğer donmalar geçerse ben de kuracam. Piyasayı İzlemedeyim şuan.Sifirlarsan bisey olmaz
Csc nin Türkiye olduğundan emin misin ?Bana gelmedi
Valla kardesim bu kadar kullanici burda bisey demiyorsa senin takip ettigin sayfa heralde yan sanayi [emoji16]Dh forumda wipe format yapıldığı halde kasmalar olduğundan bahsediliyor. Klavyede de çok fazla bug ve takılma varmış. Wipe odinle pc den sıfırdan kurmayı deniyorlar şimdi. Eğer donmalar geçerse ben de kuracam. Piyasayı İzlemedeyim şuan.![]()
Orda burdakinden 50 kat daha fazla kullanıcı var asıl bu forum yan sanayiValla kardesim bu kadar kullanici burda bisey demiyorsa senin takip ettigin sayfa heralde yan sanayi [emoji16]
Aynen katılıyorum. Çok doğru bir benzetme.Burda 5 kişi yorum yazıyır orda bin kişi yav. Dh okyanussa burası okyanusta damla![]()
HayırAOD gelmiş mi arkadaşlar
Ona çip gerekiyomus sözde güncelleme listesinde yazmışlardıAOD gelmiş mi arkadaşlar
wipe olayını ben hala yapmadım siz yapn bi ona göre haber verin hızlanma olursa bende yapıcam arkadaşlarnefsime yenik düştüm ve kasma takılma sorunları yorumlarının gölgesinde güncelledim ben de. malesef ki kasmalar ve gecikmeler var. en bariz kasmayı smart view ile tv ye bağlanınca yaşadım. telefon 1 gb ramli 500 liralık telefonlara dönüyor resmen. klavye 2 saniye sonra tepki alıyor.
kameradan galeriye geçince whatsap fotolarını falan göstermesi de çok saçma olmuş.
chrome'a tıklayında 2 saniye sonra açıyor. diğer uygulamalarda böyle bişey yok gibi. sadece chrome da yaşadım şimdilik.
genel olarak eski yağ gibi akışkanlığı yok diye bilirim. yüklemeseydim keşke dedim açıkçası. şimdi odinden ful wipe yaparak kuracam. inş bir akışkanlık gelir
Samfirmden indirin daha hızlı olurrom'u bulunmuyor ki wipe yapıp odinden kurayım. sammobile'da paralı üye olmayanlara kapatılmuş bi kaç günlğüne indirim. başka yerde de bulamadım
Samfirmden indirin daha hızlı olur
Internette anlatımı var yesilcin diye bir sitede
wipe olayını ben hala yapmadım siz yapn bi ona göre haber verin hızlanma olursa bende yapıcam arkadaşlar
Wipe at![]()
Bune beyler bilen biri aciklasin
Birde telefon hizli sarj modunda olmasina ragmen hizli sarj olmuyor + telefon acilirken allahlik kasiyor arayuz tamam eywallahta bes para etmez guncelleme sapasaglam telefon 800 tllik telefondan farksiz oldu benim nazarimda geri yukleyebilecegim linki atabilirmisiniz 925fq edge modeli
wipe komple mi silio telefonu ben tam anlamıorum dawipe olayını nasıl yapamıyorsun hoacm. youtube da falan tonla videosu var çocuk oyuncağı. ses açma tuşu+menü tuşu+telefonu açma tuşuna basılı tutuyorsun okadar. çıkan menüde wipe data fat reset in üstüne geliyorsunpower tuşuna 1 kere basıyosun yes'in üstüne gelip power tuşuna 1 kere daha basıyorsun ve formatlamış oluyorsun.
listedeği wipe cache partitiona da aynısını yaparsan oldu bitti işte. en son rebot system now yapıp telefonu restartlamış olursun
wipe komple mi silio telefonu ben tam anlamıorum da
Bendede var yeniden baslat guc tsarrufu moduna al sarj olsun biraz sinra cikart guc modundan duzeliyorbeyler noguat güncellemesi ile benim s6 edge hızlı şarj olmuyor. sizde de var mı bir sorun