Galaxy S6 ve S6 Edge Kullananlar Kulübü

topalsolucan

Rektör
Reaksiyon puanı
555
Sifirlarsan bisey olmaz
Dh forumda wipe format yapıldığı halde kasmalar olduğundan bahsediliyor. Klavyede de çok fazla bug ve takılma varmış. Wipe odinle pc den sıfırdan kurmayı deniyorlar şimdi. Eğer donmalar geçerse ben de kuracam. Piyasayı İzlemedeyim şuan. :)

iTaLYaN07

Asistan
Reaksiyon puanı
5
Dh forumda wipe format yapıldığı halde kasmalar olduğundan bahsediliyor. Klavyede de çok fazla bug ve takılma varmış. Wipe odinle pc den sıfırdan kurmayı deniyorlar şimdi. Eğer donmalar geçerse ben de kuracam. Piyasayı İzlemedeyim şuan. :)
Valla kardesim bu kadar kullanici burda bisey demiyorsa senin takip ettigin sayfa heralde yan sanayi [emoji16]

topalsolucan

Rektör
Reaksiyon puanı
555
Burda 5 kişi yorum yazıyır orda bin kişi yav. Dh okyanussa burası okyanusta damla :D

zeynelglgnl

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
Multutasking çift dokundugunda en son uygulama arasında geçiş yapıyo o süper olmuş :)

iTaLYaN07

Asistan
Reaksiyon puanı
5
Gece saatinin suresini kaldirsalarda ayni hesap zaten surekli olsun parlakligi artsin ayni hesap

topalsolucan

Rektör
Reaksiyon puanı
555
nefsime yenik düştüm ve kasma takılma sorunları yorumlarının gölgesinde güncelledim ben de. malesef ki kasmalar ve gecikmeler var. en bariz kasmayı smart view ile tv ye bağlanınca yaşadım. telefon 1 gb ramli 500 liralık telefonlara dönüyor resmen. klavye 2 saniye sonra tepki alıyor.

kameradan galeriye geçince whatsap fotolarını falan göstermesi de çok saçma olmuş.

chrome'a tıklayında 2 saniye sonra açıyor. diğer uygulamalarda böyle bişey yok gibi. sadece chrome da yaşadım şimdilik.

genel olarak eski yağ gibi akışkanlığı yok diye bilirim. yüklemeseydim keşke dedim açıkçası. şimdi odinden ful wipe yaparak kuracam. inş bir akışkanlık gelir

baysal388

Asistan
Reaksiyon puanı
12
nefsime yenik düştüm ve kasma takılma sorunları yorumlarının gölgesinde güncelledim ben de. malesef ki kasmalar ve gecikmeler var. en bariz kasmayı smart view ile tv ye bağlanınca yaşadım. telefon 1 gb ramli 500 liralık telefonlara dönüyor resmen. klavye 2 saniye sonra tepki alıyor.

kameradan galeriye geçince whatsap fotolarını falan göstermesi de çok saçma olmuş.

chrome'a tıklayında 2 saniye sonra açıyor. diğer uygulamalarda böyle bişey yok gibi. sadece chrome da yaşadım şimdilik.

genel olarak eski yağ gibi akışkanlığı yok diye bilirim. yüklemeseydim keşke dedim açıkçası. şimdi odinden ful wipe yaparak kuracam. inş bir akışkanlık gelir
wipe olayını ben hala yapmadım siz yapn bi ona göre haber verin hızlanma olursa bende yapıcam arkadaşlar

topalsolucan

Rektör
Reaksiyon puanı
555
rom'u bulunmuyor ki wipe yapıp odinden kurayım. sammobile'da paralı üye olmayanlara kapatılmuş bi kaç günlğüne indirim. başka yerde de bulamadım

zeynelglgnl

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
Edgede güzel şeyler gelmiş smart manger ve araçlar özelliği güzel olmuş

zeynelglgnl

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
Yanlız rami yüzde olarak göstermiyo sinir oldum alışmıştık yüzde kaç diye sanırım ramide yüksek kullanıyo suan

topalsolucan

Rektör
Reaksiyon puanı
555
wipe olayını ben hala yapmadım siz yapn bi ona göre haber verin hızlanma olursa bende yapıcam arkadaşlar

wipe olayını nasıl yapamıyorsun hoacm. youtube da falan tonla videosu var çocuk oyuncağı. ses açma tuşu+menü tuşu+telefonu açma tuşuna basılı tutuyorsun okadar. çıkan menüde wipe data fat reset in üstüne geliyorsunpower tuşuna 1 kere basıyosun yes'in üstüne gelip power tuşuna 1 kere daha basıyorsun ve formatlamış oluyorsun.

listedeği wipe cache partitiona da aynısını yaparsan oldu bitti işte. en son rebot system now yapıp telefonu restartlamış olursun

iTaLYaN07

Asistan
Reaksiyon puanı
5
91aaaeb2858c75b3f31434dc98671d63.jpg

Bune beyler bilen biri aciklasin
Birde telefon hizli sarj modunda olmasina ragmen hizli sarj olmuyor + telefon acilirken allahlik kasiyor arayuz tamam eywallahta bes para etmez guncelleme sapasaglam telefon 800 tllik telefondan farksiz oldu benim nazarimda geri yukleyebilecegim linki atabilirmisiniz 925fq edge modeli

topalsolucan

Rektör
Reaksiyon puanı
555
ben rus romunu kuracağım. inmesini bekliyorum. telefonu sıfırladım ama bazı problemler devam ediyor. fotğraf galerisi fena kasıyor. rus romu da kar etmezse ekiye dönmenin yollarını arayacağım.

erdignss

Doçent
Reaksiyon puanı
84
En stabil Fransa oluyor genelde ben de onu denemeyi düşünüyorum

Reaksiyon puanı
35
91aaaeb2858c75b3f31434dc98671d63.jpg

Bune beyler bilen biri aciklasin
Birde telefon hizli sarj modunda olmasina ragmen hizli sarj olmuyor + telefon acilirken allahlik kasiyor arayuz tamam eywallahta bes para etmez guncelleme sapasaglam telefon 800 tllik telefondan farksiz oldu benim nazarimda geri yukleyebilecegim linki atabilirmisiniz 925fq edge modeli
Wipe at

baysal388

Asistan
Reaksiyon puanı
12
wipe olayını nasıl yapamıyorsun hoacm. youtube da falan tonla videosu var çocuk oyuncağı. ses açma tuşu+menü tuşu+telefonu açma tuşuna basılı tutuyorsun okadar. çıkan menüde wipe data fat reset in üstüne geliyorsunpower tuşuna 1 kere basıyosun yes'in üstüne gelip power tuşuna 1 kere daha basıyorsun ve formatlamış oluyorsun.

listedeği wipe cache partitiona da aynısını yaparsan oldu bitti işte. en son rebot system now yapıp telefonu restartlamış olursun
wipe komple mi silio telefonu ben tam anlamıorum da

xpterk

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
beyler noguat güncellemesi ile benim s6 edge hızlı şarj olmuyor. sizde de var mı bir sorun