ürün kurtarma diski ile format atabilirmiyim

Batuhan Türkeli

Öğrenci
Reaksiyon puanı
19
forumda bir kaç tane konu açtım fakat bi sonuca varamadım bilgisayarı bilgisayarcıya gönderdim ve bilgisayarım eski performansını yakalayamadım formattan önce 150 fps oynarken oyunları şimdi hiç bi türlü en düşük ayarlarda bile 30 un üstüne cıkamıyorum ve casperın kutusunun içinde hiç sıkıntısız daha acılmamış bi cd buldum ürün kurtarma cdsi bunun ile format atsam nasıl olur bu arada önceki windows sürümüm 8.1 languegueydi şimdi iste adam 8.1 pro kurmuş acaba bi faydası olurmu bazı forumlarda bunula ilgili şeyler okudum bilgisayarıma en uygun driverları falan taşıyormuş içinde.
8gb ram ddr3
2gb ekran kartı gt740m geforce
i5 işletim sistemi 4. nesil

ConfickerBelasi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,127
external recovery dvd ise işe yarar birde sürcü cd olabilir ama gerek olmaz ona recovery dvd ile boot et kur gitsin...

Halktan Biri

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
9,165
O DVD'yi bilgisayarınıza takın. Bilgisayarınızı açarken Bios ayarlarına girme tuşu hangisi ise ona basın. Benim bilgisayarımda açılırken F2 tuşuna basınca Bios ayarlarına giriyor. Oradan boot menüsünden DVD'yi en başa alın. Bios ayarlarını F10'a basarak kaydedin. Bios ayarlarına girme tuşu sizde F2 olmayabilir. Ya da bilgisayar başlarken F12 tuşuna basın ve oradan DVD'yi seçin. Daha sonra sizdeki kurtarma diski format DVD'si ise işletim sistemini kurmaya çalışın. Bu arada dediğim gibi sizin bilgisayarınızdaki biosa girme ve bios ayarlarıyla ilgili tuşlar farklı olabilir.

Batuhan Türkeli

Öğrenci
Reaksiyon puanı
19
Format atarken cnin içindekileri silmedim bir sorun olurmu yoksa tekrar format atıp silmelimiyim ?

ConfickerBelasi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,127
o external recovery dvd ise formatı hdd bölümlemesini kendi yapıyor tıkla devam et şeklinde...
2015-08-01 23.04.14.jpg

örnek dvd bu vista ve kuruluyor...

Batuhan Türkeli

Öğrenci
Reaksiyon puanı
19
format attım fakat bütün herşeyi silmiş pcde fabrika çıkışı oldu ekran kartı driver ve chepset falan vebide bir sorunum daha var d klasörü gözükmüyor pcde yardım eğer ekran kartını indirmeden yardım ederseniz tekrar format falanmı atılcak napıcaz bilmiyorum

Halktan Biri

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
9,165
Diskte D bölümünü format sırasında da oluşturabilirsin formattan sonra da oluşturabilirsin. Başlat menüsüne disk yönetimi yaz ve çıkan şeye tıkla. Daha sonra C bölümüne sağ tıklayıp birimi küçülte tıkla ve küçülttüğün alana da yani boş alana da sağ tıkla ve yeni birim oluştura tıkla. Ya da internetten biraz araştır.

Batuhan Türkeli

Öğrenci
Reaksiyon puanı
19
yeni disk oluştur f diski sorunum çözüldü herkese teşekkür ederim şimdi ekrankartı falan güncellicem ayarlarını yapıcam inşallah istediğim performansı alabilirim

Batuhan Türkeli

Öğrenci
Reaksiyon puanı
19
İNŞALLAH ŞİMDİ DRİVER BOOSTER SAYESİNDE PCNİN DRİVERLARINI YÜKLEMEM GEREKİYOR YOKSA SIKINTI CIKICAK 256 MB EKRAN KARTI FALAN GMÖZÜKÜYO ŞUAN ÇÖKMESİNDEN KORKUYORUM PCNİN

Rylad

Asistan
Reaksiyon puanı
12
driver booster gibi uygulamaları sakın kullanma. Kendi sitesi üzerinden güncel driverları kurmanı tavsiye ederim

Batuhan Türkeli

Öğrenci
Reaksiyon puanı
19
inetlin kendi driverı ile kurdum ve bazı şeyleri kurması gerektiği için booster kullanıyorum hepsinin tek tek özelliklerini ve elle hangilirini kuracağımı tam bilmiyorum böylelikle arada kaçıracağım bir ton driver olucak bundan eminim ve bir abimden tavsiyeyi bu şekilde aldım

Evil7

Asistan
Reaksiyon puanı
85
inetlin kendi driverı ile kurdum ve bazı şeyleri kurması gerektiği için booster kullanıyorum hepsinin tek tek özelliklerini ve elle hangilirini kuracağımı tam bilmiyorum böylelikle arada kaçıracağım bir ton driver olucak bundan eminim ve bir abimden tavsiyeyi bu şekilde aldım
Ekran kartı haricinde diğer uygulamaları driver booster yoluyla kurun .

Batuhan Türkeli

Öğrenci
Reaksiyon puanı
19
zaten ekran kartını kendi elimle kurdum intelden indirdim gt740m nvidia sitesinden indirdim kurdum ve şöyle bir sorunum var hala sistemi zorlamadan eğer bir oyunu açarsam yani cpu kullanımı arttırmadan bir oyun acarsam hala aynı sorun var fps düşüşü acaba pcye termal macunu yanlışmı sürüldü yoksa biyerde bi yanlışlıkmı oldu sorun nedir yardım edermisiniz bu konuda