Nasıl model modelModel model gelir o zaman bugun bakalim
Modeller degisebiliyo mesela seninki ilk cikan surumdur oteki 6 ay sonra cikan veya vodafone vs. Gibi sireketler icn cikan oyle diyim degisiyo yaniNasıl model model
Ben teknosadan aldım 1 sene olduModeller degisebiliyo mesela seninki ilk cikan surumdur oteki 6 ay sonra cikan veya vodafone vs. Gibi sireketler icn cikan oyle diyim degisiyo yani
Size geldimiHadi iyisiniz güncelleme gelmeye başladı![]()
Note 5 kullanicisiyim. Donanimhaber forumda çoğu kullanıcıya gitti, yavaş yavaş dağıtılıyor.Size geldimi
Kimseye gelmedi henüz Avrupada bir kaç ülkede yayınlandı.Size geldimi
Türkiye'ye dağıtım başladı. Diğer forumlarında ilgili konusuna bakabilirsiniz.Kimseye gelmedi henüz Avrupada bir kaç ülkede yayınlandı.
Ben güncelleme alabilen kimseyi henüz göremedim . Sözde dağıtılmaya başlandı ama Avrupa romuna sahip bir arkadaş alabilmiş güncellemeyi onun haricinde kimseyi göremedim.Türkiye'ye dağıtım başladı. Diğer forumlarında ilgili konusuna bakabilirsiniz.
Kanka çok sinirsin yüzümüze vurma şunlarıYayinliyolardir turkiye gene 2.plandadir [emoji23]
Kanka gerçekler bunlar kandirmaya gerek yok kendimizi [emoji3]Kanka çok sinirsin yüzümüze vurma şunları
Avrupada çıktı yarın Türkiye'de çıkar herhaldeHala kimseye gelmedi mi yılan hikayesine dönen güncelleme isi
İnanmayın anca yarınaGece yüklenmiş olur diyo
Umutlar yarına kaldı.Gelen giden
Gece gece bi git lannnn [emoji23][emoji23]Geldiiiii