Galaxy Note 5 4.5g Sorunu

Muhammed56

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Merhaba arkadaşlar ben yurtdışından aldığım bir note5 cihazına sahibim cihazim N920C. Hat olarak vodafone kullanıyorum. Şimdi şöyle bir sorunum var; cihazım normalde 4.5g teknolojisini desteklediği halde vodafone bana cihazınız uyumlu değildir diyor müşteri hizmetlerini aradım yapabileceğimiz birşey yok diyorlar. Acaba cihazım yurtdışı firmware ye sahip olduğu için mi böyle bir sorun ile karşılaşıyorum? Eğer böyleyse sammobile sitesinden türkiye firmwaresini odin ile yuklersem bir sorun olurmu ve sorun olmazsa sorunum çözülebilir mi?
Yardımlarınızı bekliyorum teşekkür ederim.

Not: cihazım tamamen orjinaldir yani ne imei klonlama yapıldı ne de root yapıldı

SONG JOONG KI

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
3,025
Bence değildir. Çünkü bende de yabancı rom var.(s7) operatörde sorun var. Vodafone sorunlu bir operatör.

Lazzz

Rektör
Reaksiyon puanı
3,278
Merhaba arkadaşlar ben yurtdışından aldığım bir note5 cihazına sahibim cihazim N920C. Hat olarak vodafone kullanıyorum. Şimdi şöyle bir sorunum var; cihazım normalde 4.5g teknolojisini desteklediği halde vodafone bana cihazınız uyumlu değildir diyor müşteri hizmetlerini aradım yapabileceğimiz birşey yok diyorlar. Acaba cihazım yurtdışı firmware ye sahip olduğu için mi böyle bir sorun ile karşılaşıyorum? Eğer böyleyse sammobile sitesinden türkiye firmwaresini odin ile yuklersem bir sorun olurmu ve sorun olmazsa sorunum çözülebilir mi?
Yardımlarınızı bekliyorum teşekkür ederim.

Not: cihazım tamamen orjinaldir yani ne imei klonlama yapıldı ne de root yapıldı
Cihazın yazılısından kaynaklı bir sorun bu. Türkiye yazılımını yüklediğin zaman sorun kalmayacağını düşünüyorum. Dh'de de yazdın sanırım. Orada da bunu okudum.

Muhammed56

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Vodafone arıyorum herhangi bir sorun yok diyor yapabilecegimiz bisey yok diyor internette arastirma yaptim vodafone forumda boyle sıkıntılar çeken 100 lerce kisi var ancak hiçbirine bi çözüm sunulamamış.

Lazzz hocam bende yazılımdam kaynaklabilecegini düşünüyorum ancak odin ile firmware yi yüklersem güncelleme konusunda veya baska bi konuda sıkıntı yaşamıyim. Birde benim cihazm yurtdışından geldigi icin henüz pasaport a fln kaydettirmedim 6 ayi gecti sanirim kapanma gibi bi durum yasanmadi imei sorguladigimda ise kayıt dışı imei diyor bunu bi ilgisi olabilirmi