Rekor sayıda Galaxy S8 üretildi!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan shiftdelete.net
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
S

shiftdelete.net

SDN Okuru
Rekor sayıda Galaxy S8 üretildi!

Galaxy S8 için beklentiler büyük. Samsung yeni nesil donanım canavarı Galaxy S8 modelleri için daha üretim sürecinde bile rekora koşuyor. Ortaya çıkan rakamlar gerçekten inanılmaz!

:: Galaxy S8 beklentileriniz neler?

Son düzenleme:
Reaksiyon puanı
10,315
Çok umurumda değil, ben note8'i bekliyorum. Asıl merakım o. :)

_FAUST_

Dekan
Reaksiyon puanı
1,612
Note 8 de de home tuşu olmayacak bence. S ve Note serileri benzer tasarımlar üzerinden yürüyor son yıllarda
Sanırım Experience arayüzü de Note serisine aitti?
Bu arada habere hiç şaşırmadım çıkar çıkmaz rekor üretim gibi rekor satış yapacağından da eminim.:)

M

Murat Burç

SDN Okuru
Kral geliyor. Bakalım nasıl olacak

Emir Timur

Doçent
Reaksiyon puanı
445
Haberde kullanılan üstteki görsel mi, yoksa alttaki görsel mi doğru? Üstteki çok çirkin bence, yuvarlak tasarımları hiç sevmiyorum.

kadirirdem

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
708
0 10 milyon telefonu peynir ekmek gibi alacaklar...

Reaksiyon puanı
10,315
Note 8 de de home tuşu olmayacak bence. S ve Note serileri benzer tasarımlar üzerinden yürüyor son yıllarda

Home tuşu çok da önemli değil benim için. Ben kalemine yüklenen özelliklerle daha çok ilgiliyim. Bir de Note serisi S serisinden çok daha üstün ve kaliteli oluyor.
--- Gönderi Güncellendi ---
Haberde kullanılan üstteki görsel mi, yoksa alttaki görsel mi doğru? Üstteki çok çirkin bence, yuvarlak tasarımları hiç sevmiyorum.

Sanırım altta önlü-arkalı olana benziyor gibi tahmin ediyorum.

Engin.1974

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
her kullandığım samsung cihaza kullanıcı hatası teshişi koydular benden kaynaklansa gam yemem avuc dolusu para alıyor sonrada arkasında durmayan bir soyguncu firmadır samsung, apple hiç ısanamamış biri olarak hizmet kalitesinin yanından bile geçmeyen samsung ayrıca teknolojininde gerisinde seyrederek ve en satan ülkelerin başında gelen türkiye ye snapdragon işlemlerinin ardında kalan kendi işlemcisini veriyor ama amerkaya snapdragon veriyor, örenkleri çoğaltıla bilinir mesala artık cihazlarda 6gb ram varken samsung 2016 yılında bu mümkünken s7 ve edge modellerinde 4gb ram kullandı c serisi cıkardı ama ondada işlemciden çaldı tam hırsız s8 nerden baksan 3.500 - 4.000 tl arasında gelecek plus modeli muhtemelen 5.000 lira cıvarlarında olacak sırf iphone ile yarış edecem diye ee nerde servis hizmt kalitesi yok nasılsa olsa salak çok kullanıcı hatası derim yenisini aldırırım, ee s6 ve edge android 7 yi verecemde biraz özellikleri kısayım güncelleme gelir gelmez beyenmeyin gidip s8 alın mantık bu arkadaşlar ben şahsen oneplus 3t aldım samsung cihazlarını elimden geldiği kadar boykot edecem ne varki geniş kitlelere ulaşma şansım yok.
--- Gönderi Güncellendi ---
şuda var diğer bir çok üretici 8gb ram gibi modelleri teker teker duyurken s8 ya 6 ile gelecek büyük ihtimal ise yine 4gb ile de gele bilir bilginiz olsun parasını sokakta bulan gidip ala bilir yada param var hemde hizmet kalitesi olsun diyen gitsin iphone alsın yada benim gibi android den şaşmayanlar ise bir şekilde yurt dışından getirte bilceği bir çok firmanın telefonu ve meodeli var mesala ben oneplus 3t yi getirtme imkenım olmadığından getirenlere kar vererek aldım samsung para lazandırmadığım içinde huzur doluyum.