Trajectory
Asistan
- Reaksiyon puanı
- 65
Arkadaşlar htc 10 vs zte Axonu Eledim gelen yorumlarla s7 mi moto Z mi iyi ve kötü yönleri ile karşılaştırip öneride bulunur musunuz ?
S7 TYPE c olan muadillerine denk veya daha hızlı şarj oluyor.Arkadaşlar s7 type c değil ondan şüphelerim var yakinda S8 çıkacak Micro usb beni 4 sene götürür mü kablosuz şarj etsem sürekli belki bir ihtimal kafamda deli sorular![]()
![]()
8 Bütçem yok bütçem var diye bişeye söylemedim yeni teknoloji çıkınca eskisi düşüş kaybeder S8 3.2 type c ile çıkabilir mesela s7 kullanan kişiler 0 dan 100 e kaç kaç dakika sürüyor acaba bide s7 de kablosuz şarj cihazı kullanan varmı ?S7 TYPE c olan muadillerine denk veya daha hızlı şarj oluyor.
S8 çıkacak diyorsun S8 için bütçen var mı ?
S7 kullanıyorum hızlı şarj 0dan yüze 90dkda doluyor normal şarj 120 dk8 Bütçem yok bütçem var diye bişeye söylemedim yeni teknoloji çıkınca eskisi düşüş kaybeder S8 3.2 type c ile çıkabilir mesela s7 kullanan kişiler 0 dan 100 e kaç kaç dakika sürüyor acaba bide s7 de kablosuz şarj cihazı kullanan varmı ?
Hızlı Şarj olurken telefon çok ısınıyor yanma derecesine geliyor diyenler var doğruluk payı nedir birde kablosuz sarj cihazı kullandınızmı acaba hiç ?S7 kullanıyorum hızlı şarj 0dan yüze 90dkda doluyor normal şarj 120 dk
15 watt elektirik versiyorsun 3000 mahı 90dkda doldurmaya çalışıyorsun e bi zahmet ısınsınHızlı Şarj olurken telefon çok ısınıyor yanma derecesine geliyor diyenler var doğruluk payı nedir birde kablosuz sarj cihazı kullandınızmı acaba hiç ?
Tabikide ısıncak ama elde tutamama derecesinde mi onu soruyorum 1 ay önce internet tarifesi üzerine gm5 plus aldık 1 ay kadar kullandım şarjdayken ısınıyordu ama el yakmıyordu kalın bir kılıfda vardı üzerinde gerçi el yakma derecesinde olmuyorsa hiç sıkıntı değil 2000 liralık bi cihaz alırsam zaten şarjzda oynamam yazık olmasın verilen paraya15 watt elektirik versiyorsun 3000 mahı 90dkda doldurmaya çalışıyorsun e bi zahmet ısınsın
Isınıyor. Ben hızlı şarjda kullanmıyorum zaten hızlı doluyor.Tabikide ısıncak ama elde tutamama derecesinde mi onu soruyorum 1 ay önce internet tarifesi üzerine gm5 plus aldık 1 ay kadar kullandım şarjdayken ısınıyordu ama el yakmıyordu kalın bir kılıfda vardı üzerinde gerçi el yakma derecesinde olmuyorsa hiç sıkıntı değil 2000 liralık bi cihaz alırsam zaten şarjzda oynamam yazık olmasın verilen paraya![]()
Samsungun orjinal kablosuz şarj cihazını kullanma şansınız oldumu sonuç nedir benim kafamda şöyle bi düşünce var s7 alırsam kablolu kullanmama düşüncesindeyim malum uzun ömürlü kullanıcam soket bozulmasın micro usb type c ye göre daha çabuk bozuluyor.Isınıyor. Ben hızlı şarjda kullanmıyorum zaten hızlı doluyor.
Ha kullanırsın şarjdayken o sıra voltajı düşürüyor sanırım. biraz daha yavaş doluyor gibi geliyor bana kullanımdayken
Orjinal şarj aletini kullanıyorum.Samsungun orjinal kablosuz şarj cihazını kullanma şansınız oldumu sonuç nedir benim kafamda şöyle bi düşünce var s7 alırsam kablolu kullanmama düşüncesindeyim malum uzun ömürlü kullanıcam soket bozulmasın micro usb type c ye göre daha çabuk bozuluyor.
Samsungun orjinal kablosuz şarj cihazını kullanma şansınız oldumu sonuç nedir benim kafamda şöyle bi düşünce var s7 alırsam kablolu kullanmama düşüncesindeyim malum uzun ömürlü kullanıcam soket bozulmasın micro usb type c ye göre daha bozulasi bi yapısı var bence.Isınıyor. Ben hızlı şarjda kullanmıyorum zaten hızlı doluyor.
Ha kullanırsın şarjdayken o sıra voltajı düşürüyor sanırım. biraz daha yavaş doluyor gibi geliyor bana kullanımdayken