[Fi]Lounge
Asistan
- Reaksiyon puanı
- 114
Tesekkurler...Başlata Sabit Disk Bölümleri Oluştur yazın ve çıkan şeye tıklayın. Ekrana disk yönetimi başlıklı bir pencere gelecek. O pencereden diskinizdeki C bölümüne sağ tıklayın ve birimi küçülte tıklayın. Yeni oluşturacağınız disk bölümü için ne kadar alan ayıracaksanız o kadar seçin ve diskinizin C bölümünü o kadar küçültün. Daha sonra seçtiğiniz kadar boş alan oluşacak. Bu boş alana sağ tıklayıp yeni basit birime tıkla ve yeni bir disk bölümüo oluşturmak için çıkan pencerede karşına çıkanları sırasıyla yap.
Bir şey değilTesekkurler...![]()
Oluşturabildim sayenizdeBir şey değil. Yeni bir disk bölümü oluşturabildiniz mi?
Eğer ki bu şekilde C'ye ekleyemezseniz bile bence AOMEI Partition Assistant Standard adlı programla geri 120GB alanı C'ye ekleyebilirsiniz diye düşünüyorum.Oluşturabildim sayenizde. İstediğim zaman kaldırabilir miyim ? C den 120 GB aldım kaldırmak istediğim zaman C tekrar 120 GB alanı geri kazanır dimi ?
Denedim tekrarden C ye ekleniyor. Tekrar coook sagol...Eğer ki bu şekilde C'ye ekleyemezseniz bile bence AOMEI Partition Assistant Standard adlı programla geri 120GB alanı C'ye ekleyebilirsiniz diye düşünüyorum.![]()