BJKolik
Dekan
- Reaksiyon puanı
- 6,756
Aleyküm selam. Bende de 6S Plus 32 GB telefon var. 10.2.1 sürümündeyim. WhatsApp haricinde pek bir şey kullanmam. Haberlere bakarım. Böyle olmasına rağmen şarj bir gün gidiyor. Her gece şarja bağlıyorum cihazı. Bende sizin gibi şarjından memnun değilim. Ön tuş bana göre de kaliteli değil. Bazen basarken çık diye ses geliyor, bu tuşun bu kalitede olmaması lazım. Asistive Touch özelliğini bende kullanıyorum ve memnunum. Kamera ile ilgili bir sorun yaşamadım. Telefonun akıcılığına ve hızına lafım yok. İOS sistemi iyi. Telefondan genel anlamda memnunum.Öncelikle Selamün Aleyküm.iPhone 6S 32 GB kullanıcısıyım.Telefonumdan memnunum birçok yerde bahse konu edilen pil problemi Elhamdülillah bende yok.Fakat biraz endişe niteliğinde sorunlarım var.Pil iOS 10.2.1 ile daha kötü oldu.Telefonum abartılacak kadar değil fakat iOS 10.2'ye göre çok daha hızlı şarjını tüketmeye başladı.Bu sayfalarda verilen pil hakkındaki bütün önerileri uyguladım ve telefonumu sürekli en düşük ışıkta kullanıyorum.Şuan sadece 30-45 dakika internet,telefonla konuşma ve müzik için harcıyorum fakat çoğunluğu telefon beklemede.Yaptığım işlemler sanırım çok basit ve birçok önlem-kısıtlama dahilinde gerçekleşiyor.Fakat 2 gün şarjım zor gidiyor.Telefonu gece kapatıyorum.Beklemedede %6 ila %10 şarj yiyor bi 3-4saat bekleme süresi boyunca.Pek bir sorunum yok fakat biraz yoğun kullanırsam eminim diyebilirim ki 1 günü çıkartmayacaktır.
Birde öntuş hakkında endişelerim var.Pil hadi neyse ama öntuş bana Apple'ın kalitesine yakışır şekilde kaliteli gelmedi.Tuşun 2-3 hissiyat şekli var.Bazen hafif,bazen bastığımda tuşun sesi çıkıyor vesaire... O kadarda kötü değil ama geçenlerde Galaxy J5 2015 inceledim onun ön tuşu bile iPhone 6S'in öntuşundan kaliteli buldum.Tek ve sağlam hissiyata sahipti.Bunun için Asisstive Touch'u kullanıyorum.Aranızda iPhone 6S 32 GB telefonda sıkıntı buna benzer veya aynı sorun yaşayan var mı?
Geçenlerde çok saçma bir sorunla karşılaştım.Telefonumun kamerasını kullanırım ama çok nadir denilebilecek aralıklarla.1-2 gün açmadım kamera uygulamasını.Bu etaptan sonra açtım ve görüntü gelmedi yani bir yarım dakika simsiyah durdu kamera.Deklanşör tuşu falan var mod değiştiriyorum fakat görüntü yok.Kameranın önünde bir nesne olmadığına eminim.Bu sorunu yaşayan var mı? (Bir süre sonra görüntü geldi tabii).
Bunlar size belki kuruntu olarak gelebilir.Doğrudur;ama benim gibi kuruntulanan arkadaşlarım varsa belki biraz içleri rahatlar.
Teşekkürler