Arkadaşlar İphone 6S cihazımın şarjı çok yavaş mı oluyor yoksa normali mi böyle anlayamadım.%96 dan %98 e abartısız söylüyorum 30 dakikada çıkıyor.Herşeyi orjinal cihazın.Hayır iphone larda hızlı şarj filan yok anladıkta bu kadarda yavaş olur mu ya.
Kafana takma bende de oluyor %10 da takıyorum kısa sürede 90 ı görüyor ama 90 dan sınrası yavaş yavaş ilerliyor ben aldığımdan beri böyleArkadaşlar İphone 6S cihazımın şarjı çok yavaş mı oluyor yoksa normali mi böyle anlayamadım.%96 dan %98 e abartısız söylüyorum 30 dakikada çıkıyor.Herşeyi orjinal cihazın.Hayır iphone larda hızlı şarj filan yok anladıkta bu kadarda yavaş olur mu ya.
Yavaş olurda bu çok yavaş yani.Normal ise düzeltilmesi lazım bence Apple tarafından.Kafana takma bende de oluyor %10 da takıyorum kısa sürede 90 ı görüyor ama 90 dan sınrası yavaş yavaş ilerliyor ben aldığımdan beri böyle
Benim 90 dan 95 e kadar 20 dakika falan sürüyor yaklaşık olarak 95 den sonra daha da yavaşlıyor ama ben bunun sorun olduğunu düşünmüyorum fazla da dikkat etmiyorum çünkü genelde 6 saat falan şarj ediyorumYavaş olurda bu çok yavaş yani.Normal ise düzeltilmesi lazım bence Apple tarafından.