iPhone 6s Ve iPhone 6s Plus Kullananlar Kulübü

Reaksiyon puanı
14
Arkadaşlar telefonu düşük güç modunda bırakıyorum aradan yarım saat geçtikten sonra alınca yaklaşık %3-%4 şarj gitmiş oluyor . Sizde de oluyor mu bu normal bir şey mi ? (Telefon 6s)
Ani düşüşlerin olması cihazınızla alakalı olabilir.Benimde cihazım 6s güç tasarrufuna alınca gözüme o kadar net bir şekilde düşüş gelmedi.Eğer herhangi bir uygulamayı çok kullanıyorsanız bundan kaynaklı olabilir.Arka plan da çalışan uygulamalara bir göz atın.

Aygunnn

Öğrenci
Reaksiyon puanı
10
Ani düşüşlerin olması cihazınızla alakalı olabilir.Benimde cihazım 6s güç tasarrufuna alınca gözüme o kadar net bir şekilde düşüş gelmedi.Eğer herhangi bir uygulamayı çok kullanıyorsanız bundan kaynaklı olabilir.Arka plan da çalışan uygulamalara bir göz atın.
Kaç saat kullanım süresi alıyorsunuz rica etsem ekran foto atabilir misiniz

Cihan Avar

Öğrenci
Reaksiyon puanı
8
Ben iphone 6s alıcam ama 16gb mi? 32gb mı? alayım bilemiyorum görüşleriniz nelerdir?

sinandragneel

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Merhaba arkadaşlar ben telefon satın alacağım.Telefonun markasını belirledim rengini belirledim fakat boyutunu ve seviyesini bir türlü belirleyemedim.İphone 6s ve Iphone 6 PLUS arasında tasarım farkı sadece boyut farkı ve işte işletim sistemi 3D Touch'un iyileştirilmesi kameranın 2sn sonrası ve öncesini çekmesi gibi gibi .Hübeleğ Hübeleg.Öncelikle telefonun rengini Space Gray istiyorum gerçekten çok şık duruyor.Fiyat konusunda torbamın ağzı biraz büzülmüş durumda.Yani max.2700 tl o yüzden Iphone 6S Plus alamıyorum (32 GB).Telefonu alacağım tarih yaklaşık Ağustos'un sonu.Lakin çok kararsızım bugüne kadar küçük ekranlı telefonlar kulandım.Üstelik Android'ten IOS'a geçiş yapacağım.Çok kararsızım Elinizdeki İphone 6 + ile İphone 6S arasında veya İphone 6 arasında farklılıklar buluyor musunuz? Kullanması rahat mı ? Eğer 6 PLUS YERİNE 6S alırsam boyut ve işletim farkından pişman olur muyum? Önerilerinizin hepinizi bekliyorum.
Not :Bu mesajı İphone 6 ve + kullananlar kulübü'nde görebilirsiniz.Sizinde fikrinizi almak için buraya da yazdım.Eminim çoğunuz İphone 6 'dan İphone 6s'e geçmişinizdir.Telefon tutkunlarısınız.Teknoloji ürünleri satın alırken sürekli size danışıyorum.Beni hiç bir zaman yanıltmıyorsunuz.

BJKolik

Dekan
Reaksiyon puanı
6,756
Merhaba arkadaşlar ben telefon satın alacağım.Telefonun markasını belirledim rengini belirledim fakat boyutunu ve seviyesini bir türlü belirleyemedim.İphone 6s ve Iphone 6 PLUS arasında tasarım farkı sadece boyut farkı ve işte işletim sistemi 3D Touch'un iyileştirilmesi kameranın 2sn sonrası ve öncesini çekmesi gibi gibi .Hübeleğ Hübeleg.Öncelikle telefonun rengini Space Gray istiyorum gerçekten çok şık duruyor.Fiyat konusunda torbamın ağzı biraz büzülmüş durumda.Yani max.2700 tl o yüzden Iphone 6S Plus alamıyorum (32 GB).Telefonu alacağım tarih yaklaşık Ağustos'un sonu.Lakin çok kararsızım bugüne kadar küçük ekranlı telefonlar kulandım.Üstelik Android'ten IOS'a geçiş yapacağım.Çok kararsızım Elinizdeki İphone 6 + ile İphone 6S arasında veya İphone 6 arasında farklılıklar buluyor musunuz? Kullanması rahat mı ? Eğer 6 PLUS YERİNE 6S alırsam boyut ve işletim farkından pişman olur muyum? Önerilerinizin hepinizi bekliyorum.
Not :Bu mesajı İphone 6 ve + kullananlar kulübü'nde görebilirsiniz.Sizinde fikrinizi almak için buraya da yazdım.Eminim çoğunuz İphone 6 'dan İphone 6s'e geçmişinizdir.Telefon tutkunlarısınız.Teknoloji ürünleri satın alırken sürekli size danışıyorum.Beni hiç bir zaman yanıltmıyorsunuz.
Ben 6S Plus' ı bir aydır kullanıyorum. 5.5 İnç ekran. Ekranı büyük ama ben çok beğeniyorum. Kullanımı hususunda zorluk çekmedim. Şarjı çok çok iyi. Büyük ekran alın bence. Nette gezinirken çok iyi oluyor. Oyun hiç oynamam ama eminim ki oyunda da iyi oluyordur. Bana sorarsanız 6S Plus size iyi gelecektir.

sinandragneel

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Ben 6S Plus' ı bir aydır kullanıyorum. 5.5 İnç ekran. Ekranı büyük ama ben çok beğeniyorum. Kullanımı hususunda zorluk çekmedim. Şarjı çok çok iyi. Büyük ekran alın bence. Nette gezinirken çok iyi oluyor. Oyun hiç oynamam ama eminim ki oyunda da iyi oluyordur. Bana sorarsanız 6S Plus size iyi gelecektir.
Fiyatı beni korkutuyor. Ağustos ayında alacağım pek fazla bir düşüş olacağını düşünmüyorum 8 ay var.Telefonunuzu nerden aldığınızı sorabilir miyim ?.Carrefour'da 2.999 tl en uygun fiyat o ve 2.700'e düşerse alabilirim.

BJKolik

Dekan
Reaksiyon puanı
6,756
Fiyatı beni korkutuyor. Ağustos ayında alacağım pek fazla bir düşüş olacağını düşünmüyorum 8 ay var.Telefonunuzu nerden aldığınızı sorabilir miyim ?.Carrefour'da 2.999 tl en uygun fiyat o ve 2.700'e düşerse alabilirim.
Geçtiğimiz Aralık ayının ortalarına doğru HB' den Türkiye garantili 32 GB, Gold rengini 3.195 TL' ye aldım.

sinandragneel

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Güncelliyorum konuyu o zaman. İPHONE 6S Mİ ? İPHONE 6 PLUS MI ? Bütçem kısıtlı 2700 max.

AykutBkr

Öğrenci
Reaksiyon puanı
36
Ekran boyutu önemli değilse 4.7 inç İphone 6S almak çok daha mantıklı çünkü daha yeni ve güncel bir cihaz. Kendi şahsım İphone 6S Space Gray kullanıyorum ve çok memnunum. (Allah'tan cihazım hatalı batarya üretimlerinden değil çok mutluyum :cool:) Kendimi bildim bileli Apple kullanırım ve öyle de devam edecek :D

BJKolik

Dekan
Reaksiyon puanı
6,756
Yine de 6S Plus diyorum, her yönden harika.

Aygunnn

Öğrenci
Reaksiyon puanı
10
Arkadaşlar iPhone 6s iki farklı işletim sistemi üretmiş biri tsm diğeri Samsung bu konu hakkında bilgisi olan yazabilir mi bana acil önemli

Ahmethz

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
398
Arkadaşlar iPhone 6s iki farklı işletim sistemi üretmiş biri tsm diğeri Samsung bu konu hakkında bilgisi olan yazabilir mi bana acil önemli
tsmc olanı daha iyimiş diyorlar, tabi bu kutuda falan yazmaz tsmc olup olmadığı. cihaza lirum info gibi programlar kurarak görebilirsin.

Umutcks

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Apple'in en son çıkardığı model iPhone 6s ve 6s Plus kullanıcıları soru, sorun, öneri ve görüşlerini buradan dile getiriyor.

4cf350ebee572f7f2d14d77add0c85e6.jpg

Detaylı Teknik Özellikler İçin : iPhone - Modelleri Karşılaştırın - Apple (TR)

Peki siz iPhone 6s ve 6s plus hakkında neler düşünüyorsunuz?
Apple'in en son çıkardığı model iPhone 6s ve 6s Plus kullanıcıları soru, sorun, öneri ve görüşlerini buradan dile getiriyor.

4cf350ebee572f7f2d14d77add0c85e6.jpg

Detaylı Teknik Özellikler İçin : iPhone - Modelleri Karşılaştırın - Apple (TR)

Peki siz iPhone 6s ve 6s plus hakkında neler düşünüyorsunuz?

Ayberk45

Asistan
Reaksiyon puanı
88
10.2.1 güncellemesini yapan var mı varsa göze görünen bi performans artışı var mı

BJKolik

Dekan
Reaksiyon puanı
6,756
Peki evet 72 mb lık bi güncelleme görüşlerinizi bekliyorum
An itibariyle güncelleme iniyor, şarjım %41 idi sabahtan beri bu kadar kalmıştı. Şarja bağladım şu an iniyor. Bir bakalım değerlendirmeyi yazarım. Muhtemelen performans ve iyileştirme güncellemesidir. Yenilik olacağını sanmıyorum.
--- Gönderi Güncellendi ---
Peki evet 72 mb lık bi güncelleme görüşlerinizi bekliyorum
MAlum güncellemeyi yükledim. İlk izlenimlerim sanki geçişler daha da hızlanmış gibi geldi. Şimdilik farklı bir şey göremedim ama uygumalar arası ve menüde hızlanma sezdim.