Arkadaşlar merhaba.Galaxy s7 cihazımda mesaj gönderimiyle alakalı bir problemim var mesaj gönderilemedi yaziyor fakat mesaj karşı tarafa iletiliyor yani sms imden düşüyor.Bunun çözümü hakkında yardımcı olabilirmisiniz? teşekkürler
4.5g Mi kullanıyosunuz yoksa 3g mi ?Arkadaşlar merhaba.Galaxy s7 cihazımda mesaj gönderimiyle alakalı bir problemim var mesaj gönderilemedi yaziyor fakat mesaj karşı tarafa iletiliyor yani sms imden düşüyor.Bunun çözümü hakkında yardımcı olabilirmisiniz? teşekkürler
4.5g kullaniyorum problemime hala cozum bulamadim malesef ki4.5g Mi kullanıyosunuz yoksa 3g mi ?
Telefonu sıfırlamanızı öneririm.. Hard reset atın.. SmartSwitc uygulaması ile yedeklerinizi alın.4.5g kullaniyorum problemime hala cozum bulamadim malesef ki
Whatsapp veya messenger bolumunde boyle bir problem yok mesajlar bolumunde sadece meydana geliyor.Birde isin garip tarafi mesajim karsidaki kisiye iletilmesine ragmen bende mesaj gonderilemedi uyarisi cikiyorBaşka bir mesaj uygulamasıyla deneyin . Örn : messenger dan birine sms atmayı deneyin messenger da aynı hatayı veriyorsa telefonu sıfırlayın .
Veya mesajlar uygulamasının verisini silip ve önbelleğini temizleyin.
Messenger dan kastım googlenin mesaj uygulaması olan messenger yani sms atmaya yarayan uygulaması . (Facebook messenger dana sms atılıyor oradanda deneyebilirsin.)Whatsapp veya messenger bolumunde boyle bir problem yok mesajlar bolumunde sadece meydana geliyor.Birde isin garip tarafi mesajim karsidaki kisiye iletilmesine ragmen bende mesaj gonderilemedi uyarisi cikiyor
Suan dediginiz google messenger uygulamasindanda denedim yine ayni hatayi verdiMessenger dan kastım googlenin mesaj uygulaması olan messenger yani sms atmaya yarayan uygulaması . (Facebook messenger dana sms atılıyor oradanda deneyebilirsin.)
Format at benceSuan dediginiz google messenger uygulamasindanda denedim yine ayni hatayi verdi