Samsung Galaxy Note 4 Kullananlar Kulübü

bozkan33

Asistan
Reaksiyon puanı
104

baycebir

Asistan
Reaksiyon puanı
347
Eğer uygulamaları beğenmezseniz Uygulama yöneticisinden güncellemeyi silmek istediğiniz uygulamayı seçip sağ üst köşedeki 3 noktadan güncellemeleri kaldır denemeniz yeterli olacaktır. Bu arada tüm sorumluluk size aittir.

baycebir

Asistan
Reaksiyon puanı
347
yukledim ama pek iyumlu olmadi,durduruldu hatasi veriyor saga dogru kaydirinca,tekrar kaldirdim,her yeni surum en iyi olmuyor demekki yada bende oyle oldu,kimseyi yanlis yonlendirmeyeyim
Ben şuan kullanıyorum hiç sıkıntı yok. Nasibin yokmuş. Neyse Allah tan güncellemeyi kaldırma seçeneği mevcut.

ssancakceken

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
merhaba, güncel bir konu olması sebebiyle siz değerli üyelerin tavsiyesine danışma gereği duydum. arkadaşlar bu note 4 exynos modeliyle war robots oynayan var mı? note 4 ü değişir pili ve performansı dolayısıyla almak istiyorum ama bu oyun ağır bir oyun, daha önce mali t880mp4 de güzel performans alamadım. note 4 teki mali t760mp6 da performansını öğrenmek istiyorum. asphalt 8 falan hafif kalıyor bu oyun yanında. netteki incelemeler vs. genelde asphalt, gta tarzı oyunlarla yapılmış ama tatmin edici değil incelemeler. WAR ROBOTS oyunu akıcı oynanıyor mu ve uzun süre oynayınca cihaz aşırı ısınıp performansını düşürüyor mu? oyunu denemiş olan deneyecek olan varsa tecrübelerini paylaşırsa çok makbule geçer. daha önce bahsi geçtiyse ya da yanlış yere yazdıysam kusura bakmayın. saygılar

bozkan33

Asistan
Reaksiyon puanı
104
merhaba, güncel bir konu olması sebebiyle siz değerli üyelerin tavsiyesine danışma gereği duydum. arkadaşlar bu note 4 exynos modeliyle war robots oynayan var mı? note 4 ü değişir pili ve performansı dolayısıyla almak istiyorum ama bu oyun ağır bir oyun, daha önce mali t880mp4 de güzel performans alamadım. note 4 teki mali t760mp6 da performansını öğrenmek istiyorum. asphalt 8 falan hafif kalıyor bu oyun yanında. netteki incelemeler vs. genelde asphalt, gta tarzı oyunlarla yapılmış ama tatmin edici değil incelemeler. WAR ROBOTS oyunu akıcı oynanıyor mu ve uzun süre oynayınca cihaz aşırı ısınıp performansını düşürüyor mu? oyunu denemiş olan deneyecek olan varsa tecrübelerini paylaşırsa çok makbule geçer. daha önce bahsi geçtiyse ya da yanlış yere yazdıysam kusura bakmayın. saygılar
simdi baktim playden oyuna ve yorumlarda note4 kullanicilari gayet akici ve rahat oynadigini yazmis

ssancakceken

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
cevap için teşekkür ederim. siz oynuyor musunuz oyun. note 4 u tavsiye eder misiniz oyun için? açıkçası mi max ile note 4 arasında gidip geliyorum...

bozkan33

Asistan
Reaksiyon puanı
104
cevap için teşekkür ederim. siz oynuyor musunuz oyun. note 4 u tavsiye eder misiniz oyun için? açıkçası mi max ile note 4 arasında gidip geliyorum...
ben clash royale ve eski maxe payne oynuyorum,hic bir sikinti yok,ayrica samsungun game tuner uygulamasi var cok islevsel,oyunlarin cozunurlugunu ayarlayarak pil ve performans arttiriyor,note4 den ise inanilmaz memnunum[emoji106]

ssancakceken

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
ha
ben clash royale ve eski maxe payne oynuyorum,hic bir sikinti yok,ayrica samsungun game tuner uygulamasi var cok islevsel,oyunlarin cozunurlugunu ayarlayarak pil ve performans arttiriyor,note4 den ise inanilmaz memnunum[emoji106]
harika, o halde note 4 akıllı tercih olacak. çift batarya kullanacağım. tavsiye edilen bir satıcı var mı yoksa bu orjinal diye satılan bataryalardan başka seçeneğimiz yok mu? bi de deji batarya var. tecrübeniz var mı? kusura bakmayın konu konuyu açıyor. bu game tuner demişken, o halde telefonun çözünürlüğünü root ile vs. ugraşıp değiştirmeye de gerek yok doğru mu?

bozkan33

Asistan
Reaksiyon puanı
104
ha

harika, o halde note 4 akıllı tercih olacak. çift batarya kullanacağım. tavsiye edilen bir satıcı var mı yoksa bu orjinal diye satılan bataryalardan başka seçeneğimiz yok mu? bi de deji batarya var. tecrübeniz var mı? kusura bakmayın konu konuyu açıyor. bu game tuner demişken, o halde telefonun çözünürlüğünü root ile vs. ugraşıp değiştirmeye de gerek yok doğru mu?
aynen oyle,oyunlarida programlarida ayarlayabiliyosun,batarya degilde pawerbank oneririm,10000 lik isini fazlasiyla gorur,yeni serilerden bulmaya bak cihazi ,yani 2015 son ceyrek ve sonrasi uretim olursa sikinti cikmaz,ben 2.el aldim,ne kasa acikligi var ne de sebeke problemi,

baycebir

Asistan
Reaksiyon puanı
347
ha

Tabiki note 4 kullanan biri olarak bende memnuniyetimi belirtmek isterim. Telefonun garantisi devam ediyorsa root a gerek olmaz diye düşünüyorum. Pil ile ilgili de orjinal samsung pili bulabilirsen daha iyi olur tabiki.Fakat piyasa da birkaç tane benim denediğim ve memnun kaldığım daha ucuz pil markası var.En azından denediğim için tercih edilebilir. Tabi yurt dışından gelecek ve biraz zaman alır. Zaman sıkıntısı yoksa alınabilir.

Yaqub

Öğrenci
Reaksiyon puanı
5
Selam arkadaşlar.benim bir kaç sorum olacaktı size.birincisi note 4e nougat 7.0 gelecek mi?sdn hem önümüzdeki dönemde gele bilir diyor.hem de güncelleme gelmiyecek diyor.bir de internetde note 4 için 5600 mahlık bataryalar var.acaba iyi midir?bi bilgisi olan var mı?

Ekli dosyalar

• Screenshot_2017-01-18-01-18-29.png
    Screenshot_2017-01-18-01-18-29.png
    2.3 MB · Görüntüleme: 390

MevlutOrhanTr

Asistan
Reaksiyon puanı
86
ha

Kardeşim media markt,bimeks v.b büyük firmalardan al bataryayı.Deji 4 ay içinde orjinal bataryadan daha berbat olur diyorlar denemedim.Sonuçta bataryanın anlık şişmesi telefonun patlamasına bu da paranın çöpe gitmesine sebep olur.Özellikle elden almaya bak.Game tuner ise çok deli bir olay.Full parlaklıkta clash of clans oynuyorum test etmek için.Game tuner olmadan 5 dk da 2 eksilirken game tuner ile çözünürlük+fps değiştirdim neredeyse 5 dk da 1 eksilir hale geldi.Tabi oyunun grafiği çöp oldu ve oyunun açılış süresi uzatı ama batarya %20 altında falan oyuna girmek zorundasın seni çok iyi götürür.Bu sadece oyun değil uygulamalara yapabiliyorsun.Facebook bile şarj süresini *2 ye yakın katladı :)

isyankar42

Profesör
Reaksiyon puanı
806
Nemesis v4 s7 nought çalışnalarına başladı en erken 2 hafta en geç 1buçuk aya hazır olacak

mydeli

Asistan
Reaksiyon puanı
118
Hocam oyunu bilmiyorm bu cihazi 2 yildan fazladir kullaniyorum daha oyundan grafikden kastigini gormedim he.bide isininca performans fln dusmuyor oyle s808 810 islemcili cihazlar gibi ama oyun hakkinda bilgim yok malsf

Çıkrıkcı

Profesör
Reaksiyon puanı
509
Herkese merhaba,

Yeni güncelleme yakın zamanda ülkemizde olacak. Bazı kişiler 5.1.1 deki pil kullanımına döndüğünü yani pil kullanımı düzeldi demişler. Bakalım öyle mi olacak. Bu arada Samsung'un Note 4 için verdiği güncellemelerden rahatsızım. Cihaz iyi durumda genel anlamda akıcı. Fakat bazı problemlerde yok değil. Pek düzeltmek istiyorlarmış havası da sezmiyorum yeni cihazlara geçilmesini istedikleri için. Şu gün hala ciddi bir Note 4 kullanıcısı var. Bunu değerlendirmek istiyorlar. Bu sebeptendir ki; değiştirmeyi düşünüyorum. Bir de yeni nesil bir kamera adına tabiki. Cihazı satmayı düşünmüyorum ama temiz olduğu için iyi bir fiyat alabilirsem olabilir. Nisan-Haziran döneminde değiştireceğim muhtemelen.

TOLGA_00

Öğrenci
Reaksiyon puanı
7
Bu son guncellemeden sonra sanki pil cok cabuk bitmeye başladı sizdede öylemi

sercanalikaya

Asistan
Reaksiyon puanı
141
Samsung resmi olarak nougat alacak cihazları belirtmiş. Note 4 yok gençler... Geçmiş olsun hepimize. En azından gelecek mı ne olacak sorusunun cevabını almış olduk...

Elektrik61

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar not 4 telefonumda ani bir sorun oluştu telefonu şarja takıyorum 100 oluyor sonra çıkarınca telefon açılıp kapanıyor ve şarj 40 30 düşüyor ve eğer telefon şarj cihazına bağlı değilse sürekli kapanıyor ama şarj cihazına bağlıyken normal çalışıyor, bilgili arkadaşlar yardım edebilir mi ?

Çıkrıkcı

Profesör
Reaksiyon puanı
509
Arkadaşlar not 4 telefonumda ani bir sorun oluştu telefonu şarja takıyorum 100 oluyor sonra çıkarınca telefon açılıp kapanıyor ve şarj 40 30 düşüyor ve eğer telefon şarj cihazına bağlı değilse sürekli kapanıyor ama şarj cihazına bağlıyken normal çalışıyor, bilgili arkadaşlar yardım edebilir mi ?

Bataryanızda sorun var gibi gorunuyor. Ne zamandan beri kullaniyorsunuz telefonu? Batarya degisim sureniz gelmis olabilir bu yuzden soruyorum.

MevlutOrhanTr

Asistan
Reaksiyon puanı
86
Gençlik nasıl olduysa parmak izimi yanlış girdim ve yedekleme şifresi istiyor.Yedekleme şifresinide unuttuğum için öyle kaldım.Özel modumdaki fotoğraflara nasıl ulaşabilirim yardım edebilirmisiniz.Telefonda gezergen v.s sorun yok dediğim gibi tek sıkıntı özel moduma artık ulaşamıyorum yedekleme şifresini bilmediğimden :)

Reaksiyon puanı
6
Arkadaşlar merhaba, kullandığınız tavsiye edebileceğiniz bir powerbank var mı ? Birde hızlı şarj yapabilen powerbanklar piyasa sürüldü mü haberiniz var mıdır acaba

Reaksiyon puanı
6
Arkadaşlar merhaba, kullandığınız tavsiye edebileceğiniz bir powerbank var mı ? Birde hızlı şarj yapabilen powerbanklar piyasa sürüldü mü haberiniz var mıdır acaba

Çıkrıkcı

Profesör
Reaksiyon puanı
509

Merhaba,

Uzun zamandır kullandığım bir şarj cihazı var ve çokta memnunum. Linkini atayım bende Hepsiburada üzerinden aldım zaten. Gerekli incelemeleri buradan yapabilirsiniz. Yorumları da mutlaka incelemenizi öneririm. Diğer sorunuzun cevabı hakkında ise bilgim yok.

Xiaomi 10000 mAh Taşınabilir Şarj Cihazı Fiyatı

isyankar42

Profesör
Reaksiyon puanı
806
Herkese merhaba,

Yeni güncelleme yakın zamanda ülkemizde olacak. Bazı kişiler 5.1.1 deki pil kullanımına döndüğünü yani pil kullanımı düzeldi demişler. Bakalım öyle mi olacak. Bu arada Samsung'un Note 4 için verdiği güncellemelerden rahatsızım. Cihaz iyi durumda genel anlamda akıcı. Fakat bazı problemlerde yok değil. Pek düzeltmek istiyorlarmış havası da sezmiyorum yeni cihazlara geçilmesini istedikleri için. Şu gün hala ciddi bir Note 4 kullanıcısı var. Bunu değerlendirmek istiyorlar. Bu sebeptendir ki; değiştirmeyi düşünüyorum. Bir de yeni nesil bir kamera adına tabiki. Cihazı satmayı düşünmüyorum ama temiz olduğu için iyi bir fiyat alabilirsem olabilir. Nisan-Haziran döneminde değiştireceğim muhtemelen.
Ben Denedim satmayı ancak çok zorlamama ramen 1200 tl üstüne gitmedi ki bu işlerde çevreniz yoksa 800 tl nin üstüne zor satarsınız:(