Samsunga güvenmeli mi?

epsilon06

Profesör
Reaksiyon puanı
2,078
Merhaba annem için telefon arıyorum daha öncede açmıştım konu ama almadık ve şu an kararsızlık beni öldürüyor.hangi telefona baksam bir sorun bir sıkıntı sizde biliyosunuzdur ağzı olan konuşuyor kusursuz bir şey yok sonuçta.gelelim konuya annem büyük ekran istemiyor 5- 5,2 arası iyidir,fiyat olarak 1600 civarı çıkılabilir,çok popüler olmayan markalar( yani internetten) tercihimiz değil,en az 4 yılı çıkarması iyi olur.bu özelliklere göre tüm markalara baktım lg de bulamadım,sony xa var ama şarj meselesi çok sıkıntıymış,htcyi çok beğeniyorum ama ateş pahası fiyatları, samsunga gelince ona güvenemiyorum :))) aslında a5 i beğendim c5 de güzel ama 2 yıl sonra bozulursa annemin çenesinden kurtulamam(kendimiz samsung almadık ailecek pek aramız iyi değil) başka da yok yani casper asus zaten eledik.çok çeşit olması kafayı yedirtiyor gerçekten sizce ne yapmalı ben bulamazsam annem gidip honor falan alacak :))

Apocalypse_

Profesör
Reaksiyon puanı
1,283
Hepsini eleye eleye pek bir marka bırakmadınız. 1600 e apple alamazsınız. En iyisi siz Xiaomi Mi5 alın

epsilon06

Profesör
Reaksiyon puanı
2,078
Hepsini eleye eleye pek bir marka bırakmadınız. 1600 e apple alamazsınız. En iyisi siz Xiaomi Mi5 alın
Hiç sormayın xiomiye baktım ama galiba büyük mağazalarda yok internetten almayı düşünmüyoruz.iphoneu başta eledik zaten 5s baya küçük kalıyor :) küçük ekranlı çok alternatif yok maalesef 5,5 ve üzeri güzel telefonlar var ama işte...yoksa note 4 falan alıp işin içinden sıyrılmak istiyorum :)

nuclearmoonrise

Doçent
Reaksiyon puanı
181
Sony xperia x compact varken düşünmeye gerek var mı? Tarif ettiğiniz telefon budur. Bence bunu alın küçük boyutuna ve fiyatına rağmen bence tam bir f/p ben de anneme telefon alacak olsam bunu alırdım ama maalesef benimki büyük ekranlardan hoşlanıyor :D

tengribizmenemen

Profesör
Reaksiyon puanı
485
Merhaba annem için telefon arıyorum daha öncede açmıştım konu ama almadık ve şu an kararsızlık beni öldürüyor.hangi telefona baksam bir sorun bir sıkıntı sizde biliyosunuzdur ağzı olan konuşuyor kusursuz bir şey yok sonuçta.gelelim konuya annem büyük ekran istemiyor 5- 5,2 arası iyidir,fiyat olarak 1600 civarı çıkılabilir,çok popüler olmayan markalar( yani internetten) tercihimiz değil,en az 4 yılı çıkarması iyi olur.bu özelliklere göre tüm markalara baktım lg de bulamadım,sony xa var ama şarj meselesi çok sıkıntıymış,htcyi çok beğeniyorum ama ateş pahası fiyatları, samsunga gelince ona güvenemiyorum :))) aslında a5 i beğendim c5 de güzel ama 2 yıl sonra bozulursa annemin çenesinden kurtulamam(kendimiz samsung almadık ailecek pek aramız iyi değil) başka da yok yani casper asus zaten eledik.çok çeşit olması kafayı yedirtiyor gerçekten sizce ne yapmalı ben bulamazsam annem gidip honor falan alacak :))
X compact olabilir yukarıdaki arkadaşın dediği gibi.

epsilon06

Profesör
Reaksiyon puanı
2,078
Sony xperia x compact varken düşünmeye gerek var mı? Tarif ettiğiniz telefon budur. Bence bunu alın küçük boyutuna ve fiyatına rağmen bence tam bir f/p ben de anneme telefon alacak olsam bunu alırdım ama maalesef benimki büyük ekranlardan hoşlanıyor :D
Evet düşünülebilir teşekkürler kalın demezse:))) anneme göre hepsi birbirinin aynıymış ne fark edermiş ama bizden etkilenip samsung almam diyor:))) ben sony z5 kullanıyorum o dönemde alacağım zaman compacta bu ne bunu alcağına kendikini kullan çok küçük demişti ama bakalım:))) ah nokianın gözünü seveyim düzgün bir telefon çıkarsada rahatlasak 6300 ı o kadar sene kullandık ki hala elimde 6,7 senelik nokia 700 var çalışıyor hem de çok tutulmayan bir telefondu vaktiyle
--- Gönderi Güncellendi ---
iPhone 6 denenebilir ikinci el vs.
İkinci el düşünmüyoruz teşekkürler yorumunuz için:)

FK5896

Asistan
Reaksiyon puanı
22
Bence note 4 anneni 2 yıl götürür. Servislik bir durum olmadığı sürece tabi. Birde annen telefonu niçin kullanıyor? Sadece alo demek için mi yoksa sosyal medya ve birkaç oyun için mi?
Ben note 4 kullanıyorum. O kadar yüklenmeme rağmen hala iyi durumda. Son 4 5 güncellemedir formatlamadım. Aylar olduğu halde yine iyi. 64 gb dan 4 gb civarı boş. Ki annen telefonu o kadar yoramayacağı için bence 2 yıl rahat kullanır. Servise gelince şans işi. Bi tarafını yapıp diğer tarafını bozabiliyorlar..

epsilon06

Profesör
Reaksiyon puanı
2,078
Bence note 4 anneni 2 yıl götürür. Servislik bir durum olmadığı sürece tabi. Birde annen telefonu niçin kullanıyor? Sadece alo demek için mi yoksa sosyal medya ve birkaç oyun için mi?
Ben note 4 kullanıyorum. O kadar yüklenmeme rağmen hala iyi durumda. Son 4 5 güncellemedir formatlamadım. Aylar olduğu halde yine iyi. 64 gb dan 4 gb civarı boş. Ki annen telefonu o kadar yoramayacağı için bence 2 yıl rahat kullanır. Servise gelince şans işi. Bi tarafını yapıp diğer tarafını bozabiliyorlar..
Keşke o kadar büyük olmasa notelar babamda lg g3 var ona bile çok büyük ben napayım o kadarını diyor:) annemin yapacağı whatsapp,face,radyo bir de birkaç kolay oyun olabilir yani ağır oyunlar oynamaz şarjı normal gitse iyi olur. 2 yıldan daha fazla gitmesini istiyorum yani kendimde aynı mantıkla z5 aldım.biz telefonun perti çıkmadan değiştirmeyiz genelde yani note un daha uzun gideceğini tahmin ediyorum ama boyut sıkıntı.mesela şu an ki telefonu tuşlu tuş takımının yapıştırması düşmüş durumda:) ama asıl mesele şarjı hemen bitmeye başladı o yüzden telefon almak zorunda:) ayrıca lumia 520 var kardeşimden kalma onuda whatsapp için kullanıyor htcnin arayüzü lumia gibi aşağı doğru olduğu için onu beğendim açıkcası m9 veya a9 çok güzel ama 2 bin küsür.ne alacağımız çok muallak:) alabilrisek bildiririm burdan

zenci-köle

Öğrenci
Reaksiyon puanı
13
GENERAL MOBILE GM5 al çok kullanışlı ve performanslı... hesaplı... estetikte...

Reaksiyon puanı
16,128
al A7 bak keyfine Samsung candır canandır ...
Canan Ergüder'in konuyla ilgisi yok sadece Canan kısmı ilgili...

Sudo

Asistan
Reaksiyon puanı
96
Ben samsung kullanıcısıym memnunum . Samsung tarafında C7 , J7 prime alabilirsin .

zenci-köle

Öğrenci
Reaksiyon puanı
13
Belli fiyattaki SAMSUNG'lar önerilmez... GM5 daha iyi hatta GM 5 Plus varken önerim SAMSUNG markasından uzak durmandır...

FK5896

Asistan
Reaksiyon puanı
22
Keşke o kadar büyük olmasa notelar babamda lg g3 var ona bile çok büyük ben napayım o kadarını diyor:) annemin yapacağı whatsapp,face,radyo bir de birkaç kolay oyun olabilir yani ağır oyunlar oynamaz şarjı normal gitse iyi olur. 2 yıldan daha fazla gitmesini istiyorum yani kendimde aynı mantıkla z5 aldım.biz telefonun perti çıkmadan değiştirmeyiz genelde yani note un daha uzun gideceğini tahmin ediyorum ama boyut sıkıntı.mesela şu an ki telefonu tuşlu tuş takımının yapıştırması düşmüş durumda:) ama asıl mesele şarjı hemen bitmeye başladı o yüzden telefon almak zorunda:) ayrıca lumia 520 var kardeşimden kalma onuda whatsapp için kullanıyor htcnin arayüzü lumia gibi aşağı doğru olduğu için onu beğendim açıkcası m9 veya a9 çok güzel ama 2 bin küsür.ne alacağımız çok muallak:) alabilrisek bildiririm burdan
Z3 compact nasıl peki? Özellikleri fena değil gibi. Onada bir gözatabilirsin :)

epsilon06

Profesör
Reaksiyon puanı
2,078
Arkadaşlar malum dolardan dolayı fiyatlar artmış sanırım sizce bu dönemde mi almalıyız telefonu yoksa biraz beklemeli miyiz? Çok anlamıyorun bu işlerden sizin bir fikriniz var mı

GobunstheGamer

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Almışsındır belki ama,bulunabilinirse Vibe P1m olabilir küçük oyuna,sosyal medyaya yeter,5",bataryası 4000 mAh civarı 500-600 tl.Ama yok artık pek piyasada...

wolkhy1903

Profesör
Reaksiyon puanı
79
Sorunun tamamını okumadım kusura bakma ama başlıktan yola çıkarsak hiç bir firma gel bana güven seni pişman etmem diyemiyor. Teknolojik aletler illaki sorun çıkacak

eren_3425

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
4 yıl stabil çalışacak telefon istiyorsan iphone alacaksın ama o kadar bütçen yok sanırım. Yada orta segment bir android alacaksın 2 yıl garanti bitene kadar performans olarak yetecektir. Sonrada custom rom yaparak telefonu uzun süre performanslı olarak kullanabilirsin hemde apple a fazladan para vermemiş olursun.

Reaksiyon puanı
25
1000TL altında çok iyi sayılmaz ama 2000TL üzeri modelleri (A5 ve A7 2016 biraz hariç.) gayet hoş. Hatta Apple`dan iyi diyebiliriz.