- Reaksiyon puanı
- 1,876
adam erzurumdan geliyor normal
Bizim kaymakam karstan geldi yine verdi tatili [emoji23][emoji23]
adam erzurumdan geliyor normal
Hayırdır nerelere kaçıyorsun?Bir süre forumda olmayacağım. Kendinize iyi bakın.
Hayırdır nerelere kaçıyorsun?
Hangi video o?Huawei mate 9 pd ön incelemesini neden izledim ben şimdi o akıllı telefonsa diğerleri ne kafalar bir milyon.
onlar potansiyel politikacılar ondan...günlük forum kurallarından
Yeni bir konu açarken başlıkların konuya uygun ve açıklayıcı olması şarttır. "Yardım", "İmdat", "Acil" gibi başlıklar yerine daha anlamlı başlıklar seçilmelidir.
bunu neredeyse 10 kere yazarım konular içinde halen yardım .acil yardım, ölüyorum yardım, nolur yardım ,Allahınıu seven baksın vb... türevi başlıklar atılıyor insanımızda hiçmi okuma anlama yok ?
Hakkı abinin sdn adına youtube'da yayınladığı videoHangi video o?
Geçen bunun original olanını almıştı kardeşim beğenmedim ama yeşili benim favorimdir çok severim.![]()
aç bir Pringles keyfin yerine gelsin...
Link verir misin?Hakkı abinin sdn adına youtube'da yayınladığı video
--- Gönderi Güncellendi ---
Geçen bunun original olanını almıştı kardeşim beğenmedim ama yeşili benim favorimdir çok severim.
bir keresinde ''Allahını seven yardım etsin'' diye bir konuya Allahımı seviyorum ama yardım etmeyeceğim yazmıştım....günlük forum kurallarından
Yeni bir konu açarken başlıkların konuya uygun ve açıklayıcı olması şarttır. "Yardım", "İmdat", "Acil" gibi başlıklar yerine daha anlamlı başlıklar seçilmelidir.
bunu neredeyse 10 kere yazarım konular içinde halen yardım .acil yardım, ölüyorum yardım, nolur yardım ,Allahınıu seven baksın vb... türevi başlıklar atılıyor insanımızda hiçmi okuma anlama yok ?
Hoşgeldiniz o zamanuzun zamandır ilk defa bir foruma üye oldum.
forumlar öldü diye bilirdim ama burası geriye kalan nadir yerlerden herhalde...![]()
Hocam param olursa ya Huawei Mate 9 ya da LG V20 alacağım . Huawei hakkında yaptığınız yorumları takip ediyorum. Teşekkür etmek istedimLink verir misin?
Lanet Olası Federaller !İstedim vermediler, sen federalsin dediler.
Rica ederim. Sağolasın.Hocam param olursa ya Huawei Mate 9 ya da LG V20 alacağım . Huawei hakkında yaptığınız yorumları takip ediyorum. Teşekkür etmek istedim
--- Gönderi Güncellendi ---
Lanet Olası Federaller !
Fahire neneyi bulmuşlar mı?Eve geldim Müge anlı'yı izliyorum. Bu kadın adama arkadan saplar! Kafa zehir.
şimdilik bir haber yok...Fahire neneyi bulmuşlar mı?