ffrukannsr
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 1
Arkadaslar Msi r7 240 ekran kartım var. Ama dxdiag yazıp pc den bakınca Amd Readon HD 7700 Series yazması normal mi?
Speccy veya CCleaner programıyla öğrenebilirsiniz.CCleaner'a girince üstteki koyu renkli yerde yazıyor benimkisi.Arkadaslar Msi r7 240 ekran kartım var. Ama dxdiag yazıp pc den bakınca Amd Readon HD 7700 Series yazması normal mi?
Niye pc de farklı yazıyorSpeccy veya CCleaner programıyla öğrenebilirsiniz.CCleaner'a girince üstteki koyu renkli yerde yazıyor benimkisi.
Bilmiyorum.Speccy ,CPU-Z veya CCleaner gibi programlarla da bamanızı öneririm.Niye pc de farklı yazıyor
Amd sitesinde r7 240 bulamadım yardımcı olabilirmisinDisplay Driver Uninstaller programı ile ekran kartı sürücüsü yazılımını silip AMD'nin sitesinden uygun sürücüyü yüklemeniz gerekiyor. Üçüncül parti yazılımlarıyla sürücü yüklemeniz halinde bu hatalarla karşılaşmanız normal.
Şu siteye bir bakın:Amd sitesinde r7 240 bulamadım yardımcı olabilirmisin
Win 8.1 üstte arkadaşın yazdığı sitede varİşletim sisteminiz nedir ?
Win 8.1 üstte arkadaşın yazdığı sitede var
çok saol kardeşimResmi site dışındaki noktaları tavsiye etmem şahsen resimdeki noktadan kendiniz indirebilirsiniz en son kutuda işletim sistemini seçin kaç bit ise .
![]()