3 Telefon Arasında Kaldım

Sizce hangisi?

• Mi5

Kullanılan: 19 59.4%
  • Mi Max

Kullanılan: 3 9.4%
  • J7 prime

Kullanılan: 4 12.5%
  • Diğer

Kullanılan: 6 18.8%

• Kullanılan toplam oy
    32

halberhacker58

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Merhaba arkadaslar oncelikle okudugunuz icin tesekkur ederim. Ben bundan 1 bucuk 2 ay once falan Samsung galaxy j7 2016 telefon aldim. Aslinda gayette memnunun hizli bi telefon ama degistirmek istiyorum. Bu telefonu satip uzerine bi miktar para koyup simdi soylecegim 3 telefondan birini alacagim. Biri bu telefonun bir ust modeli olan Samsung j7 prime. Öteki Xiaomi mi 5. Digeri ise Xiaomi mi Max. Aslinda beni en cok cezbeden acikcasi mi max siz ne dusunuyorsunuz hangisini almaliyim yada degistirmelimiyim fikir verin. Tekrardan tesekkurler.

Seyhoo

Dekan
Cezalı
Reaksiyon puanı
741
Samsung C7 al tam bir fiyat performans telefonu. J7 Prime tavsiye ederdim fakat telefonun tek kusuru TFT ekrana sahip. Ayrıca jiroskop yok ve ufak tefek eksikleri de mevcut ama bunlar sıkıntı edilecek şeyler değil. J7 2016'ya sahipsen J7 Prime alınmaz. Alacaksan Samsung C7 tavsiye ederim muazzam bir telefon. Mi MAX'e alışamayabilirsin çünkü ekranı neredeyse 7 inçlik tabletlerin boyutunda. Telefon alırken sıkı araştırmalara girmen gerekiyor.

halberhacker58

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Samsung C7 al tam bir fiyat performans telefonu. J7 Prime tavsiye ederdim fakat telefonun tek kusuru TFT ekrana sahip. Ayrıca jiroskop yok ve ufak tefek eksikleri de mevcut ama bunlar sıkıntı edilecek şeyler değil. J7 2016'ya sahipsen J7 Prime alınmaz. Alacaksan Samsung C7 tavsiye ederim muazzam bir telefon. Mi MAX'e alışamayabilirsin çünkü ekranı neredeyse 7 inçlik tabletlerin boyutunda. Telefon alırken sıkı araştırmalara girmen gerekiyor.
C7 gercekten tasarim ve performans olarakta guzel bi telefon ama fiyati sanki biraz yukseklerde geziyor. Buyuk ekranli bi telef9nda cok sıkinti yasayacagimi dusunmuyorm acikcasi peki mi max hakkinda ne diyorsun

Seyhoo

Dekan
Cezalı
Reaksiyon puanı
741
C7 gercekten tasarim ve performans olarakta guzel bi telefon ama fiyati sanki biraz yukseklerde geziyor. Buyuk ekranli bi telef9nda cok sıkinti yasayacagimi dusunmuyorm acikcasi peki mi max hakkinda ne diyorsun
Fiyatı özelliklerine göre çok uygun. Şarj süresi 1 günü çok rahat çıkarıyor hatta 1.5-2 gün kullananlar varmış. Mi MAX'de fiyat performans ürünü onuda tavsiye ederim ama işlemcisi 28 nanometre olduğu için C7 daha avantajlı.

halberhacker58

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Fiyatı özelliklerine göre çok uygun. Şarj süresi 1 günü çok rahat çıkarıyor hatta 1.5-2 gün kullananlar varmış. Mi MAX'de fiyat performans ürünü onuda tavsiye ederim ama işlemcisi 28 nanometre olduğu için C7 daha avantajlı.
Saol guzel kardesim. Mi5 i hic demedin o nasil

rastegamer

Asistan
Reaksiyon puanı
18
Mi5'e baktım nerdeyse hiç olumsuz yorum görmedim.

rastegamer

Asistan
Reaksiyon puanı
18
Ben yakın zamanda Mi5 alacağım ama yinede @Seyhoo neden tavsiye etmediğinizi söyleyebilir misiniz?

asdwe3361

Asistan
Reaksiyon puanı
132
Sar değeri düşündürüyor insanı xiaomi mi de.

rastegamer

Asistan
Reaksiyon puanı
18
Huawei P9 ile aynı sar değerine sahip. İnternetten araştır yaz yorumlara bak.

Son düzenleme:

rastegamer

Asistan
Reaksiyon puanı
18

garmel.373

Asistan
Reaksiyon puanı
120
Arkadaşlar Çin menşeli telefonların geneli veyahut Çin pazarı için yapılmış telefonlar LTE 800 Mhz bantına sahip olmadıklarından dolayı 4,5 G'de çekme sorunları yaşama ihtimali fazladır. Çünkü kapsama için daha çok LTE 800 Mhz bantı kullanılacaktır. Tüm operatörler bu bantın Kapsama Alanı Daha Geniş Olduğundan (daha az masraf/sorun) bunu kullanacaktır. Diğer iki bantın 1800 mhz ile 2600 mhz kapsaması daha az olacaktır. Yani şehir merkezlerinden-baz istasyonlarından uzaklaştıkça 4,5G çeken telefon 3G çekmeye başlar.Telefonun kullanım önceliği konuşmak üzerine olduğundan telefon seçerken dikkat etmeliyiz. (1800 mhz optimum banttır. 2600 mhz bant nüfusun kalabalık olduğu yerlerde kullanılır. Hatam varsa düzeltirseniz sevinirim)

rastegamer

Asistan
Reaksiyon puanı
18
Kaç yıl 3G kullandım benim için farketmez ama konuşmayı etkiler mi yoksa sadece interneti mi?

Son düzenleme:

garmel.373

Asistan
Reaksiyon puanı
120
Kaç yıl 3G kullandım benim için farketmez ama konuşmayı etkiler mi yoksa sadece interneti mi?
Konuşmada nadiren olsa da anlık sorun oluyor diye duydum. Esas sorun internette. Skype benzeri programlar kullanırken özellikle. Anlık şebeke değişebiliyor aynı evin odalarında bile.

rastegamer

Asistan
Reaksiyon puanı
18
Ben Xioumi'nin forumuna konu açtım cevaplarlarsa yazarım.

rastegamer

Asistan
Reaksiyon puanı
18
Bunları dediler:
.4.5g istanbul pendik avcılar güzergahlarında ( yada geçiş yerlerimdeki çeken alanlarda ) 4.5 bi harika ^^ gayet iyi.
.4.5 G düşük bantlarda değilse olduğunuz yerde çeker sıkıntı yaşamazsınız sar değeri ile ilgili forumda baya tartışıldı bence onları okuyun

...Görkem...

Profesör
Reaksiyon puanı
779
Merhaba arkadaslar oncelikle okudugunuz icin tesekkur ederim. Ben bundan 1 bucuk 2 ay once falan Samsung galaxy j7 2016 telefon aldim. Aslinda gayette memnunun hizli bi telefon ama degistirmek istiyorum. Bu telefonu satip uzerine bi miktar para koyup simdi soylecegim 3 telefondan birini alacagim. Biri bu telefonun bir ust modeli olan Samsung j7 prime. Öteki Xiaomi mi 5. Digeri ise Xiaomi mi Max. Aslinda beni en cok cezbeden acikcasi mi max siz ne dusunuyorsunuz hangisini almaliyim yada degistirmelimiyim fikir verin. Tekrardan tesekkurler.

Merhaba,

J7 2016'dan j7 prime modeline geçmek pek farklı bir deneyim sunmaz. Aynı tadı alırsınız.

Benim tavsiyem xiaomi mi5 almanız yönündedir. Mi max modeline göre daha üst segment özelliklere sahip. Amiral gemisi segmentinde bir cihaz mi5. Mi max ise sd650 işlemcisi ile orta üst segement arası kalıyor. O nedenle bence mi5 alın.

kadirirdem

Dekan
Reaksiyon puanı
708
aralarında en iyisi Xiaomi mi5 .Bende kullanıyorum tavsiye ederim.

jaqeentr

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
j7 prime'yi tavsiye ederim kullanışlı bir telefon.

_FAUST_

Dekan
Reaksiyon puanı
1,612
Aynen ya ben de hiç sorun sıkıntı duymadım Mi5 ile ilgili.:)

alihanabi

Asistan
Reaksiyon puanı
93
J7 2016 dan J7 Prime' a geçilmez madem daha iyi bir cihaz arıyorsunuz bu seçenekler arasından Mi5 en mantıklısı

isyankar42

Profesör
Reaksiyon puanı
806
Mi5 almalısınız tabi çok telefonla konuşuyorsanız almayın...