İngilizce sunum için yardım gerek

TechnoYoung

Profesör
Reaksiyon puanı
358
Arkadaşlar bize hoca vize ve finaller için videolar çektirtiyor malum ders iletişim dersi , bu konu geçenkinden baya bir daha zor ; haber spikeri olacağız ve son olaylarla ilgili 1 haber yapacağız 5 - 7 dk arası konuşmamız lazım ve görsel şeylerle (slayt gibi) desteklememiz lazım . Tabikide ingilizce olacak .

Fikirlerinizi bekliyorum 5 DK lık bir haber konusu ne olabilir mesela .

SONG JOONG KI

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
3,025
Örneğin bir futbol maçı olabilir.
Veya bir müzik grubunun konseri.

Yeşil Okçu

Profesör
Reaksiyon puanı
1,809
Yukarıdaki koreli dostun söylediği fikirler mantıklı .

TechnoYoung

Profesör
Reaksiyon puanı
358
Futbolla hiç alakam yok ki ya :( daha doğrusu haberde çok izleyemiyorum .

TechnoYoung

Profesör
Reaksiyon puanı
358
Bir şeyler düşünüyorum , yine de fikri olan paylaşabilir :) Saolun .

goodolddays

Dekan
Reaksiyon puanı
202
İngilizce haber diyince aklıma direk TRT World geldi. İngiliz aksanıyla da konuşuyolar ki izlemekten kendimi alamıyorum :D

TRT World

Playlistler halinde yayınlamışlar programları. "Insight" ve "Must See" playlistleri güzel göründü bana. En azından nasıl bi dil kullanman gerektiğiyle ilgili yardımcı olur :)

Alternatif olarak TED Talks videolarına da göz atmanı tavsiye ederim. Hatta güncel bi konu olursa biraz esinlenebilirsin bile :)

TechnoYoung

Profesör
Reaksiyon puanı
358
İngilizce haber diyince aklıma direk TRT World geldi. İngiliz aksanıyla da konuşuyolar ki izlemekten kendimi alamıyorum :D

TRT World

Playlistler halinde yayınlamışlar programları. "Insight" ve "Must See" playlistleri güzel göründü bana. En azından nasıl bi dil kullanman gerektiğiyle ilgili yardımcı olur :)

Alternatif olarak TED Talks videolarına da göz atmanı tavsiye ederim. Hatta güncel bi konu olursa biraz esinlenebilirsin bile :)
Çok saol bakacağım bugün [emoji3][emoji3]