Bubehamaes
Öğrenci
Aklimda achatel idol 3 var siz ne önerirsiniz?
Arti ve eksileriyle belirtirseniz sevinirim
Son düzenleyen moderatör:
Aklimda achatel idol 3 var siz ne önerirsiniz
Gm 5Aklimda achatel idol 3 var siz ne önerirsiniz?
Peki internetten 2.el telefon satan satıcılara nasıl inanacağız?Hepsi güvenilir olmayabilir.Ben bu fiyat bandında kendime cihaz alıcak olsam ikinci el sony xperia z2 veya z3 alırdım.
Haklısın onun için de yakın ildeki ya da kendi ilindeki bir kişiyi seçip yanına gidip kendin kontrol etmelisin bence öyle daha iyi ve sağlam olur.Peki internetten 2.el telefon satan satıcılara nasıl inanacağız?Hepsi güvenilir olmayabilir.
Kuzenimde Sony Xperia E4g var.Arka kamerası 5Mp,1GB ram var.Aslında 500-600Tl arası için bence bu telefon düşünülebilir.Ama Casper Via E1,Lenovo K5,Lenovo K5 Plus gibi telefonlarda düşünülebilir.Gm5 ve bulabilirsen Xperia E4g.![]()
Peki internetten 2.el telefon satan satıcılara nasıl inanacağız?Hepsi güvenilir olmayabilir.
--- Gönderi Güncellendi ---
Lenovo K5 ve Lenovo K5 Plus düşünür müsünüz?
Ben kullandım çok isteyen oldu ama kız kardeşime gönderdim o kullanıyor ve çok memnun.Kuzenimde Sony Xperia E4g var.Arka kamerası 5Mp,1GB ram var.Aslında 500-600Tl arası için bence bu telefon düşünülebilir.Ama Casper Via E1,Lenovo K5,Lenovo K5 Plus gibi telefonlarda düşünülebilir.