- Reaksiyon puanı
- 764
Geçmiş olsunArabaya bişey oldu, ofiste mahsur kaldımburda yatıcam. Umarım donarak ölmem. Hakkınızı helal edin
![]()
Geçmiş olsunArabaya bişey oldu, ofiste mahsur kaldımburda yatıcam. Umarım donarak ölmem. Hakkınızı helal edin
![]()
kanser oldu.Cs:go oynasam tozunu attırırım..![]()
bize selam yok demek! öyle olsun scor π 10 beyŞu an konuda bulunan iki tane noob steam arkadaşımı görüyorum.
Selam dostlar![]()
Üstünden zaman geçti, ben kendim yardım edemem ama youtube da güzel konu anlatımları vardı. Hele bi de ingilizcen varsa çok güzel videolar bulabilirsinTürev maksimum minimum problemlerinde yardım edebilecek var mı?
kanser oldu.
--- Gönderi Güncellendi ---
--- Gönderi Güncellendi ---
bize selam yok demek! öyle olsun scor π 10 bey
sadece bana selam verceksin, en çok bana selam verceksin!! ben yucesezar'ım, saksı değilim bennn!Sen konuda yoktun şansını teptin. Neyse, sana da selam olsum ey yucesezar.
sadece bana selam verceksin, en çok bana selam verceksin!! ben yucesezar'ım, saksı değilim bennn!![]()
2 aydan sonra tekrar girdim buralara taze kanlar gelmiş
hahahahahSen hiç banlandın mı?![]()
sence bu konuda beni geçebilecek misin eyyyy sezarbakın, alayınızı ölümüne stalkladım. forum da ifşa konusu açar e-okul fotoğraflarınızı paylaşırım. anlatabiliyor muyum??
3 pre rekabetçi girdiğimiz de takıma gelen kızın instagramını bulup çay içmeye davet etmiştim.sence bu konuda beni geçebilecek misin eyyyy sezar
3 pre rekabetçi girdiğimiz de takıma gelen kızın instagramını bulup çay içmeye davet etmiştim.
anonim takılmıyorum zatenşuan sosyal medyada profil fotoğrafına bakıyorum ...
anonim takılmıyorum zatenama yakışıklıyım...
![]()
şimdi telefonum da ki uygulamadan hesabıma girenlere bakacağımNe yalan söyleyim iyi çıkmışsın yücesezar.
Ne yalan söyleyim iyi çıkmışsın yücesezar.