canberk sagnak
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 314
telefonu her zaman kendi orjinal şarj aletiyle şarj etmeye çalışın. piliniz daha sağlıklı dolum yapar ve daha uzun ömürlü olur. ayrıca orjinal apple silikon kılıf hakkında öneri sormuşsunuz. ben hiçbir zaman bi kılıfa 100 küsür tl veren biri olmadımaliexpressten hoşuma giden kılıfları sipariş ettim ve şuan kullanıyorum gayette memnunum. spigenin sitesinde aldığım şeffaf silikon aynı kılıfı 50-60 tl ye görüyorum. ben 1.5 dolara aldım
tamamen pazarlama taktiği.
çinden 1.5 dolara alınan ürünle 60 tl'lik spigen gibi markaların ürünleri arasındaki farklardan biri spigen'in gibi markaların materyallerin sağlığa zararsız olması ve sağlığa zararsız şekilde üretilmesi yani 1.5 dolara alınan kılıf görüntü olarak benzeyebilir ama risk içeriyor
mesela aliexpress te bir tane bile kaliteli ekran koruyucu bulamadım. Hepsi görüntü kalitesini bozuyor ama spigen koruyucu takınca orjinal ekranı hiçbirşey takmamış gibi hissederek kullanabiliyosunuz spigen'in 99 tl olan ekran koruyucusu ayarında bildiğiniz varsa aliexp
haklı olabilirsiniz sağlığa zararlı materyal kullanmayabilirler ama kullanabilirler de. yani bunun garantisini kimse veremez tamamen pazarlama stratejisi olabilir. adam silikon kılıfa basar markasını damgasını bi de kaliteli bi kutuya koyar oldu sana 90 tl silikon kılıfbunu kimse bilemez. ekran koruyucu olarakta şuanda bunu kullanmaktayım : Tahmini Teslimat Zamanı
ekran kalitesini bozmuyor ve görüntü olarak sanki orjinal iphone kullanıyormuş gibi duruyor ekranı tam kapladığı için.
benim ekran kalitesi derken bahsetmeye çalıştığım ekran parlaklığını ve görüntü kalitesini değiştirip değiştirmediği bu arada aliexpress'i bende kullanan biriyim ama bu seferlik 20-25 gün bekleme şansım yok telefon çizildi çizilecek türkiyeden ne alabilirim