Samsung Galaxy Note 4 Kullananlar Kulübü

bozkan33

Asistan
Reaksiyon puanı
104
Öyleyse Note 5 de alabilirsin. Kalemli başka alternatifi yok.
note 5 de cok guzel bir cihaz tabiki alinabilir,pilin cikmamasi ve biraz narin olmasi ise zayif taraflari ama cok şık bir cihaz, note serisi ilk defa kullaniyorum ben,keske daha once kullansaymisim,mesela 2013 subat ayinda s3 ile note2 arasinda kalmistim,hatta carfursa da note 2 daha ucuzdu,gittim daha pahaliya mediamarkt dan s3 aldim,hataymis,neyse eski gunleride yad ettik bu arada,velhasili kelam ne alirsan al ama kaliteli olani al,tepe modeli al derim herkese ben,ucuz malin yahnisi misali oluyor hep cunku.[emoji106]

N

NegativeByte

SDN Okuru
Bende bir Galaxy Note 4 sahibiyim.Change.Org'da Galaxy Note 4'lerimize Grace Ux arayüzü ve Tema desteği gelmesi için imza kampanyası başlattım forumdaşlarım.Desteğinizi bekliyorum.Note 4 çabukça öldürülmeyi hakeden bir telefon değil.Hepimiz biliyoruz.EOL Yani Resmi Destek süresinin birkaç ay önce bittiğini.ve Android Nougat 7.0'ın bize gelemeyeceğini ve verilmeyeceğini ,fakat bu milyonlar satıp bizimde gönlümüzü kazanan bu efsane telefon ,Grace Ux ve Tema desteğini hakediyor sonuna kadar.
Lütfen aşağıdaki linke girererek paylaşalım ve Destek olalım.
Samsung: We Want To Grace UX And Theme Store For Galaxy Note 4
--- Gönderi Güncellendi ---

Son düzenleyen moderatör:

isyankar42

Profesör
Reaksiyon puanı
806
Arkadaşlar sanırım bende aranızdan ayrılıyorum sizinde bildiğiniz gibi note4 ün üretimi durduruldu

bende notet ümü satışa koydum 3. el olucak ama 1400e satacağımı düşünüyorum(çevrem çok fazla zaten acelemde yok) üstüne 300 koyup note 5 almayı düşünüyorum

M

Murat Burç

SDN Okuru
Arkadaşlar sanırım bende aranızdan ayrılıyorum sizinde bildiğiniz gibi note4 ün üretimi durduruldu

bende notet ümü satışa koydum 3. el olucak ama 1400e satacağımı düşünüyorum(çevrem çok fazla zaten acelemde yok) üstüne 300 koyup note 5 almayı düşünüyorum
Önermem daha üst bir modele çıkmaya bak telefonu değiştirmişken

bozkan33

Asistan
Reaksiyon puanı
104
note 4 un yapamadigi digerlerinin yaptigi ne var arkadaslar

isyankar42

Profesör
Reaksiyon puanı
806
Ben de daha üst modeli denemeni öneririm. Zira seneye de note 5 in sonu gelecek. Yapabiliyorsan yurtdışından pixel, one plus 3t filan getirt...

Önermem daha üst bir modele çıkmaya bak telefonu değiştirmişken
Telefon al sat kolay işler hocam 1.5 yıl sonra yine değiştiririm zaten note 5 daha 1 yıllık cihaz ve daha note 8 e 1 yıl var ha eğer(note serisi kullandıktan sonra) git s7 al diyebilecek arkadaş varsa onu bilemem:/

bozkan33

Asistan
Reaksiyon puanı
104
Onda kasma yok da ben custom onu ;-) Eski telim o. Halen tester olarak kullanıyorum. Note 4 ten yana şikayetim yok ama değiştirirsem ya saf ios ya da saf androidi tatmak istiyorum. O yüzden ya I phone ya da pixel alacağım:-)
saf android e sen sen ol bulasma,hayatinin hatasini yaparsin,hele bir de general mobile falan olursa varya vay ki ne vay

M

Murat Burç

SDN Okuru
Telefon al sat kolay işler hocam 1.5 yıl sonra yine değiştiririm zaten note 5 daha 1 yıllık cihaz ve daha note 8 e 1 yıl var ha eğer(note serisi kullandıktan sonra) git s7 al diyebilecek arkadaş varsa onu bilemem:/
Note 5 vardı bir süre bende şimdi S7 var git s7 al

sercanalikaya

Asistan
Reaksiyon puanı
141
Seneye note 5 için de bugün note 4 için konuşulanları konuşuruz.

bozkan33

Asistan
Reaksiyon puanı
104
pili cikmayan telefon almayin arkadaslar,lg g5 var su an ust model ama o da pili ciksin diye icine etmisler tasarimin,samsung bir sonraki modellerde pili cikabilen modellere geri donebilir,note7 faciasindan donra,ama hem pilin cikmasi hem su gecirmezlik yapabilirmi bilmiyorum,efsane olur

sercanalikaya

Asistan
Reaksiyon puanı
141
Pixel parasını hak etmiyor
Kişiye göre değişir. Biraz pahalı çıktı ama güzel telefon. Ha note serisinden sonra zor gelir bize belki ama iyi telefon. Androidi tam anlamıyla yaşamak için iyi. Hoş ben de 2 aydır sahibinden e koydum note 4 u 1500 den. Alan yok. Biri 1000 TL vereyim dedi. Cevap verecektim vazgeçtim...

M

Murat Burç

SDN Okuru
Kişiye göre değişir. Biraz pahalı çıktı ama güzel telefon. Ha note serisinden sonra zor gelir bize belki ama iyi telefon. Androidi tam anlamıyla yaşamak için iyi. Hoş ben de 2 aydır sahibinden e koydum note 4 u 1500 den. Alan yok. Biri 1000 TL vereyim dedi. Cevap verecektim vazgeçtim...
Pixelin kamerası mesela tam bir kandırmaca gece çekimi yok öye düşün .. ona göre hareket et. Saf android diyorsan ona yakın HTC 10 var mesela

baycebir

Asistan
Reaksiyon puanı
347

mydeli

Asistan
Reaksiyon puanı
118
Arkadaslar.bugun turkcell 36 tahhut sozune hic faturaya ekleme yapmadan ucretsiz 2016 a5 verdi ilk izlenimlerimi yaziyim stabilite ön kamera kasa olarak.note4 ü resmen ezer gecer note4 ün 2K ekrani ve islemcisi iyi sadece a5e oranla spen haric a5e gecdim simdilik yazilim bi harika en kisa surede maddi imkanim olursa note5 veya s7 edge almai dusunuyorum ikinci el falan note4 note4 diyoruz ama biz geri kalmisiz bugun farkettim a5 den sonra 2016 cihazlarini bi gidin elinizle inceleyin derim..

bozkan33

Asistan
Reaksiyon puanı
104
Arkadaslar.bugun turkcell 36 tahhut sozune hic faturaya ekleme yapmadan ucretsiz 2016 a5 verdi ilk izlenimlerimi yaziyim stabilite ön kamera kasa olarak.note4 ü resmen ezer gecer note4 ün 2K ekrani ve islemcisi iyi sadece a5e oranla spen haric a5e gecdim simdilik yazilim bi harika en kisa surede maddi imkanim olursa note5 veya s7 edge almai dusunuyorum ikinci el falan note4 note4 diyoruz ama biz geri kalmisiz bugun farkettim a5 den sonra 2016 cihazlarini bi gidin elinizle inceleyin derim..
taahhutunuzun detayi ne acaba,hangi tarife kullaniyorsunuz,detayini yazarmisin

mydeli

Asistan
Reaksiyon puanı
118
taahhutunuzun detayi ne acaba,hangi tarife kullaniyorsunuz,detayini yazarmisin
Valla hocam hat abimin kendi hatti evlendi kisa sure once masraf kismak icin fatura dusurmeye gitmis ayda 80 tlmi ne oduyor demisler dusurmeyin 36 ay tahhut yapalim j5 a5 on7 verelim a5 almis bide hometech ht1 diye tablet vermisler faturaya ek falan degil tahhut sozune sadece bedava yani ama seni 36 ay kendine bagladi tabi o baska konu faturasinin icerigini bilmiyorum tek bildigim 6 gb interneti okadar ama 2016 cihazlarini elden bakmanizi tavsiye ederim a5 bende artik s7 edgeyi 2016 a7 a5 i elle gidip gormenizi tavsiye ederim ben cok gec kalmisim :)

bozkan33

Asistan
Reaksiyon puanı
104
Valla hocam hat abimin kendi hatti evlendi kisa sure once masraf kismak icin fatura dusurmeye gitmis ayda 80 tlmi ne oduyor demisler dusurmeyin 36 ay tahhut yapalim j5 a5 on7 verelim a5 almis bide hometech ht1 diye tablet vermisler faturaya ek falan degil tahhut sozune sadece bedava yani ama seni 36 ay kendine bagladi tabi o baska konu faturasinin icerigini bilmiyorum tek bildigim 6 gb interneti okadar ama 2016 cihazlarini elden bakmanizi tavsiye ederim a5 bende artik s7 edgeyi 2016 a7 a5 i elle gidip gormenizi tavsiye ederim ben cok gec kalmisim :)
hepsini elime alip denedim onceden avm lerde,hizli telefonlar,ama note4 varsa gerek yok,note 4 un tauchwizi yenilense aynisi olur bence

sercanalikaya

Asistan
Reaksiyon puanı
141
hepsini elime alip denedim onceden avm lerde,hizli telefonlar,ama note4 varsa gerek yok,note 4 un tauchwizi yenilense aynisi olur bence
Katılıyorum dostum. Baktım karşılaştırmasına. Karşılaştırılabilir cihazlar değil. Baştan zaten biri note cihazı diğeri düz. Onun dışında pek çok özelliği geride A5 in ama normal zira fiyata göre. Ama kendi fiyat segmentinde ve benzeri ürünler içerisinde karşılaştırırsak gayet iyi. Zaten yeni çıkan illa ki yeni teknoloji barındırıyor, normal , ama a5 değil note 4 un ikamesi.

levsa

Doçent
Reaksiyon puanı
317
Valla hocam bakdim ama ikisinide su an bedava verecegiz deseler ben yine note 4 secerim..a5 ile note 4 ozellik bakimindan mukayese olmaz bence..tabiki a5 yeni bir cihaz yeni surum var ama hala ozellik olarak bence geride...ayriyetten acaba a5 note 4 un yasina gelince ne olacak..hala note 4 kadar stabil kalirmi yoksa cop mu olur bence kimse oyle bir telefonu bile konusmuyor olur...sahsen attan inip essege binmis gibi hissederim ben kendimi..bare en azindan s6 edge note 5 deseydin yani :)