Akıllı saat önerisi

tekarabagidelim

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Çok pahalıya kaçmadan ucuz bir akıllı saat arıyorum. hepsi Buradadan baktım 30-40 liraya bile var. Acaba hangisi iyidir

ulukusmustafa

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
ya anlayamadığım şey gerçekten böyle bir şeye ihtiyacınız var mı? Yoksa bende de olsun mantığıyla mı hareket ediyorsunuz?

tekarabagidelim

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
ya anlayamadığım şey gerçekten böyle bir şeye ihtiyacınız var mı? Yoksa bende de olsun mantığıyla mı hareket ediyorsunuz?

Öyle bir amacım yok ihtiyacım var şirkette odadan odaya telefonu elimde taşımayayım da kolumda saatten yöneteyim mesela herşeyi.

tekarabagidelim

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Android kullanıyorum ayrıca ucuz bişey istiyorum işimi görsün yeter hocam

usluyorum

Asistan
Reaksiyon puanı
6
Android kullanıyorum ayrıca ucuz bişey istiyorum işimi görsün yeter hocam
Kusura bakmayın da ben yukarıdaki arkadaşa katılıyorum, alırsanız eğer bir süre sonra kullanmayacaksınız, tamamen bir heves olacak. Çünkü en kralını da alsanız şirkette herşeyi oradan yönetemezsiniz. Üstelik telefon odada kaldı diyelim siz başka odaya geçtiniz, bağlantı kopsa mesela daha da kötü olacak, geri gel telefonu al felan, hatta o arada belki çağrı ya da mesaj kaçıracaksınız. Bence akıllı saatlet aksesuar olmanın ötesine henüz geçebilmiş değil.
Tabi ki gene de siz bilirsiniz.
Bir de ucuz demişsiniz ya o 50 tl ye satılan saatlerin dokunmatiği baya sıkıntılı bilginiz olsun.

MuhammedSC

Profesör
Reaksiyon puanı
484
Gear v700 kullaniyorum. Zamaninda 250tlye almistim. Siyah renk bulursani alinabilir. Benimki beyaz kordonu boya oldu ve gecmiyor hic bir sekilde. Bu arada saatin su gecirmezlik ozelligi yok ama gecirmiyor. Kac kere suya soktum.