2000 TL BÜTÇE

Reaksiyon puanı
2
Bütçe Olarak ZTE AXON 7 VE LG G5 Arasında Kaldım Önerileriniz Nelerdir?
Ve İthalatçı G5 güvenilirmidir?

M

Murat Burç

SDN Okuru
Ben hepsi buradadan alınacak bir ithalatçı garantili cihazı alırdım şahsen
Axon 7 ile g5 arasında müzik performansı olarak biraz daha öne çıkıyor axon 7 ama lg de çok kaliteli ses veriyor
Kamera ekran tarafında g5 önde önceliklerini neler onu belirtirsen şunu veya bunu al diyebiliriz

FOM

Profesör
Reaksiyon puanı
1,264
Satıcısı hepsiburada ise Lg G5in güvenilir ama 2000₺'ye tr garantili alabilirsiniz.

Reaksiyon puanı
2
Telefonumda daha çok dizi.film vb.gibi şeyler izlerim. yani ses de önemli ekranda o yüzden kararsız kaldım. LG markadan dolayı biraz daha çekti kendine
--- Gönderi Güncellendi ---
Satıcısı hepsiburada ise Lg G5in güvenilir ama 2000₺'ye tr garantili alabilirsiniz.
Şarj Cihazı Farklımı Geliyor Adaptör ile ?

52SakocaN52

Profesör
Reaksiyon puanı
738
Telefonumda daha çok dizi.film vb.gibi şeyler izlerim. yani ses de önemli ekranda o yüzden kararsız kaldım. LG markadan dolayı biraz daha çekti kendine
--- Gönderi Güncellendi ---

Şarj Cihazı Farklımı Geliyor Adaptör ile ?

G5 kesinlikle. Gerisini düşünme

...Görkem...

Profesör
Reaksiyon puanı
779
Bütçe Olarak ZTE AXON 7 VE LG G5 Arasında Kaldım Önerileriniz Nelerdir?
Ve İthalatçı G5 güvenilirmidir?

Merhaba,

2000 tl bandında lg g5 ithalatçı garantili anlamanıza gerek yok. Esnafta müşteri faturalı ama açılmamış kapalı kutu cihazlar var. Oralardan 1850 tl civarında mevcut lg tr garantili lg g5'ler. Oralardan tercih edebilirisiniz.

Onun dışında zte axon 7 güçlü ve güzel bir ürün. Aynı fiyat bandında satılıyor bu iki cihaz da. G5 bu fiyata 32gb depolama ile gelirken axon 7 64 gb. Pil kapasitesi 3250 mah. G5 2800 mah. Yani aralarında çok bi fark yok.

Ben kamera konusunda g5'in bir tık önde olduğunu düşünüyorum. Çift arka kamerası geniş açı sağlıyor. Bu geniş açı kalabalık fotolarda yada manzara, doğa çekimlerinde gerçekten güzel bir iş çıkarıyor.

Bu noktada takdir biraz sizin. İkiside aşağı yukarı denk ürünler. Axon 7'nin 64gb hafıza artısı var, g5'in arka kamera ile bir tık ekran artısı ve dediğim gibi esnaftan denk getirisen fiyat avantajı var.

_FAUST_

Dekan
Reaksiyon puanı
1,612
Ben G5 derdim hiç kullanmadım ama V20'den dolayı benim rota şu aralar Lg'de.:)

arskadirr

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
arkadaşım bni dinliyorsan lg ye hiç bulaşma lg g5 te ghost screen ve bootloop sorunu var hadi ghost screeni geçtim o idare edilebilir bi sorun ama bootloop yni kronik sorunu olan bir cihaza asla bulaşma hele de ithalatçı garantilisine sakın.bak ben g4 kullanıcısıyım ithalatçı g4 te de var kronik sorun (bootloop) tel kapandı açılmadı bi daha servis ithalatçı garanti dışı bıraktı cihazı neymiş darbe kaynaklı anakar bozulması para istiyor benden tüketici hakeme verdim bilir kişi beni haklı buldu yakında paramı alacam yani anlayacağın böyle maceralara hiç gerek yok 2000 lira bütçen varsa ikinci el piyasasından temiz s7 alabilirsin şahsen ben paramı alınca öyle düşünüyorum çok cihaz inceledim yani.ha benim söylediklerim seni tatmin etmedi g5 kullanıcıları var forumlarda gir oraya bi göz gezdir anlarsın.sadece g5 için değil hangi teli düşünüyorsan onun kullanıcı forumlarını incele.

arskadirr

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
arkadaşım beni dinliyorsan lg ye hiç bulaşma lg g5 te ghost screen ve bootloop sorunu var hadi ghost screeni geçtim o idare edilebilir bi sorun ama bootloop yani kronik sorunu olan bir cihaza asla bulaşma hele de ithalatçı garantilisine sakın.bak ben g4 kullanıcısıyım ithalatçı g4 te de var kronik sorun (bootloop) tel kapandı açılmadı bi daha servis ithalatçı garanti dışı bıraktı cihazı neymiş darbe kaynaklı anakar bozulması para istiyor benden tüketici hakeme verdim bilir kişi beni haklı buldu yakında paramı alacam yani anlayacağın böyle maceralara hiç gerek yok 2000 lira bütçen varsa ikinci el piyasasından temiz s7 alabilirsin şahsen ben paramı alınca öyle düşünüyorum çok cihaz inceledim yani.ha benim söylediklerim seni tatmin etmedi g5 kullanıcıları var forumlarda gir oraya bi göz gezdir