İphone Cihazını Tvye Bağlama sorunu

Rizaeff

Öğrenci
Reaksiyon puanı
8
S.A herkese. Dün iphone 4s için yeni original HDMİ cablo ve adaptör aldım. ama birtürlü çalışmadı. İade ettm yenisini aldm oda çalışmadı. Kurulumla ilgili bi sorun yok. Daha öncede yapmıştım. Lütfen bir bilginiz varsa yardım edermisiniz?
Teşekkürler.

fragger

Dekan
Reaksiyon puanı
3,061
S.A herkese. Dün iphone 4s için yeni original HDMİ cablo ve adaptör aldım. ama birtürlü çalışmadı. İade ettm yenisini aldm oda çalışmadı. Kurulumla ilgili bi sorun yok. Daha öncede yapmıştım. Lütfen bir bilginiz varsa yardım edermisiniz?
Teşekkürler.

Hangi tv'ye bağlarken sorun yaşıyorsun?

MR.Anonymous

Dekan
Reaksiyon puanı
498
Televizyonun HDMI girişinde sıkıntı olmadığına emin misiniz?

MR.Anonymous

Dekan
Reaksiyon puanı
498
Marka/modellerine göre değiklik gösterir bazı cihazlar telefonları hdmi'la desteği bulunmaz ancak çağrı merkezini arayıp öğrenmesi gerekir.

Android telefonlarda sistem nasıl çalıyor bilmiyorum ama iOS tarafında direk görüntü olarak aktarıyor düz mantık. Desteklenmemesi için bir neden yok. Ama varsa gerçekten saçma.

Kadima

Rektör
Reaksiyon puanı
841
Android telefonlarda sistem nasıl çalıyor bilmiyorum ama iOS tarafında direk görüntü olarak aktarıyor düz mantık. Desteklenmemesi için bir neden yok. Ama varsa gerçekten saçma.
iOS da kullanılan kablo vs araçlar yeni gelen güncelleme ile çalışmaz hale gelebiliyor.

muratflash

Rektör
Reaksiyon puanı
510
Android de ekran paylaşımı ve dosya paylaşımı olayı var tv ye kablosuz direk bağlanıyor. Bu özellikler mutlaka IOS ve IPhone da da vardır.

fragger

Dekan
Reaksiyon puanı
3,061

Bende bir televizyon markasının çağrı merkezinde takım liderliği yapmaktayım, bizim cihazımızda telefonlardan tv'ye resim,ses,video atılmıyor belki sizin televizyon marka/modelinizde de bu durumdan olabilir cihaz marka/model nedir? Çağrı merkezini ararsanız aslında kesin bilgisini alırsınız, çünkü burada verilen cevaplar yanlış olacaktır.
--- Gönderi Güncellendi ---
Android de ekran paylaşımı ve dosya paylaşımı olayı var tv ye kablosuz direk bağlanıyor. Bu özellikler mutlaka IOS ve IPhone da da vardır.

Her televizyonda yapılmıyor her televizyonun özellikleri farklı ve farklı şekilde bağlantı kuruluyor.

muratflash

Rektör
Reaksiyon puanı
510
Her televizyonda yapılmıyor her televizyonun özellikleri farklı ve farklı şekilde bağlantı kuruluyor.
Tabiki her tv farklı ben android için söylemiştim. Her tv ile bağlantı kurulamaz. Ama günümüzdeki üst düzey cihazlarda akıllı tv ve akıllı telefonlarda bu fazla sorun değil artık.

Rizaeff

Öğrenci
Reaksiyon puanı
8
Televizyon ARÇELİK ALTUS TV. 1 hafta oldu alanı. Ps4 bağlanıyor. Android hdmi ile bağlanıyor ama iphone bağlanmıyor. Tvde sorun yok. Telefondada. Ama bilmiyorum.
Tabiki her tv farklı ben android için söylemiştim. Her tv ile bağlantı kurulamaz. Ama günümüzdeki üst düzey cihazlarda akıllı tv ve akıllı telefonlarda bu fazla sorun değil artık.
Televizyon ARÇELİK ALTUS TV. 1 hafta oldu alanı. Ps4 bağlanıyor. Android hdmi ile bağlanıyor ama iphone bağlanmıyor. Tvde sorun yok. Telefondada. Ama bilmiyorum.
Bende bir televizyon markasının çağrı merkezinde takım liderliği yapmaktayım, bizim cihazımızda telefonlardan tv'ye resim,ses,video atılmıyor belki sizin televizyon marka/modelinizde de bu durumdan olabilir cihaz marka/model nedir? Çağrı merkezini ararsanız aslında kesin bilgisini alırsınız, çünkü burada verilen cevaplar yanlış olacaktır.Televizyon ARÇELİK ALTUS TV. 1 hafta oldu alanı. Ps4 bağlanıyor. Android hdmi ile bağlanıyor ama iphone bağlanmıyor. Tvde sorun yok. Telefondada. Ama bilmiyorum.

iOS da kullanılan kablo vs araçlar yeni gelen güncelleme ile çalışmaz hale gelebiliyor.
Ne yapmam gerekir?
Televizyonun HDMI girişinde sıkıntı olmadığına emin misiniz?
Evet eminim. 3 adet hdmi çıkışı var hepsini denedim.
Hangi tv'ye bağlarken sorun yaşıyorsun?
Arçelik Altus Tv. Yeni model

muratflash

Rektör
Reaksiyon puanı
510
@Rizaeff Benim Apple ın ürünleri hakkında (IOS, Mac OS, IPhone) hiç bir bilgim yok. Bilgi olmayınca bişey diyemem olsaydı yardımcı olurdum.