Samsung Galaxy Note 4 Kullananlar Kulübü

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
memnunmusun peki,note 4 u olan gecsinmi
Ben kullanmıyorum, bizde Note 4 vardı ve arızalandı, garanti kapsamında tamire verdim ama parça temin edemediler. Eğer sizin de arızalanırsa, garanti kapsamında muhtemelen yaptıramazsınız bundan sonra.. Size de aynı teklifleri yapacaklar.. Sadece para iadesi veya ücretsiz Note 5 kabul edin.. Zaten lehinize olarak başka da şansınız yok..

bozkan33

Asistan
Reaksiyon puanı
104
google play hizmetleri cok sarj yiyiyor arkadaslar,naptimsa dusuremedim,varmi bir caresi,nougat guncellemesi ile ilgili bit gelisme varmi bu arada

baycebir

Asistan
Reaksiyon puanı
347
google play hizmetleri cok sarj yiyiyor arkadaslar,naptimsa dusuremedim,varmi bir caresi,nougat guncellemesi ile ilgili bit gelisme varmi bu arada
İyi akşamlar. Aynı dertten bende muzdaribim. Devre dışı bıraksak da olmuyor. Güç tasarrufu yapsak çok sıkıntı olur mu bilmiyorum.Denemedim.
Nougat tan da haber yok sanırım.

baycebir

Asistan
Reaksiyon puanı
347
Good lock u yükleme gafletinde bulundum ama sildim. Şimdi kilit ekranıni acarken telefon ve kamera kısayol u ghost effect yaparak açıyor ekranı. Aynı sorunla karşılaşan ve çözen oldu mu? Cache filan temizledim ama yemedi. Anca yeni security pach ile güncelleme sonrası duzelecek bu gidişle. Güncellemelerde düzeliyor
Ben yaklaşık 5 aydır good lock kullanıyorum. Hiçbir sıkıntı ile karşılaşmadım.
Hangi sürümünü kullanıyorsunuz acaba?

sercanalikaya

Asistan
Reaksiyon puanı
141
Ben yaklaşık 5 aydır good lock kullanıyorum. Hiçbir sıkıntı ile karşılaşmadım.
Hangi sürümünü kullanıyorsunuz acaba?
Son çıkanı. Valla ısınma sorunu oldu. Bi de kaldırınca bu bahsettiğim ghost effect oluyor ekran kilidini açarken... Sendeki apk yi paylaşabilir misin onu deneyeyim

baycebir

Asistan
Reaksiyon puanı
347
Son çıkanı. Valla ısınma sorunu oldu. Bi de kaldırınca bu bahsettiğim ghost effect oluyor ekran kilidini açarken... Sendeki apk yi paylaşabilir misin onu deneyeyim
Bende 24.0.15 sürümünü kullanıyorum.
Yeni çıkan 24.0.16 sürümünü yükledim fakat beğenmedim.
Bence 24.0.15 te sıkıntı yok.

Good Lock 24.0.15 APK Download by Samsung Electronics Co., Ltd. - APKMirror

sercanalikaya

Asistan
Reaksiyon puanı
141
Bende 24.0.15 sürümünü kullanıyorum.
Yeni çıkan 24.0.16 sürümünü yükledim fakat beğenmedim.
Bence 24.0.15 te sıkıntı yok.

Sağol dostum. Evet bu sürümde sıkıntı olmadı. Isınma yok. Gayet de akıcı. Özellikle bu keep özelliği çok yararlı. Bir de şu Floating Notification özelliğini ekleseler. Multi window desteği geldi bildirimlere ama aslında mesela bildirim geldiği anda bi tıklama ile küçük pencere olarak açılabilse mevcut açık ekran uygulama üzerine...Aslında bu özellik pop up window olarak var Samsung ta .Tek yapacağı bunu bildirimle birleştirmek. Custom rom lar da ezelden beri var. ...

bozkan33

Asistan
Reaksiyon puanı
104
Sağol dostum. Evet bu sürümde sıkıntı olmadı. Isınma yok. Gayet de akıcı. Özellikle bu keep özelliği çok yararlı. Bir de şu Floating Notification özelliğini ekleseler. Multi window desteği geldi bildirimlere ama aslında mesela bildirim geldiği anda bi tıklama ile küçük pencere olarak açılabilse mevcut açık ekran uygulama üzerine...Aslında bu özellik pop up window olarak var Samsung ta .Tek yapacağı bunu bildirimle birleştirmek. Custom rom lar da ezelden beri var. ...
bu good lock prosu ne ise yariyor arkadaslar,tavsiye edermisniz

sercanalikaya

Asistan
Reaksiyon puanı
141
bu good lock prosu ne ise yariyor arkadaslar,tavsiye edermisniz
Aslen bildirimler ve kilit ekranı özelleştirmesi bazlı bir uygulama. Samsung un kendi uygulaması. Aslen note 4 için yok ama note 5 , S7 vs için olduğundan note 4 e apk şeklinde de olsa yükleniyor ve kullanılabiliyor . Deneyebilirsin. Beğenmezsen silersin...

bozkan33

Asistan
Reaksiyon puanı
104
Aslen bildirimler ve kilit ekranı özelleştirmesi bazlı bir uygulama. Samsung un kendi uygulaması. Aslen note 4 için yok ama note 5 , S7 vs için olduğundan note 4 e apk şeklinde de olsa yükleniyor ve kullanılabiliyor . Deneyebilirsin. Beğenmezsen silersin...
kurdum proyu fena degil,pile etkisi varmi acaba

isyankar42

Profesör
Reaksiyon puanı
806

baycebir

Asistan
Reaksiyon puanı
347
Hala costum roma karşısınız demi hocam:/
Kesinlikle karşı değilim. Fakat garanti sürem dolmadığından uğraşmak istemiyorum. İlerde bakarız. Note 4 ten önce note 3, ondan önce de note 1 kullanmıştım. Note 1 kullanırken çok uğraştım custom rom larla. Hatta şuan hâlâ var mı bilmiyorum ama Ultimate romunu beğeniyle kullandım. Ama uğraşa uğraşa yoruldum. Biraz kafam rahat olsun istiyorum. O yüzden şuan stock rom la devam ediyorum.

sercanalikaya

Asistan
Reaksiyon puanı
141
Kesinlikle karşı değilim. Fakat garanti sürem dolmadığından uğraşmak istemiyorum. İlerde bakarız. Note 4 ten önce note 3, ondan önce de note 1 kullanmıştım. Note 1 kullanırken çok uğraştım custom rom larla. Hatta şuan hâlâ var mı bilmiyorum ama Ultimate romunu beğeniyle kullandım. Ama uğraşa uğraşa yoruldum. Biraz kafam rahat olsun istiyorum. O yüzden şuan stock rom la devam ediyorum.
Adı üstünde Kastım rom :-) Ben de en az 4 sene oldu farklı bir cihaz ile kastırıyorum... İyi olanı da var kötü olanı da... Ama note başka birşey. Yani düz bir cihaz olsa custom rom lar iyi alternatifler ama bu note başka bir cihaz. Aslında nougat daki işimize yarayacak bazı özellikler zaten bizim cihazda lollipop ken de kitkat ken de vardı şimdi marshmallow ken de var... Ha gracu ui gibi görselliği artsa tadından yenmeyecek... Ben nougat almasa da kalacağım stock ta. S2 m var eski. Nougat 3-4 aydir yüklü. Seviyorum kullanıyorum

bozkan33

Asistan
Reaksiyon puanı
104
benim nougattan umudum var,insaallah alir.custom rom olayindan bende biktim ama garanti biterse bende yapabilirim,eski telefonum s3 du ve kurmadigim rom denemedigim fantazi kalmadi,en son stock rom kurup root+greenify+exposed ile birsktim ve halen ailemden birisi kullaniyor [emoji4]s3 ten sonra kisa bir gm5 plus maceram oldu,aman Allahim ben boyle igrenc kalite malzemesi olan telefon hayatimda gormemistim,donanim ve son yazilim iyi olsa ne yazar,şahin marka arabaya ferrari motoru takmissin misali,hicbir arge calismasi deneme falan yapmadan piyasaya suruyorlar telefonlari,sonra yamulmadan tut isinmaya falan falan bir suru ugras dur,elimden cikardim ve note 4 aldim.telden cok memnunum,samsung android piyasasinin en iyisi bence,ama o da kapitalist bir marka iste,yeni telefon satmak icin eski telefonlarini eskitiyor ve destek vermiyor,versede eksik veriyor gibi vb.

sercanalikaya

Asistan
Reaksiyon puanı
141
benim nougattan umudum var,insaallah alir.custom rom olayindan bende biktim ama garanti biterse bende yapabilirim,eski telefonum s3 du ve kurmadigim rom denemedigim fantazi kalmadi,en son stock rom kurup root+greenify+exposed ile birsktim ve halen ailemden birisi kullaniyor [emoji4]s3 ten sonra kisa bir gm5 plus maceram oldu,aman Allahim ben boyle igrenc kalite malzemesi olan telefon hayatimda gormemistim,donanim ve son yazilim iyi olsa ne yazar,şahin marka arabaya ferrari motoru takmissin misali,hicbir arge calismasi deneme falan yapmadan piyasaya suruyorlar telefonlari,sonra yamulmadan tut isinmaya falan falan bir suru ugras dur,elimden cikardim ve note 4 aldim.telden cok memnunum,samsung android piyasasinin en iyisi bence,ama o da kapitalist bir marka iste,yeni telefon satmak icin eski telefonlarini eskitiyor ve destek vermiyor,versede eksik veriyor gibi vb.
Söylediklerine katılıyorum dostum.

bozkan33

Asistan
Reaksiyon puanı
104
bana bir mms geldi ama bir turlu indirmedi,ve sorun olustu diye pencere cikiyor ara sira,basina boyle bisey gelen oldumu

bozkan33

Asistan
Reaksiyon puanı
104
arkadaslar kendi yarayicisini kullaniyorum telefonun,fakat arka planda sekme acma olayi yok,cihazdaki tarayici sürümü 4.0.20.66, forumlarda tarayicinin yrni surumunu bulup indirdim,4.2.00 küsürlü versiyon ,ama yüklemeye çalıştığımda uygulama yükleneMedi hatası veriyor . sizce çözümü nedir?

Erkan Toku

Öğrenci
Reaksiyon puanı
13
arkadaslar kendi yarayicisini kullaniyorum telefonun,fakat arka planda sekme acma olayi yok,cihazdaki tarayici sürümü 4.0.20.66, forumlarda tarayicinin yrni surumunu bulup indirdim,4.2.00 küsürlü versiyon ,ama yüklemeye çalıştığımda uygulama yükleneMedi hatası veriyor . sizce çözümü nedir?

İndirdiğiniz kaynak ile alakalı olabilir, birde bunu deneyin : Samsung Internet for Android 4.2.00-93 APK Download by Samsung Electronics Co., Ltd. - APKMirror

levsa

Doçent
Reaksiyon puanı
317
maalesef paylastiginida kurmadi, x uygulama yuklenemedi hatasi verdi dostum[emoji17]
5af98308633380a36ba5b6dfc7b9475a.jpg

Bunun tikli yani secilo olmasi lazim.yada kurarken sadece bu uygulamaya diye onay vermelisin

baycebir

Asistan
Reaksiyon puanı
347
Aynı sürümü bende kullanıyorum. Arka planda istediğim kadar sekme açabiliyorum. Bende sıkıntı yok.

847941105ea50c3504cd4e23857e9b5f.jpg

Son düzenleme:

bozkan33

Asistan
Reaksiyon puanı
104
Aynı sürümü bende kullanıyorum. Arka planda istediğim kadar sekme açabiliyorum. Bende sıkıntı yok.

847941105ea50c3504cd4e23857e9b5f.jpg
demek istedigim o degil,mesela bir baglantinin ustune basili tutunca yeni sekmede ac deyince hemen o sekmede aciyor,chrome da yeni arka plan ac dediginde arkada aciyor,yani hemen o sekmeye gecmiyor

Erkan Toku

Öğrenci
Reaksiyon puanı
13
demek istedigim o degil,mesela bir baglantinin ustune basili tutunca yeni sekmede ac deyince hemen o sekmede aciyor,chrome da yeni arka plan ac dediginde arkada aciyor,yani hemen o sekmeye gecmiyor
Uygulamayı guncellediginizde, yeni sekmede aç dediğiniz bağıntıyı chrome gibi açacağını nerden çıkardınız ki :)

McSwindler

Doçent
Reaksiyon puanı
97
Note 4'ü 2. Cihaz olarak kullanmaktayım i7+ aldığımdan beri ve bir sorum var size ; knox sayacı 0x0 bu cihazın çünkü garantiye gittiğinde anakartı değişti,eğer 0x1 olursa 5 ay garantisi yanacak ve satış yaparken fiyatı düşer mi ?