7 plus al bence daha uzun ömürlü olur sizin içinAslinda 64 gb modelini alicaktim ama uygunyer bulamadim. 128 gb alacagim. App storedan. Bu telefon bu paraya deger mi ? Beni uzer mi ?
Ama 32 gb olaninin bu skorlari felan dusukmus. Basi sitelerden baktim 32 gb modelinden uzak durun diyordu. O yuzden yoneldim aslinda 6s plusa
Günlük kullanımda hiç fark YÖK emin ol 6s plusa 7 plusın hafizasını koysalar anlamasın bileAma 32 gb olaninin bu skorlari felan dusukmus. Basi sitelerden baktim 32 gb modelinden uzak durun diyordu. O yuzden yoneldim aslinda 6s plusa
Daha iyi donanım daha iyi kamera suya dayanıklılık için evet 7 Plus alınır. Ayrıca 3 gb ram da var 7 plusdaArkadaşlar şimdi 32 gb yeter mi ? İphone 6s e vericlek para yerine 7 plus 32 almak kesinlikle daha mı mantıklıdır ? Yarın almayı planlıyorum
Darboğaz falan yapmaz32gb ne kadar dar boğazlık yapar ? Yani 6s plus ile 7 plus un farkı ne ?
7+'ın farkı çift kamerası ve A10 fusion işlemci ayrıca 3.5 mm jack girişini kaldırmışlar,otomatik imaj sabitlemeyi getirmişler,İp 55 sertifikalı,yeter mi.32gb ne kadar dar boğazlık yapar ? Yani 6s plus ile 7 plus un farkı ne ?
32gb ne kadar dar boğazlık yapar ? Yani 6s plus ile 7 plus un farkı ne ?
@_FAUST_ IP 55 değil IP 65
- 3 GB ram
- Suya ve Toza Dayanıklılık
- Sanal Home Tuşu
- Taptic Engine
- Çift Lens
- A10 Fusion İşlemci
- 4 çekirdek
Pardon kb'yın yanlış bilgilendirme için ötekilerde sıkıntı yok.![]()
Bende yalnış yazmışım
Yemin ediyorum Apple'ı suya koyup boğasım geldi.Bende yalnış yazmışım![]()
Silver da güzel renk bir süre bekleyin isterseniz yoksa Silver bakınYa dün iphone 7 plus matsiyah vardi hepsiburadada. Tam alicaktim bi baktm stokta ypk(( Silver alsam cok uzer mi ya ? Ne zamam gelit stoğa sizce