iphone 7 plus Spigen Liquid Crystal 4

canberk sagnak

Profesör
Reaksiyon puanı
314
videolardan izlediğim kadarıyla kılıfın sağ tarafında spigen yazıyor sol tarafında " designed in California produced in Korea" yazıyor hadi spigen yazısı neyse adamlar tabiki markasını yazacak ama diğer uzun yazı inşallah yoktur.Bu kılıfı almış olanlar yardım ederse sevinirim alıp almayacağıma karar vereceğim.

iPhone 7 Plus Kılıf, Spigen Liquid Crystal 4 Tarafı Tam Koruma - Spigen

Apocalypse_

Profesör
Reaksiyon puanı
1,283
videolardan izlediğim kadarıyla kılıfın sağ tarafında spigen yazıyor sol tarafında " designed in California produced in Korea" yazıyor hadi spigen yazısı neyse adamlar tabiki markasını yazacak ama diğer uzun yazı inşallah yoktur.Bu kılıfı almış olanlar yardım ederse sevinirim alıp almayacağıma karar vereceğim.

iPhone 7 Plus Kılıf, Spigen Liquid Crystal 4 Tarafı Tam Koruma - Spigen
Daha önce alacaktım fakat, yoğunluk dolasıyla alamadım. Dışarıdan satın aldım.
Ama başka kılıf almayı düşünüyorum çünkü şuan kullandığım kılıfın içerisine çok kir alıyor

canberk sagnak

Profesör
Reaksiyon puanı
314
Daha önce alacaktım fakat, yoğunluk dolasıyla alamadım. Dışarıdan satın aldım.
Ama başka kılıf almayı düşünüyorum çünkü şuan kullandığım kılıfın içerisine çok kir alıyor

spigen gibi marka bile kir alıyosa pekte bir alternatif bulunamaz ki acaba fazla para vermek gerçekten boşmu slikon kılıfa

SONG JOONG KI

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
3,025
Ben bunun s7 versiyonunu kullanıyorum
O yazı o kaa küçük ki hiç mi hiç belli olmuyor hatta şimdi bu konuya bakınca fark ettim:D

SONG JOONG KI

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
3,025
IMG_0300.JPG

Bu şekilde.
imkanın varsa o yazının yazdığı yerin bir resmini atabilirmisin rica etsem