İphone Saat Uygulamasi Bildirimi Hakkında

muratyk

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Slm arkadaslar bir arkadasimin iphone 6s plus 64 gb cihazi var arkadasim geceden cihazini acik birakiyormus sonra sabah cihazi ilk kulaninca home tusuna iki kez basinca resimlerde gozuktugu gibi altta bildirim sesi olmadan saat uygulamasindan sabah ilk kez eline alsa gunaydin oglen alsa iyi gunler aksam alsa iyi aksamlar mesaji geliyormus bu bana gelmiyor gelen varmi bunun nedeni nedir? boyle bildirim bana gelmesi icin ne yapmaliyim?

ErVW0D.png

jX4rDg.png

Speedster

Profesör
Reaksiyon puanı
319
Banada whatsapp çıkıyor sebebini bilmiyorum

SmokeXD

Dekan
Reaksiyon puanı
1,876
Böyle bir özellik var ama çözemedim. Mesela ben kulaklık taksam direk sol alt köşede spotify beliriyor. Tabletten kullandığım taptalk vs uygulamayı telefondan kullanmaya devam etmek istediğimde telefonu aldığımda sol altta beliriyor o uygulama. Henüz çözemedim nasım bişey.

MagNiFiCenCe

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Ayarlar > Genel sekmesi altındaki handoff özelliğinden kaynaklanmaktadır. Açık ve kapalı ayarlanabilmektedir. Özelliğin açıklaması ayarın yapıldığı yerin altında yer almaktadır.

muratyk

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Ayarlar > Genel sekmesi altındaki handoff özelliğinden kaynaklanmaktadır. Açık ve kapalı ayarlanabilmektedir. Özelliğin açıklaması ayarın yapıldığı yerin altında yer almaktadır.
Hocam açık orasi ama gelmiyor birsey

MagNiFiCenCe

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Her zaman bir uygulama gözükecektir diye birşey yok bildiğim kadarı ile, birde sanırım lokasyona görede veya kullanılan ekipmana görede uygulama öneriyor

MagNiFiCenCe

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
mesela ben kulaklık takmadan önce whatsapp gözüküyor, kulaklığı bağladığım anda tune-in radio uygulaması geliyor.

Sabah trene bindiğimde hep twitter açarım haberleri okumak için, tren olduğu için hepte aynı yerden biniyorum, istasyona gelince twitter uygulaması öneriyor.

muratyk

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
mesela ben kulaklık takmadan önce whatsapp gözüküyor, kulaklığı bağladığım anda tune-in radio uygulaması geliyor.

Sabah trene bindiğimde hep twitter açarım haberleri okumak için, tren olduğu için hepte aynı yerden biniyorum, istasyona gelince twitter uygulaması öneriyor.
Hocam siz sanirim siri onerilierinden bahsediyorsunuz bu alttaki bildirimin kaynagi nedir bi cozemedik ayarimi var bunun neye gore geliyor bu

MR.Anonymous

Dekan
Reaksiyon puanı
498
Handoff o işe yaramıyor. Handoff örneğin iPhone'dan Mail yazmaya başladınız, yarıda bırakıp Mac'den devam etmenize yarıyor. Veya Apple Watchtan mesaj yazıyorsunuz yarıda kesip iPhone'dan kaldığınız yerden devam etmeye yarıyor.
Sizin sorduğunuz soruya gelirsek. Örneğin kulaklık ile çoğunlukla spotify'ı kullanırsan, bir zamandan sonra kulıklığı takınca onu önerir. Ben Apple Music kullanıyorum bende o çıkıyor. Bu özelliğe Siri uygulama önerisi deniliyor. Yani sabit bir ayarı yok.

muratyk

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Handoff o işe yaramıyor. Handoff örneğin iPhone'dan Mail yazmaya başladınız, yarıda bırakıp Mac'den devam etmenize yarıyor. Veya Apple Watchtan mesaj yazıyorsunuz yarıda kesip iPhone'dan kaldığınız yerden devam etmeye yarıyor.
Sizin sorduğunuz soruya gelirsek. Örneğin kulaklık ile çoğunlukla spotify'ı kullanırsan, bir zamandan sonra kulıklığı takınca onu önerir. Ben Apple Music kullanıyorum bende o çıkıyor. Bu özelliğe Siri uygulama önerisi deniliyor. Yani sabit bir ayarı yok.
Hocam kulaklik takinca gelmiyormus home tusuna iki kez basinca normal geliyormus.Valla ben hergun saat kullaniyorum whatsapp facebook hicbirinden cikmiyor cozemedim siri onerileri ana menude iken saga kaydirinca geliyor ama bole bildirim bi uygulamadan gelmiyor garip birsey cozemiycez sanirim

MR.Anonymous

Dekan
Reaksiyon puanı
498
Hocam kulaklik takinca gelmiyormus home tusuna iki kez basinca normal geliyormus.Valla ben hergun saat kullaniyorum whatsapp facebook hicbirinden cikmiyor cozemedim siri onerileri ana menude iken saga kaydirinca geliyor ama bole bildirim bi uygulamadan gelmiyor garip birsey cozemiycez sanirim

Artık neye göre geliyor bilmiyorum. Kulaklık örnek vermek içindi. Çalışma mantığındaki o.