iPhone 7 ve iPhone 7 Plus Kullananlar Kulübü

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Uber
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Ahmet ERKAN

Asistan
Reaksiyon puanı
32
spigen kılıfta bahsettiğim uzun yazı şu arkadaşlar sırf o yüzden kaliteli olmasına rağmen markadan soğudum hadi markanı yaz anladımda bu nedir upuzun
Haklısın valla.
Bu yeni telefonuda kırmak istemiyorum kardeş bana en sağlam cam mıdır buf mudur nedir bilgin varsa söyleyebilir misin fiyat önemli değil sağlam bşy almayı düşünüyorum önerin var mıdır?

canberk sagnak

Profesör
Reaksiyon puanı
314
Haklısın valla.
Bu yeni telefonuda kırmak istemiyorum kardeş bana en sağlam cam mıdır buf mudur nedir bilgin varsa söyleyebilir misin fiyat önemli değil sağlam bşy almayı düşünüyorum önerin var mıdır?

Türkiyede satışta bulunan kılıfta ve ekran koruyucuda iyi olan markalar şunlar spigen,uag,ringke buff adı kadar iyi değilmiş gibi geliyor

Seneye satacam 7s çıkana kadar satmakta sorun yaşayacağımı sanmıyorum
değişim cihazı satarken problem olabiliyorda o nedenle dedim

Haklısın valla.

darbeden korusun istiyosan slikon seçmenide önermem

Son düzenleyen moderatör:

byserhatt

Doçent
Reaksiyon puanı
198

canberk sagnak

Profesör
Reaksiyon puanı
314
Cep telefonu alacak arkadaşlar varsa biraz acele davranmasını öneriyorum.İndirimli stoklar bitiyor özellikle hepsiburada ve vatandaki
Kur nedeniyle yüzde 10 gibi bir artış gelecek ve bu sene ocak ayı beklenmeyecek diye düşünüyorum düz iphone 7 32 gb bile 3570 tl'yi bulacak

Merhaba Arkadaşlar dün apple online store dan alışveriş yapmıştım bugün 11.30 da havale ile parayı gönderdim sizce ödeme ne zaman onaylanır

mortality

Doçent
Reaksiyon puanı
9
Kılıf yada ekran koruyu alacaklara önerim yılbaşına 1 hafta kala gerçekleşecek indirimleri beklemeleri. Çoğu üründe o zaman indirimler gerçekleşecektir muhtemelen. Şimdi 99 tl olan kılıf sanırım 59-69 tl civarına gelecektir. Arada Spigenin sayfasına bakıyorum şu anda da indirim var, 1 gün önce 99 tl olan ekran koruyucu şimdi 74 tl. Ama dediğim gibi yılbaşı inririmleri daha iyi olacak diye düşünüyorum. Bu sadece türkiye içinde değil yurtdışından almayı düşünenlerde bence o indirimleri bekleyebilirler.

canberk sagnak

Profesör
Reaksiyon puanı
314
Kılıf yada ekran koruyu alacaklara önerim yılbaşına 1 hafta kala gerçekleşecek indirimleri beklemeleri. Çoğu üründe o zaman indirimler gerçekleşecektir muhtemelen. Şimdi 99 tl olan kılıf sanırım 59-69 tl civarına gelecektir. Arada Spigenin sayfasına bakıyorum şu anda da indirim var, 1 gün önce 99 tl olan ekran koruyucu şimdi 74 tl. Ama dediğim gibi yılbaşı inririmleri daha iyi olacak diye düşünüyorum. Bu sadece türkiye içinde değil yurtdışından almayı düşünenlerde bence o indirimleri bekleyebilirler.

spigen o tarz indirimleri 10 gün arayla çok sık yapıyor mesela hepsiburadada normalde 69 tl olan spigen slikon kılıf 39 tl ilgilenen arkadaşlar varsa kaçırmasın derim

Apocalypse_

Profesör
Reaksiyon puanı
1,283
Merhaba Arkadaşlar dün apple online store dan alışveriş yapmıştım bugün 11.30 da havale ile parayı gönderdim sizce ödeme ne zaman onaylanır
Pazartesiye kalır hafta sonu araya girdiği için

Spigen takip edin orada çok sıklıkla indirim oluyor

byserhatt

Doçent
Reaksiyon puanı
198
10.2 beta 5 çıkmış gençler.
Emojilerinizi beğenmiyosanız beta5 i indirin derim mazallah emojiler güzel görünmezse naparız [emoji16][emoji16]

Bir firma koca güncellemeleri emojiler için yapıyor ya bundan komiği ve gereksizi olamazdı diyorum artık.

jragentsmith

Öğrenci
Reaksiyon puanı
6
Selamun aleyküm beyler iki gün oldu 7 mat siyah sipariş vermiştim geldi ama bugün farkettim şarjdayken adaptörü bayağı ısınmış aynı sorunu yaşayan var mı çok uzun bi süre de olmadı sanırım %15 ken takmıştım baktığımda 36 olmuştu henüz

Apocalypse_

Profesör
Reaksiyon puanı
1,283
Selamun aleyküm beyler iki gün oldu 7 mat siyah sipariş vermiştim geldi ama bugün farkettim şarjdayken adaptörü bayağı ısınmış aynı sorunu yaşayan var mı çok uzun bi süre de olmadı sanırım %15 ken takmıştım baktığımda 36 olmuştu henüz
Adaptör ısınması normal.

Apocalypse_

Profesör
Reaksiyon puanı
1,283
10.2 beta 5 çıkmış gençler.
Emojilerinizi beğenmiyosanız beta5 i indirin derim mazallah emojiler güzel görünmezse naparız [emoji16][emoji16]

Bir firma koca güncellemeleri emojiler için yapıyor ya bundan komiği ve gereksizi olamazdı diyorum artık.
Başka ne değişiklikler var

Apocalypse_

Profesör
Reaksiyon puanı
1,283
Selamlar arkadaşlar silikon şeffaf kılıf kullanıyorum fakat içerisine çok toz geçiriyor ve sürekli silmek zorunda kalıyorum. Bana kir toz geçirmeyecek kılıf önerir misiniz. Spigen sitesinden özellikle.
Kılıfta aradığım özellikler.

• Kalın ve Kaba olmayacak
  • Düz ve Sade olacak
  • Biliyorsunuz bazı kılıflarda telefonda boya atması oluyor ona sebep olmayacak

vasilty

Asistan
Reaksiyon puanı
85
Beyler ben iphone 7 kullanıyorum suan teknosadan aldım telefon kendi kendine kitleniyor ne home tusuna nede kilide cevap vermiyor ara ara oluyor apple storeden randevu alsam ilgileniyorlar dimi

Lonesomecowboy

Doçent
Reaksiyon puanı
198
Selamlar arkadaşlar silikon şeffaf kılıf kullanıyorum fakat içerisine çok toz geçiriyor ve sürekli silmek zorunda kalıyorum. Bana kir toz geçirmeyecek kılıf önerir misiniz. Spigen sitesinden özellikle.

• Düz ve Sade olacak
Uag derim. Tek kelimeyle mukemmel bir kilif. 2 aydir kullaniyorum, simdiye kadar 2 kez cok saglam dusurdum( ki biri direk taslik zemineydi ve yuksekti) telefon en ufak darbeye maruz kalmadi. Kilif guzel sonumledi.
Bundan once spigen tough armor kullaniyordum, ondaki sorun cerceve koruyucu tamponlarin disa yatay tasarlanmasiymi. Bir dususte ekran direk darbe aldi. Yuzey alani da genis oldugu icin kilif secimi daha onemli hale geliyor.
Fiyati pahali gelebilir ama inan, beni sonradan cikacak yuzlerce liralik masraftan kurtardıgi icin iyiki de o parayi vermisim dedim.
Ayrica ince ve hafif oldugu icin telefonun zaten iri olan boyutuna negatif etki etmiyor. Ekrani koruyacak cikintilar yuksek tasarlanmis ama tel kulaktayken bunlar rahatsiz etmiyor.
N11de uagin kendi magazasi var, kredi kartina taksit imkani da var hem.
Pahali gelirse spigen tough armor olsun secimin. Spigenin cok modelini kullandim , en iyisi tough. On yuzune de yine spigen glass taktin mi tank olur cihazin.

Hakan__

Asistan
Reaksiyon puanı
104

• Düz ve Sade olacak
Aynı durumdan bende şikayetçiyim slikon kılıfım hem toz geçiriyor hemde çok küçük lekeler bırakıyor telefonda ıslak mendille ne yaptıysam geçmedi çok küçük lekecikler. Kaba olmayan telefonu boğmayan kılıf tavsiyesi olan ?

Apocalypse_

Profesör
Reaksiyon puanı
1,283
Giderken yanıma garantiyi kutuyu felan almama gerek varmı ?
Sadece telefonu götür yeter

Uag derim. Tek kelimeyle mukemmel bir kilif. 2 aydir kullaniyorum, simdiye kadar 2 kez cok saglam dusurdum( ki biri direk taslik zemineydi ve yuksekti) telefon en ufak darbeye maruz kalmadi. Kilif guzel sonumledi.
Bundan once spigen tough armor kullaniyordum, ondaki sorun cerceve koruyucu tamponlarin disa yatay tasarlanmasiymi. Bir dususte ekran direk darbe aldi. Yuzey alani da genis oldugu icin kilif secimi daha onemli hale geliyor.
Fiyati pahali gelebilir ama inan, beni sonradan cikacak yuzlerce liralik masraftan kurtardıgi icin iyiki de o parayi vermisim dedim.
Ayrica ince ve hafif oldugu icin telefonun zaten iri olan boyutuna negatif etki etmiyor. Ekrani koruyacak cikintilar yuksek tasarlanmis ama tel kulaktayken bunlar rahatsiz etmiyor.
Pahali gelirse spigen tough armor olsun secimin. Spigenin cok modelini kullandim , en iyisi tough. On yuzune de yine spigen glass taktin mi tank olur cihazin.
Teşekkür ederim ben çok fazla düşürmem hatta telefonu alalı bir ay olacak hiç düşürmedim çoğu zaman cebime koyduğum için toz giriyor bu yüzden sürekli telefonu silmem gerekiyor

Aynı durumdan bende şikayetçiyim slikon kılıfım hem toz geçiriyor hemde çok küçük lekeler bırakıyor telefonda ıslak mendille ne yaptıysam geçmedi çok küçük lekecikler. Kaba olmayan telefonu boğmayan kılıf tavsiyesi olan ?
Üstte arkadaş tavsiyesini vermiş bakalım onu deneyeceğim olmadı apple silikonlu kılıf alırım

Lonesomecowboy

Doçent
Reaksiyon puanı
198
Sadece telefonu götür yeter

Teşekkür ederim ben çok fazla düşürmem hatta telefonu alalı bir ay olacak hiç düşürmedim çoğu zaman cebime koyduğum için toz giriyor bu yüzden sürekli telefonu silmem gerekiyor

Üstte arkadaş tavsiyesini vermiş bakalım onu deneyeceğim olmadı apple silikonlu kılıf alırım
Silikon apple kilifin alti acik, benim cihaz bu kilifin alti acik olmasi yuzunden alttan darbe aldi ve toplu igne basi kadar gocuk olustu. Tavsiye etmem. O paraya uag al tank gibi olsun derim.

Reaksiyon puanı
7

• Düz ve Sade olacak
Aradığın şey kesinlikle bu
iPhone 7 Case Liquid Armor

mortality

Doçent
Reaksiyon puanı
9

• Düz ve Sade olacak
http://urun.n11.com/cep-telefonu-ki...vert-metalik-kenarli-silikon-kilif-P133520866 (ben hepsi burada dan 49 ye almıştım. Bu rengi yok şu anda orda. baska rengi var 49 tl )

Bende bu kılıfı aldım şu ana kadar memnunum hiçbir eksisini görmedim.

Ayrıca aşağıdaki kılıfın siyah rengi çok hoşuma gitti kararsız kaldım alma konusunda.
Aliexpress.com: Rock OfficialFlagship Store üzerinde Güvenilir kılıf sony ericsson wt19i tedarikçilerden KAYA Silikon Kılıf iphone 7/7 Artı iPhone7 için Anti Şok Koruma Telefon Kılıfı kapak Satın Alın

Son düzenleme:

Ahmet ERKAN

Asistan
Reaksiyon puanı
32
Nano kırılmaz camlar hakkında ne düşünüyorsunuz videolarda inanılmaz sağlam gözüküyor. Buff ve cam karışımı yeni bir ürünmüş.

mortality

Doçent
Reaksiyon puanı
9
Nano kırılmaz camlar hakkında ne düşünüyorsunuz videolarda inanılmaz sağlam gözüküyor. Buff ve cam karışımı yeni bir ürünmüş.
Benim şu anda da elimde olan ve 4 sene kullandığım 5s in ekran koruyucusu Spigenin Nano ürünü, inanılmaz sağlam ve kullanışlı. Ben çok baktım Nano bulabilirmiyim diye sanırım bir tek Dafoni nin ekran koruyucusunu gördüm sadece Nano olarak (Dafoni iPhone 7 Nano Glass Premium Cam Ekran Koruyucu).

Ahmet ERKAN

Asistan
Reaksiyon puanı
32

canberk sagnak

Profesör
Reaksiyon puanı
314

tamam uag iyi hoş güzel koruyoda telefonu tamamen başka bir cihaz haline getiriyor ben iphone 7 nin tasarımınıda seven biriyim piyasada benim gibi düşünen kişilere yönelik ürün yok

• Düz ve Sade olacak

merhaba kardeşim kir yada toz girmesini istemiyorsan öncelikle ne yazıkki slikon kılıftan vazgeçmen gerekecek arkadaş çevremdende bildiğim üzere 20 tl'ye de alsan 90 tl'ye de alsan kir ve toz geçiriyor

pahalı olanlar neden alınıyor o zaman dersende şöyle avantajları var
  • giriş çıkışları telefonla tam uyumlu oluyor. Tamamen uyduruk olan markalarda ve markasız ürünlerde daha sık uyumsuzluk görülürüken pahalı olanlara göre hesaplı ama bilindik markalarda kılıfı kullanmaya engel olmasada çeşitli uyumsuzluklar görülüyor.
  • pahalı olan kılıfların içinde hangi maddeden ne oranda olduğu bile bellidir sağlığa zararlı madde içermezler tabi burda şu durumda var her ucuz olanda sağlığa zararlıdır diyemeyiz çünkü her firmada bir kılıf için özel laboratuvar testlerine para ayırmayabilir bu yüzdende sağlıklı maddeler kullansa bile bunu dile getiremeyebilir ama denetlenen ürünlerin bile sıkıntılı olabildiği bir dünyada çok bilinmedik markaların sağlıklı madde kullanırmı kullanmazmı tartışılır
diğer malzemelerden yapılan kılıflarda hakkaten büyük farklar olabiliyor ama şeffaf slikon kılıf konusuna gelirsek pahalı olan ekstra korur gibi bir düşünce olsada pek farketmiyor slikon kılıf sonuçta

Beyler ben iphone 7 kullanıyorum suan teknosadan aldım telefon kendi kendine kitleniyor ne home tusuna nede kilide cevap vermiyor ara ara oluyor apple storeden randevu alsam ilgileniyorlar dimi

istanbuldasın anladığım kadarıyla randevu al ve git tabiki ilgilenirler

düşük kaliteli slikonlar yapabiliyor diye biliyorum o lekeleri çünkü içlerinde ne tür maddeler olduğu ve slikonu nasıl elde ettikleri belli değil pahalı olmayan slikonlarda sorun yaşamamak tamamen şans işi

Silikon apple kilifin alti acik, benim cihaz bu kilifin alti acik olmasi yuzunden alttan darbe aldi ve toplu igne basi kadar gocuk olustu. Tavsiye etmem. O paraya uag al tank gibi olsun derim.

kardeş sen mecburen uag almalısın zaten ben yazılarından şunları anladım

• sen ya çok şanssızsın telefonun en düşmeyecek yerde bile düşüyor
  • ya telefonları hor kullanan birisin
  • ya inşaat sektörü gibi riske açık bir sektörde çalışıyosun
  • yada hobi olarak doğa sporları ile uğraşıyosun

iphone u ilk çıktığı zamandan beri kullanırım iphone 5 ve 6s hariç tüm telefonlarını kullandım tamam benimde başıma gelen şeyler oldu ama hiçbir zaman alttan darbe almadı

türkiyede yok

şu an 7 plus için Türkiye'de satılan gerçek cam olan tempered ekran koruyucu 99 tl olan spigen yurtdışında ekran koruyucu konusunda spigen ayarında 3-4 firma daha var onlarada türkiyede denk gelmedim pek diğer tempered denilen tüm ürünler pvc ve o pvc olanlarında en kaliteli markası buff