iPhone 6s Ve iPhone 6s Plus Kullananlar Kulübü

Apocalypse_

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,279
Her güncelleme iyi değildir.
İOS 9 mu 10 mu
10da gayet iyiydi bu cihazlar 10da sorunlar oluşmuş güncellemeler oturmadan yüklenmesine karşıyım. S
Mesela ios 10.2 de düzelmiş diyorlar
yavaş yavaş her sorun hallolacaktır.
herşey bir anda olmaz sonuçta kos koca işletim sistemi bu.
bende bazı şeyler için 10.02'yi bekliyorum bakalım.

M

Murat Burç

SDN Okuru
yavaş yavaş her sorun hallolacaktır.
herşey bir anda olmaz sonuçta kos koca işletim sistemi bu.
bende bazı şeyler için 10.02'yi bekliyorum bakalım.
İosta artık böyle
1 ana güncelleme geriden geleceksin
İPhone 5 mesela ios 9 da çekilirdi şuan bakıyorum bizim arkadaş gitmiş ios 10 yüklemiş harap oldu telefon arayuz çekilir yine ama bazı şeyler var ki kopuyor gidiyor

Apocalypse_

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,279
İosta artık böyle
1 ana güncelleme geriden geleceksin
İPhone 5 mesela ios 9 da çekilirdi şuan bakıyorum bizim arkadaş gitmiş ios 10 yüklemiş harap oldu telefon arayuz çekilir yine ama bazı şeyler var ki kopuyor gidiyor
benim eski ıphone 5 ıos 9.3.5 te bıraktım yatıyor gardıropta.
arada bir kullanıyorum ıos 10 ilk çıktığında kullanmıştım çok yavaş değil ama biraz daha hantallaşmıştı

M

Murat Burç

SDN Okuru
Acaba benim yorumdaki gerizekalı kelimesini uçan hızlı hangi mod düzenledi. Mod adayinin yetkisi var mı öyle

Lonesomecowboy

Doçent
Reaksiyon puanı
198
Her güncelleme iyi değildir.
İOS 9 mu 10 mu
9da gayet iyiydi bu cihazlar 10da sorunlar oluşmuş güncellemeler oturmadan yüklenmesine karşıyım. S
Mesela ios 10.2 de düzelmiş diyorlar
Duz 6slerde pil problemi olsugunu ben de okumustum(degisim orogramindan bahsetmiyorum) ama plus icin kesinlikle tavsiye ederim. Teli kaldirdiginizda saati bile gostermesi yeterli bir sebep guncelleme icin.

berkaycl639

Öğrenci
Reaksiyon puanı
8
Geceden telefonu kapattım sabah açayım dediğimde pil işareti çıktı yani şarj edin simgesi halbuki % 50 şarj vardı
sonra kapandı tekrar çalıştırdım her şey normal kamerayı açtığımda flaşı etkin değil iphone'un soğuması gerekiyor diye uyarı verdi sizce ne olmuş cihaza
6s plus
Eğer telefonla çok uzun süre oyun vb gibi şeyleri oynadıysan telefon kendiliğinden kapanır fazla ısınma telefona zarar verir laptoplardada oluyor o olay fazla ısındımı kapatıyor kendini

M

Murat Burç

SDN Okuru
Duz 6slerde pil problemi olsugunu ben de okumustum(degisim orogramindan bahsetmiyorum) ama plus icin kesinlikle tavsiye ederim. Teli kaldirdiginizda saati bile gostermesi yeterli bir sebep guncelleme icin.
Yukardaki adam ios 10da sorun yaşıyorum diyor varsın kaldırdığında açılmasın

Lonesomecowboy

Doçent
Reaksiyon puanı
198
Yukardaki adam ios 10da sorun yaşıyorum diyor varsın kaldırdığında açılmasın
Bilhakika sozkonusu cumlenize katilmakla birlikte, bakildigi zaman yeni surum guncellemesinden memnuniyet oraninin bir hayli yuksek oldugu, yapilan arastirmalar ve kullanici ger donuslerinden acikca anlasilmaktadir. Sozkonusu hususta, bir veya iki kisinin Apple tarafindan verilmis olan surum guncelemesine iliskin memnuniyetsizligini belirtmesi, cogunlugun gorusleri goz onunde tutuldugunda, yeni surumun sorunlu oldugu soylemlerinin gercegi yansitmadigi, kayda deger olmadigi, ayrica, desiseye sebep olmak amaciyla uydurulmus sozlerden ibaret oldugu kanaatini sahsimda uyandirmaktadir.
Mamafih, Tum bu nedenlerle, gerek sahsim gerekse diger kullanici goruslerine binaen, telefonlari yeni ios surumune gecirmekte herhangi bir tasaya sahip olunmamasi gerektigini dusunuyorum.

Son düzenleme:

AykutBkr

Öğrenci
Reaksiyon puanı
36
İphone 6S İos 10.1.1 gayet stabil ve sorunsuz :) Kutudan çıktığında İos 10 ile çıktı hemen güncelleme yaptım ve 1 ay kullandıktan sonra da bir güzel sıfırladım daha da şahane oldu. Tabi başka İphone 6s' lerde sorun çıkarır mı bilmiyorum ben kendi cihazım için söylüyorum ama bende en ufak pürüz yok maşallah. :D

Son düzenleyen moderatör:

Lonesomecowboy

Doçent
Reaksiyon puanı
198
İphone 6S İos 10.1.1 gayet stabil ve sorunsuz :) Kutudan çıktığında İos 10 ile çıktı hemen güncelleme yaptım ve 1 ay kullandıktan sonra da bir güzel sıfırladım daha da şahane oldu. Tabi başka İphone 6s' lerde sorun çıkarır mı bilmiyorum ben kendi cihazım için söylüyorum ama bende en ufak pürüz yok maşallah. :D
Yok bir sorun ya, android trollerine bakmayin siz. Her firsatta buraya gelip mide bulandirip giderler. Hayir, insan nefret ettigi yere gitmez ama bunlar surekli iosa kufrediyorlar ama hep de buralarda takılıyorlar. Kendi basliklari da var orada trol trol takilsinlar iste ama yok illa buralara gelip piruz, tartisma cikaracak ve egolarini tatmin etmeye calisacaklar

Z

zel62

SDN Okuru
Yok bir sorun ya, android trollerine bakmayin siz. Her firsatta buraya gelip mide bulandirip giderler. Hayir, insan nefret ettigi yere gitmez ama bunlar surekli iosa kufrediyorlar ama hep de buralarda takılıyorlar. Kendi basliklari da var orada trol trol takilsinlar iste ama yok illa buralara gelip piruz, tartisma cikaracak ve egolarini tatmin etmeye calisacaklar
Hocam iyi günler öncelikle iyi forumlar bende bir iphone 6s kullanıcısı olucam telefon hangi sürümle geliyor 9 gelirse 10 a itunesten açtığım anda güncelliyim mi
Birde 32 gb modeli batarya sorunu cıkarır mı sizce :(

Ayberk45

Asistan
Reaksiyon puanı
88
Telefonu ayarlardan sifirlarsam aldigim gunku surumle mi kurulum yapilir yoksa sifirladigim andaki surumle mi ?

Mertsnl

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
Arkadaşlar merhaba 6s almayı düşünüyorum ama piyasada yok denecek kadar azalmış telefon şuan acaba fiyat mı düşecek biraz daha beklesem mi ?? bide apple kendi sitesinden alsam bi sorun çıkar mı fatura , garanti işlemleri filan nasıl olur ? Daha önce alan biri varsa cevaplarsa memnun olurum

M

Murat Burç

SDN Okuru
Arkadaşlar merhaba 6s almayı düşünüyorum ama piyasada yok denecek kadar azalmış telefon şuan acaba fiyat mı düşecek biraz daha beklesem mi ?? bide apple kendi sitesinden alsam bi sorun çıkar mı fatura , garanti işlemleri filan nasıl olur ? Daha önce alan biri varsa cevaplarsa memnun olurum
Daha önce almadım fakat
Apple sitesi alabileceğin güvenli site
Fatura garanti işleri de sorun olmaz teleofnu verirsiniz imei bakar yaparlar ama apple sitesinden alırsan sorun olduğunda apple storea göndermen gerekiyor şehrinde apple store yoksa kargo ile göndermen gerekecek
Diğer soruya gelirsek. Fiyatı düşmeyecek hatta artabilir bile dolar yükseldi çünkü

Z

zel62

SDN Okuru
Arkadaşlar biri bana özelden mesaj atabilir mi apple den anlayan fanboy falan olmayan doğruları söyleyen ama lütfen atın soru sorucam

Ozcansnkls

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Hayırlı akşamlar arkadaşlar 6s alacağım premium reseller dan alsam bataryası sorunlu çıkar mı? Malum bazı bataryalar sorunlu çıkıyormus. Şimdiden teşekkürler.

Reaksiyon puanı
14
Hangi sürümü kullanıyorsanız onunla sıfırlarsınız.Aynı kalır.

Bataryadan yana korkunuz olmasın.Zaten apple ücretsiz değişim yapıyor.Ben yeni sürümle düzeleceğini ve sıkıntı yaşanmayacağını inanıyorum.Gönül rahatlığıyla alabilirsiniz.

CorvoAttano

Profesör
Reaksiyon puanı
61
Bilhakika sozkonusu cumlenize katilmakla birlikte, bakildigi zaman yeni surum guncellemesinden memnuniyet oraninin bir hayli yuksek oldugu, yapilan arastirmalar ve kullanici ger donuslerinden acikca anlasilmaktadir. Sozkonusu hususta, bir veya iki kisinin Apple tarafindan verilmis olan surum guncelemesine iliskin memnuniyetsizligini belirtmesi, cogunlugun gorusleri goz onunde tutuldugunda, yeni surumun sorunlu oldugu soylemlerinin gercegi yansitmadigi, kayda deger olmadigi, ayrica, desiseye sebep olmak amaciyla uydurulmus sozlerden ibaret oldugu kanaatini sahsimda uyandirmaktadir.
Mamafih, Tum bu nedenlerle, gerek sahsim gerekse diger kullanici goruslerine binaen, telefonlari yeni ios surumune gecirmekte herhangi bir tasaya sahip olunmamasi gerektigini dusunuyorum.

Bundan mütevellit amma lakin ki öyle değildir bilhakika.

mesut1616

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
arkadaşlar ıphone 6 kullanıyorum yeni aldım fakat ekranı kilitlediğim zaman wifi otomatik kopuyor sebebi nedir

Apocalypse_

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,279
Biraz gerilerden Alıntı yapıyorum,ama bu forumda genelde bir kişiye küfür edilmezse,herhangi bir argo ithamda bulunmak gayet normal karşılanıyor.Sonuçta forumda 8 Yaşında çocuklar yok.
Ben uygunsuz buldum ve sansürledim eğer bir sıkıntınız varsa @scorpion a bildirebilirsiniz veya başka bir yetkiliye.

AykutBkr

Öğrenci
Reaksiyon puanı
36
İphone 6S ve İos 10.1.1 ile batarya seviyem yüzde 3 ve kapanma yok. Güncelledikten sonra cihazınızı bir güzel sıfırlayın farkı görün ;) Tabi bataryası hatalı üretim olan iphone daha farklı olabilir lafım yok..

Ekli dosyalar

• IMG_0017.PNG
    IMG_0017.PNG
    130.4 KB · Görüntüleme: 494

Mertsnl

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
Arkadaşlar Pupa dan Iphone alınır mı? Garantisi sadece Pupa da mı geçerli olur alan var mı acaba?