- Reaksiyon puanı
- 557
Hiçbir bilgim yok.Ben cd sen yükledim ultra yüklü olarak geliyormu
Hiçbir bilgim yok.Ben cd sen yükledim ultra yüklü olarak geliyormu
Oyun bende var alınmalımı
4 gb güncelleme geldi bune arkadaşlar sürekli böyle güncelleme geliyor azar azar ver güncellemeleri bilen varmı içeriğini
3gb indirdim steam sıfırladı indirmeyi lanet program.
Gecmis olsun.
pulse ve ıq evlenirse çocukları duvarın arkasında ki bombaları ve insanları görebilecek mi?
Oyunu steam'den alsam Uplay'deki arkadaşımla oynayabilirmiyim ?
Uplay de psn ve xbox da ki arkasaşlarını da ekleyebiliyorsun.Oyunu steam'den alsam Uplay'deki arkadaşımla oynayabilirmiyim ?
Hocam ekleyeyim de ben noob'um level 2'yim kolsuz'um ben. Yahu benimle oyun oynanır mı?Ekleyin beni
neden oynanmasın bende daha yeni 5 lvl oldum kill almaya başladım yavaştan yavaştan elini alıştır sendeHocam ekleyeyim de ben noob'um level 2'yim kolsuz'um ben. Yahu benimle oyun oynanır mı?
Hocam ekleyeyim de ben noob'um level 2'yim kolsuz'um ben. Yahu benimle oyun oynanır mı?
hocam online girince çok geriliyorum ben ya! kalbim duracakmış gibi oluyorum avuçlarım sırıl sıklam oluyor.neden oynanmasın bende daha yeni 5 lvl oldum kill almaya başladım yavaştan yavaştan elini alıştır sende
ekledim ''muhafazaqar''.Arkadaşlar uplay adım sinan802 ekleyin oynayalım beraber
goş goş
şimdi şöyle bir şey var sen sürekli başka hesaplarla oynuyorsun, korsanda oynuyorsun belli bir tecrüben var. en basından beri tek bir hesapta oynasaydın atıyorum şimdi altın rankında olman gerekiyordu ama bu hesapta silver adamlara karşı oynuyorsun belki de. adamlar senin dengin değil...
Haklısınız ...şimdi şöyle bir şey var sen sürekli başka hesaplarla oynuyorsun, korsanda oynuyorsun belli bir tecrüben var. en basından beri tek bir hesapta oynasaydın atıyorum şimdi altın rankında olman gerekiyordu ama bu hesapta silver adamlara karşı oynuyorsun belki de. adamlar senin dengin değil...