İphone kullanıcıları sakın bu videoyu izlemeyin!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan byblt
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

byblt

Asistan
Reaksiyon puanı
43
Arkadaşlar bu linkteki videoyu izlediginizde telefonunu kitlenip kalıyor ve yeniden başlatmaktan başka bir çare kalmıyor hatta 5 dk içerisinde yeniden başlatılmaz ise telefon ısınıyor ve hatta 10 dk içerisinde yeniden başlatılmazsa anakarta zarar verip apple yolu gözüküyor izleyip izlememek size kalmıştır ben ve shiftdelete sorumlu degildir.

Video linki :

Ek link :

İzleyip izlememek size kalmış.

Not : Bütün ios sürümlerinde çalışır.

Moderatör Not: Bu tür icerikleri foruma yüklemek yasaktir.

Son düzenleyen moderatör:

52SakocaN52

Profesör
Reaksiyon puanı
738
Ya hem sakın izlemeyin diyorsun hem koyuyorsun buraya:) Amaç Ne

fragger

Dekan
Reaksiyon puanı
3,061
Güzel kodlanmış zararlı bir virüs videoyu açtığınızda telefonunuza çok yüksek boyutlarda veri gönderiyor ve telefonun ısınmasına neden oluyor :) başarılı bir kod :)

52SakocaN52

Profesör
Reaksiyon puanı
738
Güzel kodlanmış zararlı bir virüs videoyu açtığınızda telefonunuza çok yüksek boyutlarda veri gönderiyor ve telefonun ısınmasına neden oluyor :) başarılı bir kod :)

Evette yayınlanma amacını anlayamadım. Hani canı isteyen bir mal çıkıpta telefon kitlensin isterse bilemem:)

Apocalypse_

Profesör
Reaksiyon puanı
1,283
Ben izledim bir sıkıntı yaşamadım üst üste izledim hatta 7 Plus ile

Kadima

Rektör
Reaksiyon puanı
841
Telefonu kilitliyor ama arkadaşın bahsettiği gibi 10 dk içinde yeniden başlatılmazsa anakart zarar görüyor bilmem ısınıyor gibi muhabbetler olmuyor :D
2-3 dakika içinde kendiliğinden restart atıyor cihaz. Virüslü değil bu arada.
iPhone 5C iOS 10.1.1

fragger

Dekan
Reaksiyon puanı
3,061
Ayrıca şöyle bir bilgi aktarım bir cihazın desteklenmeyen veya içermeyen bir dosya formatı/ codec'le ilgili işlem yapıldığında ve sorun yaşandığı zaman bu telefonun veya markanın kötü olduğu anlamına gelmez mantık olarak desteklenmeyen bir şeyi yapmaya çalıştığınızda ya yapamazsınız yada üzerinde denediğiniz şey hasar görür.

isyankar42

Profesör
Reaksiyon puanı
806
Ayrıca şöyle bir bilgi aktarım bir cihazın desteklenmeyen veya içermeyen bir dosya formatı/ codec'le ilgili işlem yapıldığında ve sorun yaşandığı zaman bu telefonun veya markanın kötü olduğu anlamına gelmez mantık olarak desteklenmeyen bir şeyi yapmaya çalıştığınızda ya yapamazsınız yada üzerinde denediğiniz şey hasar görür.
O zaman demiycekler apple açıksız diye.:cool:

Reaksiyon puanı
2,148
Format desteklenmiyor diyip açmamak yerine açmaya çalışıp da reset atıyorsa bu bir bug'dır.

isyankar42

Profesör
Reaksiyon puanı
806
Adam akıllı çalışmak yerine , telefon durduk yerde patlıyorsa , onun adı ne ?
Samsung hatasını kabuk etti ve cihazları topladı ki ben samsung fanatiği biri deyilim hata yaptılar ki buna ramen applrnin önüne geçtiler... neyse konuyu dağıtmayalım

Appleninde en az android kadar açığı var.Kabul edin artık

fragger

Dekan
Reaksiyon puanı
3,061
Format desteklenmiyor diyip açmamak yerine açmaya çalışıp da reset atıyorsa bu bir bug'dır.

Dosya formatı ve codec farklıdır dosya formatı desteklendiği için açmaya çalışır fakat codeci desteklenmiyorsa sorun yaşanır ki buda bug değildir. Kullanılan yazılım/program kaynaklıdır. Ayrıca 5s/ip7+/6s+'da sorun yaşanmıyor.

52SakocaN52

Profesör
Reaksiyon puanı
738
Samsung hatasını kabuk etti ve cihazları topladı ki ben samsung fanatiği biri deyilim hata yaptılar ki buna ramen applrnin önüne geçtiler... neyse konuyu dağıtmayalım

İşte insanlarımız yani biz millet olarak böyle basit şeyler yerine hayati şeyler üzerinde yoğunlaşsak tarafsız şekilde burnumuz biryerlerden çıkar. Neyse

fragger

Dekan
Reaksiyon puanı
3,061

ios9'u hackleyene ödül vereceğzi dediler hacklendi ödül verildi daha ne yapmaları gerekiyor? :)

isyankar42

Profesör
Reaksiyon puanı
806
ios9'u hackleyene ödül vereceğzi dediler hacklendi ödül verildi daha ne yapmaları gerekiyor? :)
Onların yapmaları gerekn şeyi yapıyolar ama yetersiz ki 10larca küçük açık var ve bunların tehlikeki olma potansiyeli mevcut illa bir açığın kapatılması için tehlike yaratması gerekmiyor.Mesela bi aralar iphoneye değişik bir kod gönderdiğinde tam ekran gözüküyordu.Apple bunu küçümsedi e naptılar bu mesajdan arkaarkaya 100lerce gönderildi cihaz kitlendi...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...