Iphone Hücresel Veri Tüketimini Azalatma

Apocalypse_

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,279
Biliyorsunuz ki Iphone hücresel harcaması diğer cihazlara göre daha fazla bu yüzden sizlere bir kaç adım söyleyeceğim bunlar sayesinde tüketim birazda olsa azalacaktır.

Ayarlar > iCloud > iCloud Drive Hücresel Veri Kullan Seçeneğini Kapatın.
Ayarlar > iTunes Store ve App Store ayarlarından Hücresel Veri Kullan kapatın
Ayarlar > Hücresel Veri > WiFi yardımı kapatın.
Ayarlar > Genel > Arka Planda Uygulama Yenile Kapatın.
Ayarlar > Hücresel Veri alanından kullanmadığınız uygulamaları kapatın.

MuhammedGMS

Asistan
Reaksiyon puanı
88
Olmuyor yine bitiyor net şarjda bitiyor gittim 20000 mah powerbank aldım şarj konusu kapandı ama hücresel veri yine bitiyor çok yiyor artık lte olduğu için 3g ile 2 günde 2 gb doluyordu lte ile 1 buçuktan az zamanda doluyor sınırsız netlerin çıkması lazım ülkemizde 1mb hıza razı olanlar var yapcaklar bi böyle bişi sınırsız 1 mb internet herkes rahat olucak

Apocalypse_

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,279
Olmuyor yine bitiyor net şarjda bitiyor gittim 20000 mah powerbank aldım şarj konusu kapandı ama hücresel veri yine bitiyor çok yiyor artık lte olduğu için 3g ile 2 günde 2 gb doluyordu lte ile 1 buçuktan az zamanda doluyor sınırsız netlerin çıkması lazım ülkemizde 1mb hıza razı olanlar var yapcaklar bi böyle bişi sınırsız 1 mb internet herkes rahat olucak
Ben 8 GB internet paketim var video ve snapchatte fazla takılmadığım zaman 1.5 2 GB internetim net kalıyor tabi video izlenememeye dikkat etmeliyiz