M
Murat Burç
SDN Okuru
BenNote 7 özleyen kimler var

BenNote 7 özleyen kimler var
Tüm Note 7 ler teslim edilmedi yüzde 20lik kısım duruyorTüm Note 7 ler teslim edildi mi ?
Sanırım Note 7 yerine çoğu kişi S7 Edge satın aldı.
S8e az bir süreç kaldı bence beklenip S8 alınmalıydı.Tüm Note 7 ler teslim edilmedi yüzde 20lik kısım duruyor
Note 7 den başka cihaza geçenler s7 edge olsun 7 plus olsun küfrediyor cihazına
Stinghardyzz ve erhannote7 bunlara örnek
Büyük ihtimal note 7 alan herkese S8 yüzde 50 indirimli olacak güney korede o program başladı sanırımS8e az bir süreç kaldı bence beklenip S8 alınmalıydı.
Şimdilik sadece Kore'de. Belki bazı ülkeler eklenebilir ama Türkiye'nin böyle bir kampanya yapacağını sanmam.Büyük ihtimal note 7 alan herkese S8 yüzde 50 indirimli olacak güney korede o program başladı sanırım
Valla sıkıyorsa yapmasın.Bizim zengin tabakası apple heveslisi zatenŞimdilik sadece Kore'de. Belki bazı ülkeler eklenebilir ama Türkiye'nin böyle bir kampanya yapacağını sanmam.
Tasarımıda yeterdiBir note 7'ye bakın,bir de 7 ve 7 plusa.Note 7 cidden mükemmeldi.7 ve 7 plustan da performans dışında her konuda üstündü.Tasarımı yeterdi rahmetlininŞu anda piyasada hemen hemen note 7'nin üzerinde cihaz yok.
Anlamadım?Tasarımıda yeterdi
Küfredeydin daha iyiydi
Düzelttim yazıyıo yukarda yanlış okumuşumAnlamadım?
Büyük ihtimal note 7 alan herkese S8 yüzde 50 indirimli olacak güney korede o program başladı sanırım
S7 Tasarımı iyiydi ama yuvarlak hatlar işi bozuyordu,note 7 köşeli tasarım çok iyi olmuştu.Düzelttim yazıyıo yukarda yanlış okumuşum
7 plus'ı bırakacaksın demek%50 indirim türkiyeye gelsin s8 alırım
Yalnızca Note 7 alanlara herkese değil kullanıcıalrın mağduriyetini telafi etmek için.%50 indirim türkiyeye gelsin s8 alırım
6s+ var onda7 plus'ı bırakacaksın demek![]()
7 plus alacam diyodu da bi ara.6s+ var onda
Note7 alan bulurum çevremde birsürü var sonuçta kimliği yetecek ona aldırımYalnızca Note 7 alanlara herkese değil kullanıcıalrın mağduriyetini telafi etmek için.
Öyle birşey olsa bende alırım![]()
6s plus varda note7'yi çok beğenmiştim almayı çok düşündüm patladı bu s8 denilen gibi ciddi özelliklerle gelirse onu alırım direkt.7 plus'ı bırakacaksın demek![]()
Hayrola alacak msınNote 7 si olup da satmak isteyen var mı burada .
Acil ihtiyaçtan![]()
![]()
Satan olursa neden olmasınHayrola alacak msın
Note 7 gibi çok güzel telefondan iPhone geçince lwl düşmüş gibi hissediyorsunTüm Note 7 ler teslim edilmedi yüzde 20lik kısım duruyor
Note 7 den başka cihaza geçenler s7 edge olsun 7 plus olsun küfrediyor cihazına
Stinghardyzz ve erhannote7 bunlara örnek
Note 7 si olup da satmak isteyen var mı burada .
Acil ihtiyaçtan![]()
![]()
Hey gidi koca grup.
Öyle bir ihtimal yok. Note 8 i bekleSelam arkadaşlar...Note 7 tekrar satışa çıkar mı? Duyan, bilen, tahmin yürütebilen var mı?