onurcanisik48
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 9
540 ve 550 arasında kaldım selfie önemli benim için hangisini önerirsiniz ?
540 ve 550 arasında kaldım selfie önemli benim için hangisini önerirsiniz ?
Naberrrrrrrrrr.ikinci el 640 xl iyi olur win 10 mobil güncellemesini de aldığı için mağazada birçok uygulamaya da rahatlıkla erişebilirsiniz.
ek olarak o bütce ile kesinlikle android önermem eğer 1000 tl civarına çıkarsa wp yerine android diyebilirim.
ama ihtiyaçlar doğrultusunda 640 xl stabil ve başarılı olacaktır
Naberrrrrrrrrr.![]()
Sıkıntı yok Win10'a formatladım Ama Android düşüneceğim bu sefer yine.Hahah süper ya
Bütce baya düşük ondan surface muhabbetine girmedim senin cihaz win10 almadı diye hatırlıyorum inan o güncelleme birçok uygulamayı getirdi
Ha bende 950xl vardı ya inan siteye koydum bir sürü takas teklifi geldi çünkü insanlar hem merak ediyor hemde aynı sitem sıktı milleti
Ha dediğine şöyle katılırım uygulamalara bakıp alın nette gezen arada sosyal medya da takılan birisine bence stabil ve kaliteli lensleri için önerilir
Yinede tercih meselesi o fiyata android alsa cihaz tekler bir süre sonra şuan huawei var elimde hani fan boy denilmesin ondan da memnunum bütçe artarsa android al derim ama o paraya android al diyemem şahsen ben almam
Nabeerrrrr
Sıkıntı yok Win10'a formatladım Ama Android düşüneceğim bu sefer yine.
Naberrrrrrr.![]()
Tamam canın sağolsun ne demek.İnşallah istediğiniz cihazı alırsınız ama android e geçtik den bir süre sonra fikirlerinizi isticem
Benden tavsiye Surface Phone serisini bekle bari senin için diyorum.arkadaşlar daha önce bir çok telefon kullandım xperia z'yle başladı android serüvenim ardından lumia 720 lumia 1320 lg g2 galaxy a5 note 4 galaxy s6 iphone 5s iphone 6s arada unuttuklarım filan derken en son daha bir kaç gün öncesine kadar gm 5 plus sahibiydim yaklasık 5 ay filan kullandım ancak androidi benim için bitirdi kalas gidi en boy oranı belli değil cebe soksan durmuyo elde tutsan olmuyo arka kapağına gözüm gibi bakmama rağmen sapsarı olması ve aynı şeyleri tekrar tekrar android yükseltmesi diye yutturmaları son nokta oldu benim için ve bu teknoloji tuzağından artık kurtulmak istiyorum bir tek lumia 720 ve iphone 5simin kutusunu acarken heyecanlandığımı hatırlıyorum ancak telefon konusunda bütcemi sadece 500 tl olarak belirledim iphoneu alacak param yok ve lumia serisine dönmek istiyorum bilgisayarım da windows 10 zaten ve telefonda sadece selfie ve sosyal medya uygulamaları kullanırım 500 tlye android de alınmaz zaten
Surface Phone 2018e belki gelir yada gelmez kimsenin okadar vakti olacağını sanmıyorum, Microsoft Lumia 540 Dual SIM - Microsoft Lumia 550 Karşılaştırması - Epey 550 selfie olarak nasıl iş çıkarır bilmem ama memnun edeceğini sanmıyorum selfie önemli dediğiniz için 540dan yana kullanırım tercihimi ancak arkadaşlarında dediği gibi mağazayı unutmayın tatmin etmiyorsa almayın.Benden tavsiye Surface Phone serisini bekle bari senin için diyorum.![]()
Messenger'ın yeni şekli gelmiş ama hala arama yok,İnstagram,Whatsapp yeni şekli geldimi bilmiyorum hala Snapchat gelmedi ama ben kullandım fakat bir gereklilik göremedim zaten İnstagram o mevzuyu halletti istersen Playstore' yükle Win10'a formatlayıp mağaza sıkıntısı kalmaz.Hangisini alacaksan şimdiden hayırlı olsun.Bu arada ya M7 yada M8 alacağım.Surface Phone 2018e belki gelir yada gelmez kimsenin okadar vakti olacağını sanmıyorum, Microsoft Lumia 540 Dual SIM - Microsoft Lumia 550 Karşılaştırması - Epey 550 selfie olarak nasıl iş çıkarır bilmem ama memnun edeceğini sanmıyorum selfie önemli dediğiniz için 540dan yana kullanırım tercihimi ancak arkadaşlarında dediği gibi mağazayı unutmayın tatmin etmiyorsa almayın.
O eski yukseltme yok artık. Windows kaldırdı onu . Sadece tek bir çözüm var o da çok uzun ve çok zahmetli .Messenger'ın yeni şekli gelmiş ama hala arama yok,İnstagram,Whatsapp yeni şekli geldimi bilmiyorum hala Snapchat gelmedi ama ben kullandım fakat bir gereklilik göremedim zaten İnstagram o mevzuyu halletti istersen Playstore' yükle Win10'a formatlayıp mağaza sıkıntısı kalmaz.Hangisini alacaksan şimdiden hayırlı olsun.Bu arada ya M7 yada M8 alacağım.![]()
Playstore'u mu diyorsun?O eski yukseltme yok artık. Windows kaldırdı onu . Sadece tek bir çözüm var o da çok uzun ve çok zahmetli .