Samsung Galaxy S7 ve S7 Edge Kullananlar Kulübü

ene49

Asistan
Reaksiyon puanı
61
Bence bu yeni yazılımlarla şarj süresini bilerek kısaltıyorlar. Ki milleti yeni modellere yönlendirmek için.
Yoksa telefonu alalı 4 ay olmadı yeni yazılımlar yüzünden batarya ömrü yarı yarıya kısaldı.
Ben eskiden 4 günde bir şarja takardım şimdi iki günde bir takıyorum.
Oysa telefon kullanımım hep aynıdır.

E.Lokmanoglu

Öğrenci
Reaksiyon puanı
22
Merhaba arkadaşlar,benim s7 edge de ekranı uyandırmak için hom butonuna bastığımda 3 4 saniye geç uyanıyor ekran,bu sorun hakkında bir bilgisi olan varmı acaba,teşekkürler.

ene49

Asistan
Reaksiyon puanı
61
S7 kullanan arkadaşlar yokmu bana Temalar apk dosyasını gönderebilecek biri?

Celal baysal

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar note 5 cihazımı s7 ile değiştirmek istiyorum sizce ne yapmalıyım note 5 3 aylık cihaz ve pek hoşuma gitmedi hafıza olayı falan ekran büyük s pen pek kullanışlı değil s7 kullananlar benle irtibata geçebilirmi

SONG JOONG KI

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
3,025
Arkadaşlar note 5 cihazımı s7 ile değiştirmek istiyorum sizce ne yapmalıyım note 5 3 aylık cihaz ve pek hoşuma gitmedi hafıza olayı falan ekran büyük s pen pek kullanışlı değil s7 kullananlar benle irtibata geçebilirmi
Ben olsam geçerdim. Çok memnunum ve performans olarak sıkıntı yaşatmadı.

M

Murat Burç

SDN Okuru
Note 5 in üstünde şuan kara bulutlar geziniyor.Samsung yazılım güncellemesi göndermeli 7420nin ederi bu değil tekrar s7ye geçince farkı anladım. Note 7 arayüzünü merakla bekliyorum

Bartu Bilgi

Asistan
Reaksiyon puanı
21
S7 edge
d247f933677cf20034905d2cac78c61d.jpg

bee85f186710a8efb9a9e619cb9fd57c.jpg

ene49

Asistan
Reaksiyon puanı
61
Android Sistem webview isimli programın mağazadaki son sürüm yorumlarına bakın. Hakikaten son sürümde çok şarj yiyor.
Güncellemeleri kaldırdım şarja gerçekten yansıdı.
Bilginize.

SONG JOONG KI

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
3,025
Allah razı olsun.
Yükledim.
Ama malesef sorun aynı şekilde devam ediyor.
Kafayı yedirecek bana galiba.
Tüm verileri temizliyorum yine aynı.
Fabrika sürümüne dönüyorüm yine aynı.
Ne yapacam bilmiyorum.
Samsung ile bir görüş istersen

ene49

Asistan
Reaksiyon puanı
61
Bugüne dek hiç aramadım samsungu.
Birşey yapabileceklerinide sanmıyorum.
Bir tema yükleyip kaldırdım başıma gelene bak.
Aslında hata bende.
Yüklediğim temayı Temalar'dan silmedim başka bir uygulama kaldırma programıyla kaldırdım ondan böyle oldu sanırım.

SONG JOONG KI

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
3,025
Bugüne dek hiç aramadım samsungu.
Birşey yapabileceklerinide sanmıyorum.
Bir tema yükleyip kaldırdım başıma gelene bak.
Aslında hata bende.
Yüklediğim temayı Temalar'dan silmedim başka bir uygulama kaldırma programıyla kaldırdım ondan böyle oldu sanırım.
O zaman o uygulama yapmış olabilir bak;)

ene49

Asistan
Reaksiyon puanı
61
Duyan bilen veya gören varmı bilmiyorum ama yinede soracağım.
Wifi ağına bağlandığımda ekranın üst kısmında wifi bağlantı işaretini gizlemek istiyorum bunun bir çaresi varmıdır?
Yani telefonumun ekranına bakan biri wifiye bağlı olduğumu anlamasın.

texas3198

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Merhaba acaba telefona android 7.0 betayin nasıl yükleyebilirim. bi kaç sitede galaxy beta Program uygulamasını indirim oradan kayıt olup indireceğim yazıyor ancak ben onu ne google play den buldum nede galaxy app tan buldum ve gidip apk dosyasını indirdim ancak apk dosyasını indirip kurduktan sonra nereye tıklarsam tıklayayım "sunucu hatası daha sonra tekrar deneyin " hatası çıkıyor . Android beta sürümüne güncellemek için yardım .

SONG JOONG KI

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
3,025
Merhaba acaba telefona android 7.0 betayin nasıl yükleyebilirim. bi kaç sitede galaxy beta Program uygulamasını indirim oradan kayıt olup indireceğim yazıyor ancak ben onu ne google play den buldum nede galaxy app tan buldum ve gidip apk dosyasını indirdim ancak apk dosyasını indirip kurduktan sonra nereye tıklarsam tıklayayım "sunucu hatası daha sonra tekrar deneyin " hatası çıkıyor . Android beta sürümüne güncellemek için yardım .
Daha beta gelmedi de ondan.

muhammett99

Asistan
Reaksiyon puanı
17
Odin ile yukleniyor diye biliyorum nette videolari bak izleyebilirisn bende kurucam yakin zamanda cok iyi

TR_Asker

Asistan
Reaksiyon puanı
37
arkadaşlar s7yi aldıktan sonra gear ne zaman geliyordu benim bugün 1 hafta oldu hala ses soluk yok samsungtan