TR_Asker
Asistan
- Reaksiyon puanı
- 37
Valla bitirdi telefonu parlaklık çok kullanmıyorum iyiki yoksa biticek hemenYeni güncelleme bu hale getirdi. Bende de öyle. Çok az gidiyor
Valla bitirdi telefonu parlaklık çok kullanmıyorum iyiki yoksa biticek hemenYeni güncelleme bu hale getirdi. Bende de öyle. Çok az gidiyor
ben gönderemiyorum. nasıl göndereceğim ki?S7 kullanan arkadaşlar yokmu bana Temalar apk dosyasını gönderebilecek biri?
Ben olsam geçerdim. Çok memnunum ve performans olarak sıkıntı yaşatmadı.Arkadaşlar note 5 cihazımı s7 ile değiştirmek istiyorum sizce ne yapmalıyım note 5 3 aylık cihaz ve pek hoşuma gitmedi hafıza olayı falan ekran büyük s pen pek kullanışlı değil s7 kullananlar benle irtibata geçebilirmi
Peki su geçirmez olayıBen olsam geçerdim. Çok memnunum ve performans olarak sıkıntı yaşatmadı.
Haftanın 5 günü duşa yanıma alıyorum. sıkıntı olmuyorPeki su geçirmez olayı
Fazla güvenme o işlereHaftanın 5 günü duşa yanıma alıyorum. sıkıntı olmuyor![]()
Teknosa bana 1 yıl garanti yaptı vallaFazla güvenme o işlere
Herhangi bir apk yedekleme programıyla Temalar uygulamasını yedekle bana upload edip linki ver sana zahmet.ben gönderemiyorum. nasıl göndereceğim ki?
Hocam apk yedekleme uygulaması at hemen göndereemHerhangi bir apk yedekleme programıyla Temalar uygulamasını yedekle bana upload edip linki ver sana zahmet.
o iyiymiş bakTeknosa bana 1 yıl garanti yaptı valla![]()
Bunu indir yükle.Hocam apk yedekleme uygulaması at hemen göndereem![]()
Normal gibiS7 edge
![]()
![]()
Allah razı olsun.Buyrun @ene49
Samsung ile bir görüş istersenAllah razı olsun.
Yükledim.
Ama malesef sorun aynı şekilde devam ediyor.
Kafayı yedirecek bana galiba.
Tüm verileri temizliyorum yine aynı.
Fabrika sürümüne dönüyorüm yine aynı.
Ne yapacam bilmiyorum.
O zaman o uygulama yapmış olabilir bakBugüne dek hiç aramadım samsungu.
Birşey yapabileceklerinide sanmıyorum.
Bir tema yükleyip kaldırdım başıma gelene bak.
Aslında hata bende.
Yüklediğim temayı Temalar'dan silmedim başka bir uygulama kaldırma programıyla kaldırdım ondan böyle oldu sanırım.
Daha beta gelmedi de ondan.Merhaba acaba telefona android 7.0 betayin nasıl yükleyebilirim. bi kaç sitede galaxy beta Program uygulamasını indirim oradan kayıt olup indireceğim yazıyor ancak ben onu ne google play den buldum nede galaxy app tan buldum ve gidip apk dosyasını indirdim ancak apk dosyasını indirip kurduktan sonra nereye tıklarsam tıklayayım "sunucu hatası daha sonra tekrar deneyin " hatası çıkıyor . Android beta sürümüne güncellemek için yardım .
Odin ile yukleniyor diye biliyorum nette videolari bak izleyebilirisn bende kurucam yakin zamanda cok iyiMerhaba acaba telefona android 7.0 betayin nasıl yükleyebilirim. bi kaç sitede galaxy beta Program uygulamasını indirim oradan kayıt olup indireceğim yazıyor ancak ben onu ne google play den buldum nede galaxy app tan buldum ve gidip apk dosyasını indirdim ancak apk dosyasını indirip kurduktan sonra nereye tıklarsam tıklayayım "sunucu hatası daha sonra tekrar deneyin " hatası çıkıyor . Android beta sürümüne güncellemek için yardım .