Lise İçin Telefon

MuhammedSC

Profesör
Reaksiyon puanı
484
@52SakocaN52 S7 Edge İp7 ile kıyaslanıyor. Siz SE S7 edge'den iyi diyorsunuz. Kamerası daha iyi diyip durmayın artık. Dünya kabul etti Samsung ekran ve kamerada lider. Verilerle gelin konuşun burda. Samsung'un kamerası 88 alırken İp7'nin kamerası bile 84 almış. Yani S6Edge+ ile eşit. Ki SE ile kıyaslamaya çalışıyorsunuz. Apple savuncam diye boş konuşmayın. S7 Edge her yönden daha iyi se'den. He arkadaş minnacık 720 p bile olmayan ekranlı (ama epıl) şarjı 1 günü çıkarmayan telefona o parayı vermek istiyorsa yapacak bişey yok. İşlevsellikten bahsetmeyin bile. İOS ve işlevsellik...

52SakocaN52

Profesör
Reaksiyon puanı
738
@52SakocaN52 S7 Edge İp7 ile kıyaslanıyor. Siz SE S7 edge'den iyi diyorsunuz. Kamerası daha iyi diyip durmayın artık. Dünya kabul etti Samsung ekran ve kamerada lider. Verilerle gelin konuşun burda. Samsung'un kamerası 88 alırken İp7'nin kamerası bile 84 almış. Yani S6Edge+ ile eşit. Ki SE ile kıyaslamaya çalışıyorsunuz. Apple savuncam diye boş konuşmayın. S7 Edge her yönden daha iyi se'den. He arkadaş minnacık 720 p bile olmayan ekranlı (ama epıl) şarjı 1 günü çıkarmayan telefona o parayı vermek istiyorsa yapacak bişey yok. İşlevsellikten bahsetmeyin bile. İOS ve işlevsellik...

Seni muhatab bile kabul etmiyorum. İşine bak sen... Sidik yarıştırma burda

M

Murat Burç

SDN Okuru
S6+ 87 puan
Ip7 86 puan

52SakocaN52

Profesör
Reaksiyon puanı
738
Rakam işleri sidik yarıştırma işleri. İ7 84 almış. S7 88 almış. S6 edge de 84 almış mış. 4 puan neyden kesilmiş merak ediyorum ve gülüyorum ? Recep ivedik misali ''Say Lan'' diyor ya . Ben demeyecem. :)

Geçin bunları. Millet uyanık artık cin gibi. Matematiksel verilere göre telefon alınmaz anladın mı? Bana elle tutulur somut birşey lazım. Var mı somut kanıtın. Çek 2 resim ve puanı şurdan kırdım de. Diyemezsin.

Quardratum

Öğrenci
Reaksiyon puanı
15
Sidik yarıştırdığım yok. Arkadaşa yardımcı olmaya çalışıyoruz burda. Marka fanatikliği değil.
Aga baştan sona okudumda çok saçma yazmışsın ya biraz toparlayarak yazsaydın keşke ben iki tarafıda izliyorum s7 edgeci arkadaş ve sende yere göğe sığdıramıyon bu abi SE s7 edgeden iyi demedi SE kullanıyorum iyi telefon dedi herşey yanlış anlaşıldı. s7 edge ile sitede hangi konuyu okusam murat burç çıkıyor ve övüyor.burada ki işleri anlaymadım ben..?

52SakocaN52

Profesör
Reaksiyon puanı
738
Bana biriniz desenize Allah aşkına 4 puanı şurdan kırdık? 2 resim koyun şurdan kırdık deyin

MuhammedSC

Profesör
Reaksiyon puanı
484
Aga baştan sona okudumda çok saçma yazmışsın ya biraz toparlayarak yazsaydın keşke ben iki tarafıda izliyorum s7 edgeci arkadaş ve sende yere göğe sığdıramıyon bu abi SE s7 edgeden iyi demedi SE kullanıyorum iyi telefon dedi herşey yanlış anlaşıldı. s7 edge ile sitede hangi konuyu okusam murat burç çıkıyor ve övüyor.burada ki işleri anlaymadım ben..?
Övülmesinin nedeni Samsung'un en başarılı telefonu olmasıdır. Konuyu açan arkadaş demişti Note 5 veya S7 Edge belki de SE demiş. Yani şuan burda S7 Edge ile SE karşılaştırılıyor. Daha fazla cevap yazmıycam zaten.

M

Murat Burç

SDN Okuru
Rakam işleri sidik yarıştırma işleri. İ7 84 almış. S7 88 almış. S6 edge de 84 almış mış. 4 puan neyden kesilmiş merak ediyorum ve gülüyorum ? Recep ivedik misali ''Say Lan'' diyor ya . Ben demeyecem. :)

Geçin bunları. Millet uyanık artık cin gibi. Matematiksel verilere göre telefon alınmaz anladın mı? Bana elle tutulur somut birşey lazım. Var mı somut kanıtın. Çek 2 resim ve puanı şurdan kırdım de. Diyemezsin.
Puanı geç
Ben tekrar söylüyorum iphone 7yi koydum note 5 i koydum note 5 daha iyi çekiyor s7im gelsin onlada bakacam daha iyi çekiyor
Birde iphone 7 plus ile çekilen monster tulpar v7 kutu açılış videosunu izlemenizi tavsiye ederim tolga abinin dediğine göre netleyemiyor
Ayrıca sizde fark edersiniz ki sürekli ışık patlıyor

52SakocaN52

Profesör
Reaksiyon puanı
738
Ben ne ise onu söylerim Tecrübem seviyesinde. Ekran küçük tamm. Malzeme kalitesi o kadar ahım şahım değil ok. Ama hakkı olan şeyi söylemek lazım.

M

Murat Burç

SDN Okuru
Ben hafif kalırım
Burda öyle bir iphone överler ki aklın hayalin durur
Çünkü onların a10 fusionu var çok muhterem ıos sistemleri var başka söyleyecek sözleri yok

ozican52

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
@52SakocaN52 şuan tamamen boş boş ayfonu savunuyosun.sadece marka olduğundan.kaç senedir ayfon kullanıyorum bir gram memnun değilim evet bende öğrenciyim ama anlayın artık samsung aldı başını gidiyo kanıtlanmış bişey boşuna polemiğe girmeyin.

MuhammedSC

Profesör
Reaksiyon puanı
484
Bana biriniz desenize Allah aşkına 4 puanı şurdan kırdık? 2 resim koyun şurdan kırdık deyin
şu videoyu izle. Tolga Cem'in söylediklerine dikkat et. 7+ ile çekiyorum ve sürekli elimle odaklamam gerekiyor diyor.
S7 ise düşük ışıkta dahi karıncalanmadan odağını bozmadan çekiyor. :

M

Murat Burç

SDN Okuru
Ben ne ise onu söylerim Tecrübem seviyesinde. Ekran küçük tamm. Malzeme kalitesi o kadar ahım şahım değil ok. Ama hakkı olan şeyi söylemek lazım.
S7 yi geç iphone 7 ile note 5 diyorum bu telefon note 5 iphone 7den neredeyse herşeyi daha iyi yapıyor
Arayüzü de kimseyi mutsuz etmeyecek derecede hızlı siz burda diyorsunuz ki S7 edge ye karşı SE
Tecrübe de tecrübe nasıl bi tecrübe SE değil bakın iphone 7 vs note 5 diyorum anlatamıyor muyum yoksa note 5 çoğu yerde geçiyor

52SakocaN52

Profesör
Reaksiyon puanı
738
@52SakocaN52 şuan tamamen boş boş ayfonu savunuyosun.sadece marka olduğundan.kaç senedir ayfon kullanıyorum bir gram memnun değilim evet bende öğrenciyim ama anlayın artık samsung aldı başını gidiyo kanıtlanmış bişey boşuna polemiğe girmeyin.

Ben objektifim. Ne ise söylerim Sabahtan beri bir kaç konuya bakın. HTC ve Samsungu övüyorum. Ne ise odur bende.

Aldı başını gidiyor dediğin marka israille ortak bomba üretecek inşaAllah. Adı da NOTE 7 imiş.

Quardratum

Öğrenci
Reaksiyon puanı
15
Ben hafif kalırım
Burda öyle bir iphone överler ki aklın hayalin durur
Çünkü onların a10 fusionu var çok muhterem ıos sistemleri var başka söyleyecek sözleri yok
Herşeyi anlarımda kardeş iphone 7 kullananlar kulubünde adamlara üstü kapalı şekilde enayi demişsin, s4 mini kullandım demişsin kasmadı falan demişsin. Senin amacın burdaki ben dahil birşeyler öğrenmek isteyen arkadaşları bilinçlendirmek mi ? yoksa iphone kötülemek mi ? anlayamadım?

ozican52

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
@52SakocaN52 baya komik bi espiri yaptın ama neyse senin gibi iphone fanatikleriyle boş tartışmaya girmicem çünkü olunmicak şeyleri savunuyosunuz.

52SakocaN52

Profesör
Reaksiyon puanı
738
S7 yi geç iphone 7 ile note 5 diyorum bu telefon note 5 iphone 7den neredeyse herşeyi daha iyi yapıyor
Arayüzü de kimseyi mutsuz etmeyecek derecede hızlı siz burda diyorsunuz ki S7 edge ye karşı SE
Tecrübe de tecrübe nasıl bi tecrübe SE değil bakın iphone 7 vs note 5 diyorum anlatamıyor muyum yoksa note 5 çoğu yerde geçiyor

SE ile i7 nin 3d touch hariç söyleyeceğin fark ne? Aydınlatsana bizi

52SakocaN52

Profesör
Reaksiyon puanı
738
Forumları gezerseniz farkına varırsınız ve beni bu adda en az 40 forumda bulursunuz. iFan değilim. Ne ise onu söylerim . Bilen bilir , tanır. Sadece SHift delete de sabahtan beri androidin iyi yanlarını savunuyorum başka topic altında. Yine de yaranamıyıoruz

TechnoYoung

Profesör
Reaksiyon puanı
358
Ben birkaç mesajı okudum da hala Android kasıyor diyen var mı ? O deviri geçmedik mi yani ? Bilgisizler yazdıkça bilgisizler çoğalıyor . 2011 ' in android telefonunu kullanıp oradaki tecrübesiyle android kasıyor diyen bile var . Anlayın artık teknoloji dünyası 1 senede bir sürü şey değişir .

Quardratum

Öğrenci
Reaksiyon puanı
15
Ben diyeceğimi diyorum isteyen inanır isteyen inanmaz zaten gerçekler ortada
Ben iphone 7 nin son derece kötü bir telefon olduğunu düşünüyorum fiyatına göre ve haklıyım da birçokları beni destekler
Bana göre iphonelar teknoloji özürlü cihazlardir
Bir çok kitle bu telefonu kullanıyor sen gerçek bir samsung fanatiğisin anladık.Bende seviyordumda androidi bu kadarda olmaz.Özürlü telefon falan derken, gerçekten saçmaladığının farkındamısın ?

52SakocaN52

Profesör
Reaksiyon puanı
738
Bu konu hakkında daha fazla tartışmada bulunmayacağım. İyi forumlar

Uber

Profesör
Reaksiyon puanı
798
ilk başta beklediğim bir mesajdı. Arkadaşlar telefonları benimsemiş olabilirsiniz anlıyorum ama abartmadan yapın bu işi boş yere uyarı almamış olursunuz.

Unutmayın hiçbir firma bizlere maaş vermiyor samsung karnımızı doyurmuyor.

garmel.373

Asistan
Reaksiyon puanı
120
Başlık "Lise İçin Telefon" fakat önerilen telefonlar neredeyse 2000 tl ve üstü. Ne gerek var. Lisede o telefonun düşme-kırılma-çalınma(kaybolma) ihtimali nedir diye sorasım geldi. Dandik apk yükleyenleri saymıyorum bile...
Lenovo K5 Plus - Samsung Galaxy J5 (2016) - Huawei Y6II - General Mobile GM 5 Karşılaştırması - Epey
Türk Telekom Honor 7 - LG Stylus 2 Plus - Lenovo K5 Note (32 GB) - Samsung Galaxy J7 Prime Karşılaştırması - Epey
Bunlara Gm 5 Plus/LG G4/Sony M5 vs. ekleyebilirsin. 1300 tl üstüne pek çıkma derim.
Yok benim amacım iletişim/internet değil hava atmak diyorsan o ayrı...

!/|Believer|\!

Doçent
Reaksiyon puanı
214
Başlık "Lise İçin Telefon" fakat önerilen telefonlar neredeyse 2000 tl ve üstü. Ne gerek var. Lisede o telefonun düşme-kırılma-çalınma(kaybolma) ihtimali nedir diye sorasım geldi. Dandik apk yükleyenleri saymıyorum bile...
Lenovo K5 Plus - Samsung Galaxy J5 (2016) - Huawei Y6II - General Mobile GM 5 Karşılaştırması - Epey
Türk Telekom Honor 7 - LG Stylus 2 Plus - Lenovo K5 Note (32 GB) - Samsung Galaxy J7 Prime Karşılaştırması - Epey
Bunlara Gm 5 Plus/LG G4/Sony M5 vs. ekleyebilirsin. 1300 tl üstüne pek çıkma derim.
Yok benim amacım iletişim/internet değil hava atmak diyorsan o ayrı...
Hacı şimdi ilkokuldaki çocukların elinde bile son model telefonlar iphonlar var sen neyden bahsediyon. :D

Reaksiyon puanı
61
Lise için diyosun bence büyük ekran daha mantıklı sana göre uzun ömürlü telefon istiyorsan bence iphone almalısın ki bende kullanıyorum 5 .5.5 senedir iphone 4 kullandım geçen hafta SE 64gb aldım uzun ömürlülük olarak iphoneden şaşma derim yani etrafım genelde samsung kullanıcısı 2 3 telefon değişmiişlerdir bu zaman zarfında heleki arkadaşa 2012 veya 2013de note 2 almıştık 2 senede illallah etmişti en son garanti bitiminde işlemcisi yandı oda 6s almıştı pil ömrü olarak ben gayet memnunum arkadaş pil ömrü hiç yok demiş ama ben ders aralarında derste felan açar oyun oynarım elimdedir genelde telefon 1 günü çok rahat çıkarıyor hız olarak dicek bişey yok 5s in kasası zaten hep hoşuma gitmiştir ben büyük kasa pek sevmem ama selfie felan çekceksen ön kamera isteğini karşılayamayabilir arka kamera bence iyi sınırsız 4k çekim yapıyor tabi zevkler ve renkler tartışılmaz bi arkadaş atlayıp sallamaya başlar benim görüşüm bu yani ben yaklaşık 9-10 senedir iphone kullanıyorum iphone 3g iphone 4 şimdide iphone SE aldım uzun ömürlüler gayet