mhmtgns
Asistan
- Reaksiyon puanı
- 16
Yurtdışından telefon getirticem fakat karar veremedim iphone 6 galaxy s6 edge htc 10 vb. Modeller hangisini getirtmeliyim sizce ??
ağırlık olarak sosyal medya kullanıyorum oyun hiç oynamıyorum internette dolaşıyorum. batarya kamera performansta sıfır sıkıntı yapsın olsun yeterBir telefondan beklentin ne o önemli
ağırlık olarak sosyal medya kullanıyorum oyun hiç oynamıyorum internette dolaşıyorum. batarya kamera performansta sıfır sıkıntı yapsın olsun yeter
Bütçe tam ne kadardır ? Yurtdışından alınacaksa İphone harici bir cihaz almayın.
iphone sipariş edebilirsin baya kârlı olucaktır.
Burdaki piyasalarına göre 1500 1600 liralık telefonlar düzelteyim1500 1600 lira civarı belki 100 200 daha ekleyebilirim. Meizu pro 6 düşünmüştüm sizce nasıl
HTC 10 alınır bunlar arasındanBurdaki piyasalarına göre 1500 1600 liralık telefonlar düzelteyim
1500 1600 lira civarı belki 100 200 daha ekleyebilirim. Meizu pro 6 düşünmüştüm sizce nasıl
Ne tavsiye edersinHem yurt dışından alacaksın hemde amiral gemi almayacaksın çok ilginç
Şahsen ben olsam en üst donanım telefon alırımNe tavsiye edersin
Ülkemizdeki piyasası 1500 1600 lira olan telefonlar dedim merak etme buraların tek akıllısı sen değilsin bitek sen bilmiyosun iphone 7 plusı v20yi s7yi s8iŞahsen ben olsam en üst donanım telefon alırım
Mesela Iphone 7 Plus 128 GB
lg v20
S7 edge almam çünkü çok yakında S8 çıkacak bence
7 Plus alın
Almak için biraz beklemenizi tavsiye ederim dolar kuru biraz düşsün.1500 1600 lira civarı belki 100 200 daha ekleyebilirim. Meizu pro 6 düşünmüştüm sizce nasıl
Ben sana burada yardımcı olmaya çalışıyorum.Ülkemizdeki piyasası 1500 1600 lira olan telefonlar dedim merak etme buraların tek akıllısı sen değilsin bitek sen bilmiyosun iphone 7 plusı v20yi s7yi s8i
Tavsiye isteğimi garipsiyosun ?Hem yurt dışından alacaksın hemde amiral gemi almayacaksın çok ilginç
Yok Furkan benim kimseyi kırmaya niyetim Yok sadece üst model varken alt modelini almasına şaşırdım. İlk mesajında fiyat belirtseydi en azından ona göre yorum yapardım.Arkadaşlar kırmayalım birbirimizi daha sakin olalım.
Yok zaten özellikle ne sana nede başka birine söylemiyorum genel olarak.Yok Furkan benim kimseyi kırmaya niyetim Yok sadece üst model varken alt modelini almasına şaşırdım. İlk mesajında fiyat belirtseydi en azından ona göre yorum yapardım.
Yok Furkan benim kimseyi kırmaya niyetim Yok sadece üst model varken alt modelini almasına şaşırdım. İlk mesajında fiyat belirtseydi en azından ona göre yorum yapardım.
Bi mesajımda fiyatı belirttim zaten ?Yok zaten özellikle ne sana nede başka birine söylemiyorum genel olarak.
Evet konuda bütçe belirtilmeli ilk baştaki ona göre yorum yapılsın.
Mi 5Yurtdışından telefon getirticem fakat karar veremedim iphone 6 galaxy s6 edge htc 10 vb. Modeller hangisini getirtmeliyim sizce ??
Aslında aklımda ilk yatan o ama hiç görmediğim kullanmadığım bi cihaz olduğu için tereddütteyim
Mesajta belirtmiş olabilirsiniz fakat bir üyemiz size cevap verirken bütün mesajları okuyamaz konuyu okur ona göre bilgisini paylaşır konuda belirtmelisiniz fiyatı.Bi mesajımda fiyatı belirttim zaten ?