Bloother
Rektör
- Reaksiyon puanı
- 2,327
İstediğin kadar anlat, ön yargıları kıramazsın..Hala ses diyenleri ben cidden anlamıyorum arkadaşlar ses sadece donanımla olmaz yazılımla da harmanlandığı zaman en iyisi olur evet farkındayım android kullanıyoruz elbette 3. parti kurabiliriz ama sizce bu normal mi müziği ile öne çıkan telefonda hemde madem anlaşılmıyor daha detay vereyim.
Şöyle düşünün kamerasının lensi ve kalitesiyle çok iddialı bir telefon düşünün ve telefon google camera ile geliyor ne düşünürdünüz?
Eminim olay olurdu demekki ses kimsenin o kadarda umrunda değil buda bunun kanıtı.
Cihazın en büyük artısı eksik kalas gibi telefon ekranı rakiplerine göre geride arayüzün saf olması sadece hız katmış(madem saf istiyosun doğrudan saf android koyarsın hiç olmasa güncelleme derdi olmaz)telefonda hiçbir işlevsellik yok garanti servisi Allah'a emanet samsung nasıl fazla canlı çekiyorsa htcde fazla soluk çekiyor otomatik modta ve video çekimi de aman aman değil o yüzden ben htc10da çekici hiçbirşey göremiyorum.
Artık daha nasıl anlatılır nasıl örnek verilir ben bilemedim.
Müzik çaları geçtim, stock arayüzde dosya yöneticisi bile yok.. Düşünebiliyor musun? Ben iOS'e sövüyorum yok diye. Adam stock android'de de kaldırmış.. Google'a, gereksiz uygulamalarını doldurdun da, dosya yöneticisi mi fazla geldi? Diye sormadan edemiyorum. Galeri de yoktu galiba..