iPhone 6s Ve iPhone 6s Plus Kullananlar Kulübü

BlitzHan

Doçent
Reaksiyon puanı
18
Merhaba,
telefonumda 1-2 aksaklık var. Arama geldiğinde bazen çağrıyı cevaplayamıyorum. Sağ doğru sürüklenmiyor telefon donuyor.
Başka bir olay, Touch ID, telefonum parmağımı algılayamıyor. 10 kere okutuyorum 2-3 kere belki okuyor. iPad mini 3 kullanıyorum tabletim sorunsuz okuyor ancak telefonum okumuyor.
Son olarak. İnternete girdikten sonra 4G yi kapattığımda ekrana kullanım bilgisi geliyor. Ancak bazen telefon bu ekrandada kitleniyor. 1-2 dakika sonra kendine geliyor.

Telefonum iPhone 6S Plus. Sizce telefonumu teknik servise göstermelimiyim.

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
Merhaba,
telefonumda 1-2 aksaklık var. Arama geldiğinde bazen çağrıyı cevaplayamıyorum. Sağ doğru sürüklenmiyor telefon donuyor.
Başka bir olay, Touch ID, telefonum parmağımı algılayamıyor. 10 kere okutuyorum 2-3 kere belki okuyor. iPad mini 3 kullanıyorum tabletim sorunsuz okuyor ancak telefonum okumuyor.
Son olarak. İnternete girdikten sonra 4G yi kapattığımda ekrana kullanım bilgisi geliyor. Ancak bazen telefon bu ekrandada kitleniyor. 1-2 dakika sonra kendine geliyor.

Telefonum iPhone 6S Plus. Sizce telefonumu teknik servise göstermelimiyim.
Parmağını her yönüyle düzgün bir şekilde yeniden tanıt. Tanıtırken, parmağın da, sensör de temiz olsun.

ramazan101

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
arkdaşlar kamerayla ilgili bi sorum daha olacak 6s plusta ekrana dokunup odaklama yaparken sensör ileri gidip geliyormu yani ekran ileri gidip geliyormu bende bazen olmuyor bazen oluyor arkadaşımın iphone 6 sı var ama onda sürekli nereye basarsan bas odaklama yapıyor

Ayberk45

Asistan
Reaksiyon puanı
88
10.1.1 de bildirim sesi sorunu düzeltilmiş mi nereye kadar reset yaparak gidicez ?

srdrucgurz

Öğrenci
Reaksiyon puanı
20
İphone 7 plus inceledim uygulama satırı 7 sıra , iphone 6s plus 6 satır uygulamalar biraz daha ufak ve güzel gözüküyor acaba ayarımı var ?

barney

Asistan
Reaksiyon puanı
93
İphone 7 plus inceledim uygulama satırı 7 sıra , iphone 6s plus 6 satır uygulamalar biraz daha ufak ve güzel gözüküyor acaba ayarımı var ?
Ekran ve parlaklıkta büyütme var, aktif edince simgeler büyüyor. ama 6-7 satır etki ediyor mu bilmiyorum

seyhmus21

Profesör
Reaksiyon puanı
255
Ios 10.1.1 ile batarya da %30 düşüş var çok çabuk bitiyor bazen %2 düşüşler oluyor aniden umarım bir önce güncelleme gelir

Ayberk45

Asistan
Reaksiyon puanı
88
Bende dediğiniz sorun yok hangi bildim tonu atadıysam onu çalıyor ne zaman gelecekmiş 10.2 ?
Benim sürüm 10.0.2 olduğu için olabilir beta sürümünü indirmek istersen 10.2 profilini internetten indirip güncellemeyi yapabilirsin ancak şuan beta sürüm olduğunda geçmenin bi anlamı olmaz resmi olarak ne zaman dağıtılmaya başlanıcak onu bilmiyorum

koray_

Öğrenci
Reaksiyon puanı
5
b867ddbd3ab76a74f0e36c6709c6d8ef.png

Arkadaslar bu assagidaki instagram seyi neden cikiyor sabahlari, instagramin kendi özelliği mi yoksa kapatabiliyor muyuz

Aynı sorun bende de oluyor instgram fotoğraflar youtube genelde bu üçü bu tür şeyler yazıyor geçen de instigram eve vardınız yazıyordu biraz önce fotoğraflar iyi günler yazıyordu her zaman değil ama arasıra oluyor
Aynı telefondan arkadaşım da var ben böyle bir şey görmedim diyor..Telefon 6s plus 10,1 ios yüklü

barney

Asistan
Reaksiyon puanı
93
Aynı sorun bende de oluyor instgram fotoğraflar youtube genelde bu üçü bu tür şeyler yazıyor geçen de instigram eve vardınız yazıyordu biraz önce fotoğraflar iyi günler yazıyordu her zaman değil ama arasıra oluyor
Aynı telefondan arkadaşım da var ben böyle bir şey görmedim diyor..Telefon 6s plus 10,1 ios yüklü

Gerçekten çok ilginç hiçbir yerde alakalı bir şey bulamadim [emoji848]

emrhyldrm

Doçent
Reaksiyon puanı
89
10.1.1 yüklüyorum şuan. Nasıl arkadaşlar yükleyenler memnun musunuz?

Son düzenleme: