Mi Note 2 saniyeler içinde tükendi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan shiftdelete.net
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Cx105hanACAR91

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
İstenildiği kadar güzel bir telefon çıksın ios işletim sistemine alışan bir insan başka bir işletim sistemine alışamıyor. Ben bu insanlardan biriyim. Ios işletim sisteminin kararlılığı için iphone kullanıyorum. Telefonu değil işletim sistemini seviyorum. Bu telefon da gelse almazdım.

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
İnternetten mi satmışlar?

!/|Believer|\!

Doçent
Reaksiyon puanı
214
İstenildiği kadar güzel bir telefon çıksın ios işletim sistemine alışan bir insan başka bir işletim sistemine alışamıyor. Ben bu insanlardan biriyim. Ios işletim sisteminin kararlılığı için iphone kullanıyorum. Telefonu değil işletim sistemini seviyorum. Bu telefon da gelse almazdım.
Yalnız kararlılık konusunda android sıkıntıyı baya çözdü. Ios sadece basit ve daha güvenli olma artısı var. Uzun suredir denemediyseniz. Yeni çıkan android telefonları denemenizi tavsiye ederim.

M

Murat Burç

SDN Okuru
Almazdım.Kusura bakmayın 820 her telefonda var diğer özellikleri ne olacağı bilinmez şöyle söyleyeyim neyin ne olduğunu bilmeden donanıma abanılmış diye almazdım

Holyterror

Öğrenci
Reaksiyon puanı
4
Donanımsal açıdan güzel duruyor fakat ne kadar stabil çalışacağı bilinmez.

_FAUST_

Dekan
Reaksiyon puanı
1,612
Ben hepsini kullanabiliyorum,sıkıntı yok. ;)

Cx105hanACAR91

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
Yalnız kararlılık konusunda android sıkıntıyı baya çözdü. Ios sadece basit ve daha güvenli olma artısı var. Uzun suredir denemediyseniz. Yeni çıkan android telefonları denemenizi tavsiye ederim.

Benim kendi düşüncemdi. Alışılmışlıkları yenmek istemiyorum heralde. Yorumunuz üçin teşekkür ediyorum.