okinkurt
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 1,233

Merhaba arkadaşlar Battlefield 1 oynayanlar kulübüne hoş geldiniz

Üyeler :
1.Saleh
2.Jomolocco
3.Okinkurt
Son düzenleme:
Yapay zeka bu oyundada sıkıntıHikâye modu nasıl? Bf4'te yapay zeka sorunu vardı. Yanında iki kişi var, düşmanı illa senin vurmanı istiyordu. Yanındakilerin kurşunu işe yaramıyordu.
gt 940m ile 4 ü rahat oynuyorum bu oyun kaldırır mı acaba ?
tamam hocam denerim 4 bir bitsinOptimizasyonu gayet iyi hocam bence oynarsın.
Beraber oynayalım oyun süper
Gtx 980. Var diretx 12 açıyımmı fark olurmu bilemiyorum ben kapalı oynuyorum
Şu BF1'i çok merak ediyorum bi ara oynicam oynayan arkadaşlar görüşleriniz neler nasıl bi oyun?
Gayet güzel bir oyun bence eski savaş dönemlerindeki atmosferi çok iyi yansıtmışlar oyuna harbiden savaşı hissettiriyor .
Trailer ve Oynayan arkadaşlarımı gördüğümde güzel olduğunu gördüm, Cod'da 2. dünya savaşını ele alacakmış diye okudum, onu daha çok merak ediyorum![]()
Cod serisini batırdılar baya uzay muzay oyun rayından çıktı bence eskiye dönmeleri iyi olur .
En son black ops oynadim ilkini sonrasina bakmadim bile savas oyunlarinda bilimkurgu iyi olmuyor ben 2. Dunya savaşı tarzını seviyorum
En son black ops oynadim ilkini sonrasina bakmadim bile savas oyunlarinda bilimkurgu iyi olmuyor ben 2. Dunya savaşı tarzını seviyorum
İ5 6402P Strix 950 var bende oynayabilirmiyim
arkadaşımdada msi gtx 750ti var o da oynayabilirmi beraber oynamak istiyoruz ?
i5 750Sendeki oynatır arkadaşının sistemdeki işlemci nedir ?
i5 750
Sadece hikaye için o kadar şey indirilir mi yavGençler biriniz hesabınızı verse de Hikayeyi oynasam.![]()
Sınırsız benim baba evindeki internet.Sadece hikaye için o kadar şey indirilir mi yav![]()