İphone 6s değişimden geldi

yilmaz.oguzz

Öğrenci
Reaksiyon puanı
9
Selam arkadaşlar iphone 6s 16 gb space gray ürün kapandı açılmadı servise verdim değişim dediler telefon geldi kasa değişmiş okey ama verdikleri kağıtta dahi benim önceki telefonumdan parçalar taktıklarını yazmışlar ben çok hayret ettim tüketici haklarına şikayet etmelimiyim etsem ne sonuç edebilirim.

52SakocaN52

Profesör
Reaksiyon puanı
738
Ya ben o işe inanmıyorum. Ne demek parça takmışlar ? Açılmıyor derken nasıl açılmıyor ? Değişen cihaz swaptır. Ve refurbished falan değildir. Değişim değişimdir. Benim kendi adıma 60 küsür değişim cihazı var. Bilinçli davranın biraz

Telefon açılmıyordu diyorsun. Kasa değişmiş diyorsun. Öyle saçma şey olur mu

Son düzenleyen moderatör:

Batu97han

Doçent
Reaksiyon puanı
145
Selam arkadaşlar iphone 6s 16 gb space gray ürün kapandı açılmadı servise verdim değişim dediler telefon geldi kasa değişmiş okey ama verdikleri kağıtta dahi benim önceki telefonumdan parçalar taktıklarını yazmışlar ben çok hayret ettim tüketici haklarına şikayet etmelimiyim etsem ne sonuç edebilirim.
Apple anakart gibi bazı parçaları onarmadığı için değişim cihazı veriyor zaten.Benim bildiğim kadarıyla da swap cihazlar sıfır cihazlardır.Sizin verdiğiniz servis applestore veya apple premium reseller noktaları mı ?