Bütçen ne kadar bence 6s yerine 7 ye geçebilirsinŞuan elimde iPhone 5s var ocakta elime bir miktar para geçecek 5s i satıp iPhone 6s i almak mantıklı mı
Birde o zamana kadar ne karara düşer (64GB)
7 düşünmüyorum pek kulaklık girişi ve tuşu biraz sıkıntılı sevmedimBütçen ne kadar bence 6s yerine 7 ye geçebilirsin
Bir laptop almayı düşündüm ama onda da iyi bir şey alamam bilemedim pekİOS kullanmak istiyorsan çok alternatifin yok zaten. SE-6S ya da zorlayıp 7 alabilirsin. Ama öncelikle düşünmen gereken telefon almak yerine bu parayla ne yapabilirim ? Önce karar vermeni tavsiye ederim. Belki telefondan çok daha mantıklı alternatifler bulabilirsin.
64 GB 6S 2500TL desen. 2500TL'ye güzel bir laptop bulunabilir. Seni yanıltmak gibi olmasın. Laptop fazla kullanmam dersen telefon da alınabilir.Bir laptop almayı düşündüm ama onda da iyi bir şey alamam bilemedim pek
Ama telefonu satınca anca o kadar oluyor64 GB 6S 2500TL desen. 2500TL'ye güzel bir laptop bulunabilir. Seni yanıltmak gibi olmasın. Laptop fazla kullanmam dersen telefon da alınabilir.
Anladım. Android telefon düşünmem dersen 6S alınabilir.Ama telefonu satınca anca o kadar oluyor
Merhaba,Şuan elimde iPhone 5s var ocakta elime bir miktar para geçecek 5s i satıp iPhone 6s i almak mantıklı mı
Şuan elimde iPhone 5s var ocakta elime bir miktar para geçecek 5s i satıp iPhone 6s i almak mantıklı mı
iphone 5s yerine iphone SE almak daha mantıklı.
ama ekranı biraz büyük olmasıda senin için bir seçenekse tabikide 6s
Şuan elimde iPhone 5s var ocakta elime bir miktar para geçecek 5s i satıp iPhone 6s i almak mantıklı mı
tabi ki 6s kardeşim...Şuan elimde iPhone 5s var ocakta elime bir miktar para geçecek 5s i satıp iPhone 6s i almak mantıklı mı