- Reaksiyon puanı
- 17,382
1. Doritos Taco
2. Ruffles (Sade)
2. Ruffles (Sade)
Cipsin gerçek adı gibi birşey,yapı bakımından daha kaliteli olduğu için daha pahalı satılıyor.Beyler peki bu pringlesler nasıl ve neden digerlerine gore pahalı
iPhone gibi düşünBeyler peki bu pringlesler nasıl ve neden digerlerine gore pahalı
Çok fenada bi tadı yokkiiPhone gibi düşün![]()
Tad olarak bendede öyle güzel bir tad bırakmadı.Çok fenada bi tadı yokkiokadar iyi deil
iPhone gibi düşün![]()
haftada bazen1 bazen2 paket cips yiyorum. Tabi ki kilöleri alıyorumhahah evet markası çok gözde tadı bir o kadar vasat olan bildiğin ezilmiş patateslerin daha sonra pres kullanılarak şekillendirilip belirli ısıya tabi tutulup mikserde (ciddi ciddi harç mikseri gibi) üzerlerine belirli gramajda baharat serpilip karıştırıldıkdan sonra ağız kısmı alüminyum ile desteklenmiş plastik kapaklı kalın karton plastik alaşımlı kutulara koyulmuş bildiğin pattes cipsi işte
özelliği genelde küçükken merak edilip alınmak istenip alınmamasından sonra büyüyünce işe girilip yine paraya kıyılmayıp alınmayan cips
bu yazıyı bu kadar uzatmamın tek sebebi canımın çekip benzinlik marketine gitmeye üşenmemdir.![]()
haftada bazen1 bazen2 paket cips yiyorum. Tabi ki kilöleri alıyorum
Ha böyle demişken mısırın üstüne sos döküyorlar (ismini bilmiyorum) onları da seviyorum tatları çok iyi.Fıstıklı bim cipsi sonra bir paket daha fıstıklı bim cipsi adını bilmiyorum ama seviyorum hem ucuz öyle 1 paket alıp tamam diyen birisi değilim yanimarkete gittiğimde 10-15 soğuk çay 6-7 paket o fıstıklı yuvarlak şeylerden alıyorum
![]()
Ha böyle demişken mısırın üstüne sos döküyorlar (ismini bilmiyorum) onları da seviyorum tatları çok iyi.![]()
Bilen bilir bilmeyen okurken öğrenmiş olur.
Eskiden tombi vardı başkada marka yoktu
Yer fıstığı aromalı vardı önceleri sonra çeşit çoğaldı.
Şimdilerde hala varmı tadı aynımı bilmiyorum.
Şuan yurtdışında o tadı aldığım birkaç marka var.
Favorim fıstıklı cips ( markası mühim değil tadı geleneksel olsun yeter) ve çerezza markasının peynir soğan aromalı olanı.
Tüm cips çeşitleri bi yana saydığım 2 çeşit bi yana.
hahah evet markası çok gözde tadı bir o kadar vasat olan bildiğin ezilmiş patateslerin daha sonra pres kullanılarak şekillendirilip belirli ısıya tabi tutulup mikserde (ciddi ciddi harç mikseri gibi) üzerlerine belirli gramajda baharat serpilip karıştırıldıkdan sonra ağız kısmı alüminyum ile desteklenmiş plastik kapaklı kalın karton plastik alaşımlı kutulara koyulmuş bildiğin pattes cipsi işte
özelliği genelde küçükken merak edilip alınmak istenip alınmamasından sonra büyüyünce işe girilip yine paraya kıyılmayıp alınmayan cips
bu yazıyı bu kadar uzatmamın tek sebebi canımın çekip benzinlik marketine gitmeye üşenmemdir.![]()
hahah evet markası çok gözde tadı bir o kadar vasat olan bildiğin ezilmiş patateslerin daha sonra pres kullanılarak şekillendirilip belirli ısıya tabi tutulup mikserde (ciddi ciddi harç mikseri gibi) üzerlerine belirli gramajda baharat serpilip karıştırıldıkdan sonra ağız kısmı alüminyum ile desteklenmiş plastik kapaklı kalın karton plastik alaşımlı kutulara koyulmuş bildiğin pattes cipsi işte
Zamanında komple cipsi döküp sadece tasoyu aldığım günler geçirdim küçüklüğümde. Kendimden korkuyorumÇocukken acayip cips yerdim içinden çıkan tasolarlada az oynamazdık şimdi tüketmiyorum hiç.
Ekşi sozlukte sandım kendimi bi anhahah evet markası çok gözde tadı bir o kadar vasat olan bildiğin ezilmiş patateslerin daha sonra pres kullanılarak şekillendirilip belirli ısıya tabi tutulup mikserde (ciddi ciddi harç mikseri gibi) üzerlerine belirli gramajda baharat serpilip karıştırıldıkdan sonra ağız kısmı alüminyum ile desteklenmiş plastik kapaklı kalın karton plastik alaşımlı kutulara koyulmuş bildiğin pattes cipsi işte
Onlarda domuz yağı varmış galiba. Soğanlısı hoşuma gidiyor benim.Beyler peki bu pringlesler nasıl ve neden digerlerine gore pahalı
Ekşi sozlukte sandım kendimi bi anguzel yazmıssın
Yok ya bu ülkede olmaz öyle şey İslâmî kontrollerden de geçiyorOnlarda domuz yağı varmış galiba. Soğanlısı hoşuma gidiyor benim.
Onlarda domuz yağı varmış galiba. Soğanlısı hoşuma gidiyor benim.